Onze werkwijze

Bij Hands on ICT zorgen we ervoor dat jouw bedrijf écht van ICT profiteert. Jouw doelstellingen staan altijd centraal wanneer we kijken naar passende oplossingen. Doordat wij jouw ICT-vraagstukken oppakken, kun jij je volledig focussen op je business. In een aantal heldere stappen brengen we je uitdagingen en doelstellingen in kaart, en zorgen we vervolgens voor een aanpak waarmee we op korte én lange termijn bijdragen aan jouw bedrijfssucces.

In 5 concrete stappen naar succes

Met jouw bedrijfsdoelstellingen voorop werken we in een aantal eenvoudige stappen toe naar het gewenste resultaat. Gedurende dit proces kunnen we bijsturen en aanscherpen. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan en of dit past bij jou organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 • backup-2-blauw-01

  Stap 1: We bepalen de rol van ICT binnen jouw core business

 • backup-2-blauw-01 Stap 2: We adviseren de
  geschikte ICT-mogelijkheden 
 • backup-2-blauw-01

  Stap 3: We maken een roadmap richting doel

 • backup-2-blauw-01 Stap 4:  Stap voor stap realisatie van de roadmap
 • backup-2-blauw-01 Stap 5: Met professioneel beheer monitoren 

Werkwijze

 

In 4 fasen naar betere resultaten

Beleid

Bij de start is het van groot belang dat er helderheid is over de visie en strategie van de organisatie en standpunt richting ICT.
Ook worden de bedrijfsdoelstellingen in kaart gebracht. Dit wordt vervolgens uitgewerkt in een Roadmap en is de basis voor  alle volgende veranderingsprocessen. Hands on ICT  ondersteunt daarin, van beleid tot uitvoering. 

Advies

Na inventarisatie van de huidige omgeving wordt samen met een senior business consultant gekeken naar mogelijke oplossingen om de organisatie effectiever en efficiënter te laten opereren. Hier vanuit worden consultants ingezet voor deskundig advies. In dit advies wordt een structurele verbetering van de huidige bedrijfsprocessen als uitgangspunt genomen. 

Implementatie

Zodra er duidelijkheid is over de oplossingen die we gaan inzetten breekt de projectfase aan. We gaan allereerst kijken naar de uitvoering, dit kan door ons of door derden. Soms kan de eigen IT afdeling het project (deels) uitvoeren en de veranderingen initiëren. Onze engineers zullen dit dan begeleiden. Implementaties worden altijd fixed price en met een resultaatgarantie aangeboden.

Beheer

Het beheren van de ICT-omgeving is de laatste, maar uiterst belangrijke schakel in het proces. Hands on ICT werkt vanuit de gedachte dat er na een succesvolle implementatie, professioneel beheer moet plaatsvinden om de nieuwe situatie te borgen. Hiervoor hebben we een team van professionals: de support engineers. Dit gebeurt vanuit onze Servicedesk maar ook op locatie.

Klanten

Deze organisaties gingen je voor

Bekijk hier onze opdrachtgevers Al onze referenties

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je weten wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We kijken graag met je mee om je te adviseren bij jouw vraagstukken. Laat hier je gegevens achter, dan nemen we op korte termijn contact met je op.

Laat hier je gegevens achter