Linda Wouda

Linda is als teamleider Inside Sales verantwoordelijk voor het aansturen van het Inside Sales team. Het team is verantwoordelijk voor de backoffice Sales en zorgen er samen voor dat alles goed in banen loopt. In haar rol op de commerciële afdeling draagt zij bij aan verschillende essentiële taken in de bedrijfsprocessen. Dit omvat het opstellen en verzenden van offerteaanvragen naar leveranciers, het beoordelen van ontvangen offertes op basis van kwaliteit, prijs en levertijden, en het bewaken van levertijden om tijdig actie te ondernemen bij mogelijke overschrijdingen.

Ook is Linda verantwoordelijk voor het aannemen van orders en het verstrekken van informatie aan klanten via verschillende kanalen, evenals het naleven van commerciële afspraken en het beheren van voorraad- en prijslijstgegevens. Daarnaast neemt Linda een proactieve rol in het benaderen van klanten met actievoorstellen en zorgt zij voor het registreren van deals.

Linda heeft nu een aantal jaren ervaring in de commercie én de ICT. Vroeger werkte ze bij haar ouders in een computerzaak in Weert, daar is de passie voor ICT ontstaan. Linda kun je het beste omschrijven als loyaal, gedreven en ze biedt graag een helpende hand. Sinds april 2022 is ze werkzaam bij Hands on ICT.

Linda Wouda_vertical

"Mijn passie ligt in het helpen van onze klanten met de best passende ICT-oplossingen

Linda Wouda - Teamleider Inside Sales

Linda aan het woord

"Ik vind het heel belangrijk dat de klant tevredenheid is en blijft. De klant is koning zolang die zich als klant gedraagt. Het is aan ons om hem of haar tevreden te houden. Als wij als sales ons werk goed doen, dan is hopelijk die tevredenheid voor een groot deel al gecoverd. Ik word altijd heel blij van orders die doorkomen, hoe klein of groot deze ook zijn. Ik heb er net weer een paar verwerkt, dat geeft mij een heel voldaan gevoel.

Ik werk graag bij Hands on ICT omdat ik hier alle vrijheid krijg om me door te ontwikkelen. Deze tak van sport binnen de ICT is zeer veelzijdig maar vraagt ook heel veel inhoudelijke kennis. Ik krijg alle mogelijkheden om me hierin te verdiepen en relevante trainingen te volgen en certificaten te behalen. Ik denk ook wel dat dit een functie is die ik heel lang nog wil blijven uitvoeren en waarin ik de functie van inside sales verder wil uitbouwen met mijn collega’s. Ik ervaar hierbij ook dat de lijnen naar de directie heel kort zijn, wat de mogelijkheid geeft om mee te denken in de toekomst van het bedrijf en de manier waarop we betere dienstverlening kunnen leveren aan onze klanten.” 

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Neem contact op met Linda

Wil je in contact komen met Linda? Vul in dit formulier je gegevens in en Linda neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat je gegevens achter