De voordelen van werkplekbundels

Een goed functionerende werkplek is onmisbaar voor soepele bedrijfsprocessen en tevreden medewerkers. Een ideale manier om snel en makkelijk de apparatuur voor elke werkplek te regelen is door te kiezen voor werkplekbundels. Deze worden meestal geleverd door één partij en bestaan uit alle hardware die je medewerkers nodig hebben om goed en veilig aan het werk te gaan. In dit blog lees je wat de voordelen zijn van een werkplekbundel.

De aankoop van zakelijke laptops en de bijbehorende accessoires voor de werkplek is vaak complex en tijdrovend. Want hoe maak je een weloverwogen keuze uit zo’n groot speelveld van aanbieders? Ga je voor de prijsvechter, voor de hoogste kwaliteit of voor de beste prijs-kwaliteitverhouding? Elke partij heeft zijn eigen aanbod en zijn eigen voorwaarden. Dat maakt het enorm lastig om te onderscheiden wat je krijgt voor je geld. En wat er onder de garantie valt en wat niet. Met een werkplekbundel van YourDevice is alles in één keer goed geregeld. En wel om deze redenen:

#1 Je hoeft niet meer zelf op zoek te gaan bij verschillende aanbieders

Jij hoeft niet meer te zoeken naar alle benodigde hardware, dat hebben wij al voor je gedaan. Eén complete pack van hardware, care pack en de benodigde accessoires. Door ons scala aan werkplekbundels is er altijd een type die aan al je behoeften voldoet.

#2 Inclusief accessoires

Elke werkplekbundel beschikt in ieder geval over een laptop, een draadloze muis, een HP Care Pack, HP Wolf Security en een laptoptas. De accessoires zijn compatibel met de laptop, dus geen gedoe met niet-werkende hardware. Bij de complete bundels krijg je er ook twee monitoren bij (één met webcam, de andere zonder), en een draadloos toetsenbord.

#3 Snel leverbaar

Na bestelling van je werkplekbundels kunnen we snel schakelen, omdat de prijs al bekend is en we altijd genoeg bundels op voorraad hebben. Je hebt de bundels dus zeer snel in huis. Ook bij grotere aantallen.

#4 Hybride: overal te gebruiken, kantoor, thuis en op locatie

Wij bieden zes werkplekbundels aan met HP-laptops met uiteenlopende beeldschermformaten en verschillende typen processors. Kies uit bundels die geschikt zijn voor mobiel werken, overal waar je wilt. Of ga voor complete bundels waarmee je je werkplek op kantoor en thuis in één keer startklaar hebt.

#5 Garantie

Op de geleverde hardware en accessoires geven we uiteraard garantie. Elke bundel komt met een Extra 3-jarig HP Care Pack. Dit Care pack geeft volledige bescherming tegen mogelijke uitgaven voor reparatie of vervanging van je apparaat in geval van onvoorziene defecten. Alle kosten zijn gedekt zonder enig eigen risico voor jouw organisatie.​

En combineer je YourDevice met onze beheerdienst YourWorkplace, dan verzorgen we ook het werkplekbeheer en de gebruikerssupport voor je. We regelen en configureren wat er nodig is. Zo krijgen je medewerkers gegarandeerd een werkplek die alles biedt om optimaal te presteren en altijd up-to-date en veilig is. Door de werkplekbundels te combineren met onze MSP-dienstverlening bieden we je ‘best of both worlds: een aantrekkelijke en voordelige onestopshop voor complete dienstverlening met beheerde werkplekken, licenties én hardware.

#6 Van eenmalige investering naar een vaste prijs per maand

Je kunt vanaf nu ook je hardware bij ons leasen. Dat betekent dat je geen eenmalige grote investering hoeft te doen bij de aanschaf van je werkplekbundels. Met een vaste prijs per maand gedurende de looptijd heb je grip op je kosten door goede voorspelbaarheid. En zo houdt je kapitaal vrij voor andere IT-investeringen.

Hands on ICT: slimme ICT-oplossingen voor succesvolle business

In samenwerking met HP bieden we bij Hands on ICT de ideale zakelijke werkplekbundel voor elke organisatie. Kies uit diverse laptops of desktops, afhankelijk van de doeleinde van je medewerkers. Combineer naar wens het werkplekbeheer (YourWorkplace) met de levering van de benodigde hardware (YourDevice) én je licenties waardoor je geen omkijken meer hebt naar je werkplekken.

New call-to-action