Innovatieve ICT voor de Industrie

De industrie in Nederland bevindt zich in een grote digitale transitie. Al jaren zien we dat digitalisering invloed heeft op productiebedrijven, maar deze trend is in een stroomversnelling geraakt. Door de coronacrisis kwamen productieprocessen en supply chains stil te liggen en moest kantoorpersoneel opeens thuis werken. De inzet van technologie maakte het gelukkig mogelijk om de draad snel weer op te pakken. Digitalisering heeft ook gezorgd voor grote innovaties bij maakbedrijven. Denk aan ontwikkelingen als IoT, predictive maintanance en de exponentiële groei van data. Om te kunnen profiteren van deze trends moet de ICT van industriële bedrijven klaar zijn voor de toekomst. Daar helpen wij je graag bij.

Toekomstbestendige infrastructuur maar toch vertrouwd

In de maakindustrie is 24/7 beschikbaarheid van de IT-omgeving een absolute must. Productielijnen moeten immers blijven draaien, wat er ook gebeurt. Daarom kiezen veel maakbedrijven voor een on-premises omgeving. Wil je toch de voordelen van de cloud ervaren?  Kies dan voor een softwareoplossing die toekomstbestendig is en voortdurend wordt geüpdatet; Het Moderne Datacenter. Met Microsoft Azure Stack HCI bouwt Hands on ICT een echte hyperconverged oplossing op de gecertificeerde hardware van HPE met voldoende diskcapaciteit, geheugen, processorkracht en netwerkaansluitingen. Zo kan je met jouw business bouwen aan innovatie en gebruikmaken van nieuwe, moderne technologieën in de cloud. Dat alles op jouw vertrouwde on-premises omgeving.

Whitepaper: 'Microsoft Power Platform: De brug tussen business en ICT.'

Lees hier over de brug tussen de business en ICT: Het Micorsoft Power Platform. Wat kun je ermee? Wat levert het voor je op? Wij leggen het allemaal uit in deze Whitepaper. Vraag hem nu aan!

netwerk-shutterstock_574000213

Waarom maakbedrijven kiezen voor de expertise van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen de industrie. In al die jaren hebben we meer dan 300 bedrijven geholpen ICT succesvol in te zetten. Waarom hebben deze organisaties gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-oranje-01_s

  We zijn gespecialiseerd in zowel on-premises infrastructuur als de cloud.

 • vink-check-2-oranje-01_s

  Met onze ervaring hebben we veel kennis van de unieke IT-uitdagingen binnen de industrie.

 • vink-check-2-oranje-01_s

  We bedienen bedrijven in heel Nederland, maar zijn met onze vestigingen altijd dichtbij.

Webinar Microsoft Power Platform

Download hier de opname van ons Hands on ICT - webinar over het Microsoft Power Platform. Dé brug tussen business en IT.

Webinar Power Platform - video still
Hands on ICT

Feiten & cijfers

Over ons, onze dienstverlening en klanten.
 • We beschikken over een groot netwerk aan 125 ervaren specialisten verdeeld over het hele land. 

 • In totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten. 

 • Vanuit onze 3 locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd bij je in de buurt. 

 • Als ICT-businesspartner ondersteunen we meer dan 300 klanten in diverse sectoren. 

Meer over ons
Hands On ICT Weesp 4748-connectivity

De belangrijkste uitdagingen waar wij productiebedrijven mee helpen

 

backup-shutterstock_384581836

De Moderne Werkplek

Tot voor kort was voor veel woningcorporaties de vraag nog óf ze überhaupt digitaal en op afstand konden werken. Nu is die vraag  vervangen door: Hoe kunnen we optimaal digitaal samenwerken? Het antwoord: met de digitale werkplek van Hands on ICT.

Hands On ICT Venlo 0233-beheer

IT-beheer & support

Ondanks het feit dat het gebruik van ICT-middelen voor gebruikers steeds eenvoudiger wordt, groeit de complexiteit van IT aan de achterkant voor de IT-afdeling. Kun je al die expertise in huis ontwikkelen om een veilige IT-omgeving te beheren of is het beter om het IT-beheer uit te besteden aan een IT-businesspartner als Hands on ICT? 

security-shutterstock_1671262903

IT Security

Digitalisering brengt veel voordelen met zich mee voor woningcorporaties. Maar als je niet nadenkt over cybersecurity en het beschermen van je gegevens, dan loop je grote risico’s. Bij Hands on ICT zoeken we steeds naar de meest veilige en efficiënte inzet van digitale oplossingen bij woningcorporaties.

netwerk-shutterstock_574000213

(Hybrid) Cloud

In de maakindustrie is 24/7 beschikbaarheid van de IT-omgeving een absolute must. Productielijnen moeten immers blijven draaien, wat er ook gebeurt. Daarom kiezen veel maakbedrijven voor een on-premises omgeving. Wil je toch de voordelen van de cloud ervaren? Kies dan voor de hybrid cloud of hyperconverged infrastructuur oplossingen van Hands on ICT.

Gegarandeerde beschikbaarheid van onze IT-omgeving, 24/7

WILA, ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van high-end kantpersgereedschap en tool holders, zocht een toekomstvast alternatief om verouderde IT-infrastructuur te vervangen en kwam daarbij voor een lastige keuze te staan: on-premises, cloud of een mix van beide?

Productie_364_243_s_c1_c_c

"Hands on is de ideale partner voor bedrijven die behoefte hebben aan extra inhoud en advies. Elke twee weken komt er een IT-specialist van Hands on langs die meedenkt en adviseert.” 

John Sanger, IT-manager - Wila

Team Industrie

Meer weten over ICT in de industrie? Neem dan direct contact op met Arnold, account manager voor de maakindustrie. Als je hieronder het contactformulier invult, dan neemt hij of een collega direct contact met je op.

Arnold Smit - Account Manager Hands on ICT

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Denk je erover na om technologisch de volgende stap te zetten binnen jouw productiebedrijf en wil je eens praten met een IT-expert binnen de industrie? Neem dan contact op en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Neem contact op