Werken bij Hands on ICT

Bij Hands on ICT werk je in een omgeving waar passie en professionaliteit hand in hand gaan. Het resultaat staat voorop, maar de mensen staan centraal. Dit zijn onze opdrachtgevers én onze medewerkers. Op deze manier doen we wat we goed kunnen en waar we ons goed bij voelen. Dezelfde passie en professionaliteit vinden we ook bij onze toonaangevende partners. Samen bereiken we mooie resultaten voor inmiddels meer dan 300 opdrachtgevers.

Altijd op zoek naar talent

Onze vacatures

100 bevlogen collega's

Samen met 100 collega's werk je dagelijks aan uiteenlopende ICT-projecten voor onze klanten. Dit doen we vanuit onze locaties Weesp, Zwolle en Venlo óf op locatie bij de klant.

Samenwerken, kennis delen en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Met een sterke focus op ontwikkeling kun je bij ons snel groeien, op professioneel én persoonlijk vlak.

 

 • backup-2-geel-01

  Groei als professional én als persoon

 • connectivity-2-geel-01 Intensief samenwerken met je collega's aan mooie projecten
 • cloud-2-geel-01

  Werken voor toonaangevende klanten

 • workplace-2-geel-01 Hard werken en plezier maken gaan hand in hand

Blijf jezelf ontwikkelen

Werken bij Hands on ICT betekent werken in een professionele omgeving, en werken met (andere) professionals. Wij willen groeien, zowel op het gebied van kwantiteit als kwaliteit. Daarom stimuleren we je persoonlijke ontwikkeling op alle vlakken. Wil je bijvoorbeeld jouw expertise op een van je vakgebieden uitbreiden, door een training of opleiding? Of misschien wil je meer kennis van een bepaalde branche, door een kijkje te nemen achter de schermen van een opdrachtgever? Wij zorgen ervoor dat je daar de tijd en ruimte voor krijgt. Want alleen op die manier kunnen wij je helpen groeien, zodat je steeds beter wordt in datgene wat je doet. De ontwikkelingen van onze sector staan nooit stil en jij zelf dus ook niet!

pc guy yellow
Marco heeft een duidelijk doel voor ogen

Bij Hands on ICT kan ik mezelf ontwikkelen als professional, maar ook als mens. Ik krijg volop kansen om te groeien

Marco - Projectmedewerker bij Hands on ICT

Wat jij en jouw collega's met elkaar gemeen hebben

Bij Hands on ICT kom je in een werkomgeving terecht die we zelf het liefste typeren als ‘work hard, play hard!’. We zijn dagelijks druk bezig voor onze klanten, maar je bent omringd met mensen die allemaal hetzelfde doel hebben en klaar staan om elkaar te helpen. Samen zaken aanpakken, uitwerken en oplossen. Dat geeft je de energie om samen met je collega’s elke dag weer naar het beste resultaat te streven. Onze teamleden vullen én voelen elkaar aan. Niet alleen fijn voor het resultaat, maar ook voor de sfeer. Uiteraard geven we je de middelen en methodes, om op die manier het maximale uit jezelf te kunnen halen. Wij blij, de opdrachtgever blij, maar het allerbelangrijkste: jij blij!

Stage bij Hands on ICT

Hands on ICT is een dynamische en leerzame omgeving, met collega's die me op weg helpen met een vliegende start van mijn carrière.

Timo - young professional Hands on ICT

Meer dan werk alleen

Onze cultuur is zoals gezegd ‘work hard, play hard!’. We vinden het leuk én belangrijk om naast het werk ook veel sociale activiteiten met elkaar te ondernemen. Wij hebben dan ook een zeer actieve personeelsvereniging, die gedurende het jaar ervoor zorgt dat we toffe dingen doen met elkaar. Zo leren we elkaar nóg beter kennen. Ineens blijkt die collega van sales heel erg goed te zijn in karaoke, is je teamlid een held op de piste en blijkt de afdelingsmanager de beste verhalenverteller bij de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Door elkaar ook eens op een andere manier en letterlijk in een andere omgeving dan kantoor te zien, versterk je de band met jouw collega’s. En kun je ook gewoon eens heerlijk samen feesten!

Afdeling Support

Wil je een kijkje in de keuken van onze support afdeling? We nemen je in deze video graag mee en geven je meer informatie over wat onze support afdeling doet, wie daar werken en hoe de werkomgeving eruit ziet. 

Wat mag je van ons verwachten

Naast hele leuke bedrijfsuitjes (mede georganiseerd door onze personeelsvereniging), flexibele werktijden en omgeving & een informele organisatie met korte lijnen, bieden we voor elke medewerker de volgende arbeidsvoorwaarden:

 

Goede arbeidsvoorwaarden

Handsonict_VacatureVisual_Arbeidsvoorwaarden

 

€ 25,- thuiswerkvergoeding

Handsonict_VacatureVisual_Thuiswerken

 

27,5 vakantiedagen

Handsonict_VacatureVisual-Vakantiedagen

 

Doorgroeimogelijkheden

Handsonict_VacatureVisual_Doorgroeimogelijkheden-geel

 

Maandbonus op basis van team en individuele targets

Handsonict_VacatureVisual_salaris-Geel

 

Laptop &telefoonabonnement

Handsonict_VacatureVisual_devices-geel

 

Betaalde WGA-gat uitgebreid verzekering

Handsonict_VacatureVisual_verzekering-geel

 

Deelname aan het ASR Vitality programma

Handsonict_VacatureVisual-Vitality programma-geel

 

Wat kun je verwachten

Het sollicitatieproces

Ben je enthousiast geworden over een van onze vacatures en wil je graag solliciteren bij Hands on ICT? Wat kun je dan verwachten van ons verwachten tijdens het sollicitatiegesprek. In onderstaande stappen zie je precies hoe we te werk gaan als we je gegevens hebben ontvangen.   

 • Je vult je gegevens in

  Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen.

 • We bellen je voor een korte kennismaking

  We nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor een korte telefonische kennismaking. Is het gesprek van beide kansen positief, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor.

 • Je wordt uitgenodigd

  Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek met je leidinggevende en toekomstige collega op kantoor. Tijdens dit gesprek wordt er ingegaan op je ervaringen, ambities en verwachtingen.

 • Een tweede gesprek

  Je hebt een tweede gesprek met twee toekomstige collega’s. In dit gesprek krijg je de kans om vragen te stellen over de functie en hoe je collega's Hands on ICT ervaren. Je leert je collega’s kennen en krijgt een beeld van hoe een werkdag er voor jou uit gaat zien.

 • Aanbieding en arbeidsvoorwaarden gesprek

  Nadat we weten wat we van elkaar verwachten krijg je van ons een aanbod. In een telefonisch gesprek bespreken we graag nog even de arbeidsvoorwaarden met je.

 • Eerste werkdag

  Je begint op je nieuwe werkplek!

Talent gezocht

We zijn altijd op zoek naar mensen met kennis en passie voor onze teams. En we durven te stellen dat wij zulke mensen veel te bieden hebben. Vanzelfsprekend zijn onze arbeidsvoorwaarden goed. Maar er is meer. Veel meer. En dat kunnen we niet in een paar woorden uitleggen. Net als jij dat waarschijnlijk niet kunt. Wil jij jouw verhaal komen vertellen en naar het onze luisteren? 

Heb je vragen over onze vacature? Neem dan contact op met Joey van Elsen. Je kunt hem bellen op 06-81014303, een e-mail sturen naar j.vanelsen@handsonict.nl of vul het contactformulier in. 

Misschien wordt dit wel het begin van een hele mooie reis. Samen!

Laat je gegevens achter