Your365

Een snelle internetverbinding, een moderne werkplek en slimme automatisering helpen je om productiever te zijn, kosten te verlagen en je concurrentiepositie te versterken. Your365 van Hands on ICT helpt je daarbij.

365 dagen focus op jouw ICT

Als ICT business partner helpen wij onze klanten aan de moderne werkplek die ze nodig hebben om nu én in de toekomst een ICT-omgeving te hebben die groei stimuleert en meer bedrijfssucces oplevert. Dat doen we volgens onze filosofie en werkwijze Your365. ‘Your’ staat voor het feit dat we ons altijd richten op de wensen van onze klanten, de eindgebruikers. De ‘365’ staat voor het feit dat we met onze dienstverlening 365 dagen per jaar voor je klaar staan en ervoor zorgen dat jouw omgeving optimaal functioneert. Dit doen we veelal op basis van high-end Microsoft diensten en producten.

Your365 logo

Onze 365 diensten

Your365 is het totale pakket aan ICT-diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Op basis van jouw wensen en eisen komen we tot de juiste samenstelling van diensten, welke naadloos aansluiten bij jouw organisatie en werkwijze. 

Wij geloven dat de juiste technologie het verschil kan maken tussen meedoen en winnen. Met jouw bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt, ontwikkelen we een naadloos passende ICT-omgeving die jou meer bedrijfssucces oplevert. Een omgeving volledig afgestemd op jouw business, die we 365 dagen per jaar ondersteunen met onze expertise.

De voordelen van Your365

ICT-beheer wordt steeds complexer en het bijbehorende takenpakket van ICT-afdelingen groeit. De hele dag bezig zijn met ad-hoc werkzaamheden kost veel tijd en leidt af van de doelen waaraan gewerkt wordt. Laat daarom het beheer van je ICT-omgeving en ondersteuning van medewerkers met een gerust hart aan ons over. We ontlasten hiermee je ICT-afdeling, waardoor je de kostbare tijd die vrijkomt, kunt besteden aan grotere ICT- en innovatieprojecten. 

 • Vink icoon blauw-groen Vaste prijs per maand per dienst
 • Vink icoon blauw-groen Het is helder en overzichtelijk wat je van ons ontvangt
 • Vink icoon blauw-groen Je hebt geen omkijken meer naar tijdrovende ICT-zaken
 • Vink icoon blauw-groen We bieden een veilige én slimme inrichting van je ICT-omgeving
 • Vink icoon blauw-groen Wij nemen het volledige beheer én support van je over 

Wij werken voor deze branches

Elke branche vraagt om eigen oplossingen en dus expertise. Wij helpen organisaties van verschillende grootten en in uiteenlopende markten. Door jarenlange ervaring hebben wij brede kennis en ervaring met IT-uitdagingen binnen deze branches.

De digitale zorgwerkplek in de praktijk Zorg
Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van ICT-systemen bij zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 
Ontdek meer
Wonen Wonen
Bij woningcorporaties draait het om het bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan bijdragen aan de juiste ICT om deze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. 
Ontdek meer
Industrie Industrie
Toekomstbestendig maken van ICT binnen de industrie heeft de laatste jaren topprioriteit. Hands on ICT kan je hierbij helpen met toegepaste oplossingen voor de industrie. 
Ontdek meer
zakelijke dienstverlening Dienstverlening
Hands on ICT heeft ruime ervaring in het implementeren en beheren van IT-systemen (zowel on-premises als in de cloud) bij zakelijke dienstverleners in heel Nederland. 
Ontdek meer
Branche pagina Handel en retail_s Handel
De marges binnen de handel staan al jaren onder druk. Hands on ICT kan je helpen om  ICT slimmer kunt benutten om uiteindelijk je marges te verhogen.
Ontdek meer

Onze expertisegebieden

De markt waarin jouw organisatie zich bevindt is continu in beweging. Onze IT professionals zijn daarom dagelijks bezig hun kennis en kunde op peil te houden zodat wij je organisatie kunnen voorzien van de juiste ICT adviezen en hoogwaardige diensten op verschillende expertisegebieden. Wil je weten waar onze expertises liggen? Lees dan wat wij kunnen bijdragen aan jouw binnen deze ICT thema's.

In 5 stappen naar
meer bedrijfssucces met
slimme ICT-oplossingen

in 5 stappen naar meer bedrijfssucces 2

We zijn er voor jou

Je wilt gewoon lekker werken en jouw klanten zo goed mogelijk helpen. Het liefst op een vlotte en veilige manier. Hiervoor is moderne technologie your window of opportunity. Een snelle internetverbinding, een moderne werkplek en slimme automatisering helpen je om productiever te zijn, kosten te verlagen en je concurrentiepositie te versterken.

Wij zijn Hands on ICT: jouw vertrouwde ICT-businesspartner in de digitale wereld van nu. Onze specialisten snappen de uitdagingen binnen jouw sector en de unieke processen die daarbij horen. Daarom bieden we oplossingen aan die passen bij jouw bedrijf. Waarbij jouw medewerkers en klanten altijd centraal staan.

 • Asset 25 Jouw groeiende succes is onze drijfveer
 • Asset 26

  We kunnen je volledig ontzorgen op ICT gebied

 • Asset 14 We begeleiden je digitale transformatie
 • Asset 24

  We gaan voor toekomstbestendige oplossingen

 • Asset 6 De gebruikers binnen jouw organisatie zijn ons uitgangspunt

Kom met ons in contact

Heb je een vraag over onze Your365 dienstverlening of ben je op zoek naar een partner die jou organisatie het beste kan ondersteunen bij ICT vraagstukken? Vul dan het formulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter