YourDevice

Met YourDevice hoef je geen uren meer te verspillen aan het zoeken van de ideale werkplek. Met onze vaste werkplekbundels kun je met één druk op de knop de volledige werkplek aanschaffen; van laptop tot accessoires, inclusief een extra care pack.

Onze werkplekken

Bekijk al onze werkplekbundels

Ontdek nu onze op maat gemaakte werkplekbundels, die exclusief zijn ontworpen om aan jouw professionele behoeften te voldoen. Ervaar met deze bundel de ultieme efficiëntie om jouw werkplek optimaal in te richten en verhoog vandaag nog je productiviteit.

Koop of lease - wat jouw voorkeur heeft

Hands on ICT biedt vanaf nu ook de optie om hardware te leasen. In plaats een eenmalige kapitaalinvestering voor deze hardware aanvraag, betaal je met lease een vast bedrag per maand gedurende de looptijd van de lease. Hierdoor houd je liquide middelen vrij voor andere strategische investeringen, kun je makkelijk opschalen bij groei van je organisatie én heb je een voorspelbare cashflow. Uiteraard kun je onze werkplekbundels ook eenmalig aanschaffen. Wat het beste is voor jouw situatie kan afhangen van factoren zoals je budget, de aard van je bedrijf en je langetermijnplannen. Hands on ICT biedt je beide opties aan.

Twijfel je nog en wil je graag met ons in gesprek over de keuze voor koop of lease? Laat het ons dan weten via onderstaande formulier. 

Vraag ook werkplekbeheer aan

Met YourWorkplace ondersteunen we je met werkplekbeheer en gebruikerssupport. We regelen en configureren wat er nodig is, zodat medewerkers direct aan de slag kunnen met hun werkplek die alles heeft wat ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Ook zorgen we ervoor dat de werkomgeving altijd up-to-date en veilig is. Uiteraard staan we bij vragen of technische issues voor jou en je medewerkers klaar. Met onze YourWorkplace-dienst nemen we je een hoop werk uit handen, zodat jij je kunt richten op de groei en innovatie van jouw organisatie. YourWorkplace is perfect te combineren met YourDevice; een mooie combinatie van zowel de hardware áls het beheer.

Your365_Illustration workplace_s

Meer weten over YourDevice?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten met een berg aan ervaring. Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen.

Portretten Hands on ICT 06-2022 0773

Vraag een offerte aan

Heb je een vraag over onze YourDevice werkplekbundels óf wil je graag een offerte voor één van deze modellen ontvangen. Vul dan dit formulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter