YourStorage

Met YourStorage ondersteunen we je met het onderhoud en beheer van fysieke & virtuele (Azure) storage oplossing voor dataopslag. 

YourStorage in het kort

Het beheer en onderhoud van je fysieke en virtuele storage voor datastorage is een cruciaal onderdeel van ICT-beheer. De meeste organisaties zijn afhankelijk van data om de bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Je wilt dus altijd de benodigde gegevens tot je beschikking hebben. Met YourStorage zorgen we ervoor dat jouw fysieke & virtuele storage altijd up-to-date zijn. Bovendien monitoren we je oplossing dag en nacht, zodat we kunnen ingrijpen als er incidenten zijn.  

YourStorage

De voordelen van YourStorage

ICT-beheer wordt steeds complexer en het bijbehorende takenpakket van ICT-afdelingen groeit. De hele dag bezig zijn met ad-hoc werkzaamheden kost veel tijd en leidt af van de doelen waaraan gewerkt wordt. Laat daarom het beheer van je storage met een gerust hart aan ons over. We ontlasten hiermee je ICT-afdeling, waardoor je de kostbare tijd die vrijkomt, kunt besteden aan grotere ICT- en innovatieprojecten. 

 • Vink icoon blauw-groen Je betaalt een vast maandtarief per datastorage oplossing. Simpel en transparant, zodat je precies weet wat de kosten zijn en wat je van ons kunt verwachten.  
 • Vink icoon blauw-groen

  Je hebt geen omkijken meer naar technische details en problemen met de storage. Deze werkzaamheden nemen we namelijk allemaal van je over. 

 • Vink icoon blauw-groen

  We bieden je een veilige en slimme inrichting, inclusief onderhoud, monitoring en back-up.

 • Vink icoon blauw-groen

  Met YourStorage nemen het beheer en de support van je over, waarbij we op basis van de Microsoft-standaarden beheer leveren voor jouw organisatie.  

Onderdelen van YourStorage

 

 • Component #1

  Onderhoud van de datastorage

  Hands on ICT beheert alle software/hardware die vanuit de Hands on ICT-configuratie wordt geïnstalleerd en we zorgen voor alle updates, patches en service health. Verder hanteren we de officiële lifecycle-support van de softwareleveranciers. Het beheer-, update- en onderhoudsproces voor YourStorage wordt beschreven in onze SLA en bevat onder andere de volgende werkzaamheden: 

  • Oplossen van meldingen en daaraan gerelateerde incidenten die voortkomen uit de monitoring 
  • Technische (opschoon)acties die noodzakelijk zijn om alle componenten en services zo goed mogelijk te laten functioneren
  • Patch- en Release management 
  • Problem management  
  • Security management 
  • Back-up management, inclusief restore
  • Configuratiemanagement (CMDB)
  • Bewaking van licentie- en supportcontracten. 
  • Change management (op basis van nacalculatie) 
  • Opstellen en onderhouden van technische documentatie 


  Daarnaast be
  heren we de fysieke storage nodes, Azure storage services, (zoals Azure blobstorage). Voor elk type storage hanteren we een specifiek template om de performance en veiligheid te monitoren. En alle fysieke storagenodes die onder YourStorage worden geleverd en gebruikt, voorzien we regelmatig van beschikbare updates en patches.

 • Component #2

  Monitoring van datastorage

  Voor onze YourStorage-dienst maken we gebruik van onze monitoringsysteem om datastorage 24/7 in de gaten te houden. We monitoren hiermee standaardcomponenten. Voor het bewaken richten we thresholds in, zodat we op tijd kunnen ingrijpen wanneer een datastorage bijvoorbeeld vol of overbelast dreigt te raken. De meldingen die we vanuit ons monitoringsysteem krijgen, volgen we op tijdens het service window: van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:30 uur. Door deze proactieve monitoring kunnen we storingen voorkomen en de continuïteit, performance en capaciteit van de datastorage waarborgen. 

  Daarnaast monitoren we proactief een standaardset componenten en services, afhankelijk van de type datastorage. Door vroegtijdige signalering kan daadwerkelijke uitval of verstoring worden voorkomen. 

 • Component #3

  Back-upmanagement van datastorage

  Een goed functionerende back-up is cruciaal voor de bescherming en beschikbaarheid van jouw gegevens. We zorgen ervoor dat jouw back-up altijd up-to-date is, wordt getest en gecontroleerd. Daarnaast gaan we in op de uitvoer van restore-verzoeken binnen het service window, voor het geval er onverhoopt gegevens verloren zijn gegaan en deze moeten worden hersteld. Zo borgen we jouw bedrijfscontinuïteit.

YourStorage in detail

Wil je weten wat je exact ontvangt binnen onze YourStorage dienst? Bekijk dan onze brochure waar deze dienst tot in detail staat beschreven. 

Your365

YourStorage is onderdeel van Your365: ons complete ICT-diensten aanbod. Your365 omvat een scala aan diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Op basis van jouw wensen en eisen komen we tot de juiste samenstelling van diensten, welke naadloos passen bij jouw organisatie en werkwijze. 

Met Your365 ben je altijd verzekerd van een toekomstbestendige en up-to-date ICT-omgeving, die wij 365 dagen per jaar ondersteunen met onze expertise. Zo kun jij je volledig focussen op de groeiambities van je business.

We spreken jouw taal

YourStorage voor elke branche

Voor elke branche is er een werkplekbeheer-oplossing. Hands on ICT heeft zich echter binnen deze branches gespecialiseerd, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van werkplekken bij zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het werkplekbeheer uit handen nemen zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met YourWorkplace kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT projecten en werkplekbeheer voor uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening. 

Ontdek meer
Handel Handel

De marges binnen de handel staan onder druk. Met YourWorkplace kan Hands on ICT zorgen voor het slim inzetten van werkplekbeheer waardoor je organisatie marges nog beter benut. 

Ontdek meer

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer

Meer weten over YourStorage?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten met een berg aan ervaring. Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen.

William van de rotten

Vraag YourStorage aan

Wil je graag YourStorage aanschaffen voor jouw organisatie? Of heb je vragen over deze werkplekbeheerdienst? We horen het heel graag. Vul dan dit formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter