Nicky Verhaagh

Als Marketing Manager heeft Nicky een belangrijke rol binnen het commerciële team. Samen met haar team is ze verantwoordelijk voor het managen van alle marketing- en communicatie activiteiten zoals o.a.: het opstellen van strategische marketing/salesplannen, ontwikkeling van leadgeneratie- en upsellcampagnes, demandgeneration, portfoliomanagement, dashboarding en data-analyse, corporate communicatie en brand awareness.

Nicky kun je het beste omschrijven als doel- en resultaatgericht, creatief en enthousiast. Een volle agenda, een vol hoofd met ideëen en altijd bezig met de volgende stap. Een integrale marketingstrategie is volgens Nicky onmisbaar voor succes, dat betekent een helicopterview én aandacht voor details. Naast marketing is Nicky intern actief op diverse projecten rondom business development en portfoliomanagement.

Wat het werken bij Hands on ICT zo leuk maakt? De afwisseling en de ruimte om mee te kunnen bouwen aan de groeiende organisatie maken dat geen dag saai is. Daarnaast liggen er nog heel veel mooie kansen voor de toekomst waar ze graag haar steentje aan bijdraagt.

 

Nicky verhaagh

"Met de juiste inzet van ICT zorgen we ervoor dat onze klanten nóg succesvoller kunnen zijn in hun business''

Nicky Verhaagh - Marketing & Communicatie manager

Nicky aan het woord

"De rol van marketing in de organisatie is dat je een speelfunctie tussen de organisatie bent, waarin we productontwikkeling, sales en innovation met elkaar verbinden. Vanuit marketing is het belangrijk om ons verhaal te vertellen naar de wereld, de markt, de klanten en de partners.

Mijn eerste baan was dus bij ITSN en toen was ik al gecharmeerd van de IT-wereld omdat ik de dynamiek, snelheid en relevantie heel gaaf vind. Wat mensen vaak onderschatten is wat voor belangrijke factor ICT is in bedrijf succes. Zonder een goede ICT-omgeving kun je eigenlijk niks. Je bent echt een essentiële dienstverlener voor ons klanten. Als marketingmanager betekent dat heel veel snelheid en mee moeten gaan in de ontwikkelingen, veel techniek. Voor mij zit de kunst en uitdaging om die techniek te vertalen naar eenvoudige taal. Niet in technische taal dus.

In de jaren dat ik hier werk heb ik van Hands on ICT als werkgever alle ruimte gekregen om te bouwen aan de groei van de organisatie. Naast mijn rol als marketingmanager mag ik ook een rol spelen in andere zaken binnen het bedrijf. Met als doel om samen verder te professionaliseren, te verbeteren en te groeien. Echt onderdeel kunnen zijn van de groei van Hands on ICT. Ik heb Hands on ICT daarom ervaren als een hele fijne werkgever, omdat ik alle ruimte en vrijheid heb gekregen om me te ontwikkelen in de afgelopen jaren.

Ik ben het meeste trots op de lancering van ons nieuwe bedrijf, daar heb ik een grote rol ingespeeld. Het merk Hands on ICT helemaal opzetten. De transitie van drie bedrijven naar een merk en dat compleet in de markt zetten. Ook waren we trots op terugkijken is het vernieuwende dienstenportifolio (Your365), dus de ontwikkeling van ons gezamelijke portifolio.

Ik zou graag in de toekomst meer willen gaan doen met kennisdeling. Op evenementbasis, seminars en webinars meer te gaan doen met kennisdeling. Dat we echt kennispartner worden voor de markt. Nog actiever met ons partners gezamelijke activiteiten op te zetten, dus evenementen samen organiseren met Microsoft om de handen in elkaar te slaan. Om nog een groter bereik te trekken''.

Een greep uit het team

De collega's van Nicky

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Neem contact op met Nicky

Wil je in contact komen met Nicky? Vul in dit formulier je gegevens in en Nicky neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat je gegevens achter