Licenties

Je hebt ze in alle soorten en maten, licenties. Of het nu gaat om het gebruik van je werkplek, de mate van beveiliging, welke toepassingen je allemaal nodig hebt, alles is gebaseerd op de licentie die je afneemt. Hands on ICT biedt advies en zorgt voor de aanschaf en het beheer van licenties voor zowel software als hardware. We zijn als Microsoft Partner gespecialiseerd in het leveren van Microsoft licenties maar ook andere werkplek gerelateerde licenties kun je via ons afnemen. 

Een goede inventarisatie is belangrijk

Wanneer je voor je licenties de hulp inschakelt van Hands on ICT, starten we met het in kaart brengen van alle gebruikers van jouw ICT-omgeving. Logischerwijs heeft een persoon op de administratie andere functies nodig dan iemand in een fabriek of op een zorgwerkplek. Vooraf goed in kaart brengen welke functionaliteiten allemaal gevraagd zijn, is van essentieel belang. Dit om de juiste licenties voor de juiste personen, functies en werkplekken aan te schaffen. Op die manier garanderen wij dat je na het implementeren van de moderne werkplek niet tegen de grenzen aanloopt van je werkplekken, maar ook niet te veel betaalt voor ongebruikte functionaliteiten.

Microsoft licenties

Hands on ICT is gespecialiseerd in het leveren van Microsoft licenties en abonnementen. Microsoft is continue bezig met het updaten en ontwikkelen van nieuwe cloud producten en diensten. Hands on ICT zit bovenop deze ontwikkelingen en kan vanuit deskundig advies de vertaalslag maken naar de behoeftes van jouw organisatie. Door de vele bedrijven die wij de afgelopen 25 jaar hebben geholpen met het inregelen van Microsoft licenties, hebben we een gedegen ervaring. En als Microsoft partner kunnen wij daarbij altijd rekenen op de uitgebreide ondersteuning vanuit Microsoft. 

Microsoft licenties

Software licenties voor de complete werkplek

De basis van de werkplek wordt natuurlijk ingericht vanuit de Microsoft licenties. Daarnaast werken bedrijven met nog veel meer applicaties. Ook hiervoor zijn in de meeste gevallen licenties nodig. Om een complete werkplek te creëren en je als klant helemaal te ontzorgen leveren wij ook software-licenties van een groot aantal andere producenten zoals Adobe, Veeam, Printix, Exclaimer en uiteraard nog veel meer.

Ook buiten de digitale werkplek om, voorzien wij bedrijven van licenties voor bijvoorbeeld Cisco en Fortinet. Deze software licenties gaan vaak gepaard met de aanschaf van hardware waarin we faciliteren. Met deze partijen hebben wij ook mooie partnerships, dat maakt dat je voor alle soorten licenties bij Hands on ICT terecht kunt.

Een greep uit onze licentie partners:

Whitepaper: De werkplek van nu

Om klanten zo goed mogelijk te helpen moeten medewerkers optimaal samenwerken, zowel met mensen binnen de organisatie als met stakeholders daarbuiten. Zeker nu Nederland massaal thuiswerkt, hebben veel organisaties een nieuwe digitale werkplek nodig. Waar moet de ideale werkplek aan voldoen om jouw medewerkers écht verder te helpen? Dat lees je in onze whitepaper.

Waarom organisaties kiezen voor de digitale werkplek van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we bij meer dan 200 organisatie digitale werkplekken geïmplementeerd en in totaal beheren we meer dan 20.000 werkplekken voor onze klanten. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

  • vink-check-2-blauw-01 We bedienen organisaties in heel Nederland, maar zijn met onze drie vestigingen altijd                                         dichtbij.
  • vink-check-2-blauw-01 Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.
  • vink-check-2-blauw-01 Wij zijn Microsoft Partner. We voldoen aan de strenge eisen voor ICT-kennis van Microsoft.
Onze klanten

Deze organisaties gingen je voor

 
Bekijk alle referenties Lees meer

De werkplek van de toekomst

De markt waarin jouw organisatie zich bevindt is continu in beweging. Onze professionals zijn daarom dagelijks bezig hun kennis en kunde op peil te houden zodat wij je organisatie kunnen voorzien van de juiste ICT-adviezen en hoogwaardige diensten om de ideale Moderne Werkplek voor je in te richten en te onderhouden. Hierbij zijn jouw doelstellingen altijd het uitgangspunt. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

 
De moderne werkplek

Wil jij je licenties juist ingeregeld hebben? 

Heb je een vraag over onze ondersteuning op het gebied van licenties? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter