YourWorkplace

Met onze YourWorkplace-dienst zorgen wij voor de optimale moderne werkplek voor jou en je medewerkers. We nemen je graag je ICT uit handen, zodat jij je kunt richten op de groei en innovatie van jouw organisatie.

YourWorkplace in het kort

Met YourWorkplace ondersteunen we je met werkplekbeheer en gebruikerssupport. We regelen en configureren wat er nodig is, zodat medewerkers direct aan de slag kunnen met hun werkplek die alles heeft wat ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Ook zorgen we ervoor dat de werkomgeving altijd up-to-date en veilig is. Uiteraard staan we bij vragen of technische issues voor jou en je medewerkers klaar. Met onze YourWorkplace-dienst nemen we je een hoop werk uit handen, zodat jij je kunt richten op de groei en innovatie van jouw organisatie. 

YourWorkplace

De voordelen van YourWorkplace

ICT-beheer wordt steeds complexer en het bijbehorende takenpakket van ICT-afdelingen groeit. De hele dag bezig zijn met ad-hoc werkzaamheden kost veel tijd en leidt af van de doelen waaraan gewerkt wordt. Laat daarom het beheer van je werkplekken en ondersteuning van medewerkers met een gerust hart aan ons over. We ontlasten hiermee je ICT-afdeling, waardoor je de kostbare tijd die vrijkomt, kunt besteden aan grotere ICT- en innovatieprojecten. 

 • Vink icoon blauw-groen Door een vast maandtarief per gebruiker weet je exact waar je aan toe bent.
 • Vink icoon blauw-groen

  Heb je meer werkplekken nodig? Dat is snel geregeld, want onze YourWorkplace-dienstverlening is eenvoudig op te schalen

 • Vink icoon blauw-groen

  Je hebt geen omkijken meer naar tijdrovende ICT-zaken die indiensttredingen of technische problemen met zich meebrengen. Deze werkzaamheden nemen we namelijk allemaal van je over.

 • Vink icoon blauw-groen

  We bieden je een veilige en slimme inrichting van alle werkplekken, zodat je medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen samenwerken. 

 • Vink icoon blauw-groen

  Met YourWorkplace nemen wij het beheer en de support van je over, waarbij we op basis van de Microsoft-standaarden werkplekbeheer leveren voor jouw organisatie.

Onderdelen van YourWorkplace

 • Component #1

  Beheer en monitoring van de werkplek

  Je hebt de moderne werkplek geïmplementeerd en nu wil je de continuïteit en veiligheid borgen. Dat doen we met YourWorkplace, waarmee we de volledige werkplek beheren. Ben je nog geen klant van Hands on ICT? Dan richten we eerst jullie werkplekken in voor optimaal gebruik. Zo kunnen we het beheer en de monitoring op afstand regelen. Onder YourWorkplace vallen onder andere:

  • Standaardconfiguratie van de werkplek
  • Beveiliging van de werkplekken
  • Gebruikersbeheer
  • Onderhoud van de werkplekken
  • Monitoring van de werkplekken
 • Component #2

  Support voor de (eind)gebruikers

  Hebben je medewerkers of admins ondersteuning nodig bij hun werkplek? Ze kunnen direct contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via e-mail of via een persoonlijke self service portal. Onze supportmedewerkers staan voor ze klaar. Onze supportmedewerkers zijn elke werkdag van 07:30 tot 17:30 uur bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en verstoringen op te lossen. Iedere melding die bij ons binnenkomt wordt geregistreerd in ons ticketsysteem. Op basis van de verkregen informatie classificeren we het type melding en de impact van het incident. Vervolgens gaan we direct aan de slag om de melding naar behoren op te lossen. Daarnaast fungeert Hands on ICT als Single Point of Contact (sPoC).   

 • Component #3

  SLA & Rapportages

  Door alle meldingen op de juiste manier te registeren, hebben we altijd duidelijke en betrouwbare informatie tot onze beschikking. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit de automatische monitoring en gebruikersmeldingen beter te anticiperen op incidenten en kunnen we toekomstige verstoringen voorkomen. In onze rapportages vind je onder andere:

  • Ticketanalyse
  • Performancerapportage over onze dienstverlening
  • Werkplekrapportage
  • Rapportage over licenties en contracten
  • Securityrapportage

  Daarnaast bepalen we gezamenlijk welk overleg er nodig is, hoe vaak en wie hierbij moeten zijn. Denk hierbij aan:

  • Strategisch overleg om jullie IT-roadmap en meerjarenvisie verder te ontwikkelen
  • Tactisch overleg over servicemanagement, trends, KPI's & advies
  • Operationeel overleg over de openstaande tickets (indien nodig)

YourWorkplace in detail

Wil je weten wat je exact ontvangt binnen onze YourWorkplace dienst? Bekijk dan onze brochure waar deze dienst tot in detail staat beschreven. 

Your365

YourWorkplace is onderdeel van Your365: ons complete ICT-diensten aanbod. Your365 omvat een scala aan diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Op basis van jouw wensen en eisen komen we tot de juiste samenstelling van diensten, welke naadloos passen bij jouw organisatie en werkwijze. 

Met Your365 ben je altijd verzekerd van een toekomstbestendige en up-to-date ICT-omgeving, die wij 365 dagen per jaar ondersteunen met onze expertise. Zo kun jij je volledig focussen op de groeiambities van je business.

We spreken jouw taal

YourWorkplace voor elke branche

Voor elke branche is er een werkplekbeheer-oplossing. Hands on ICT heeft zich echter binnen deze branches gespecialiseerd, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van werkplekken bij zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het werkplekbeheer uit handen nemen zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met YourWorkplace kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT projecten en werkplekbeheer voor uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening. 

Ontdek meer
Handel Handel

De marges binnen de handel staan onder druk. Met YourWorkplace kan Hands on ICT zorgen voor het slim inzetten van werkplekbeheer waardoor je organisatie marges nog beter benut. 

Ontdek meer
Onze klanten

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer

Meer weten over YourWorkplace?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten met een berg aan ervaring. Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen.

Kop koffie met Jurian

Vraag YourWorkplace aan

Wil je graag YourWorkplace aanschaffen voor jouw organisatie? Of heb je vragen over deze werkplekbeheerdienst? We horen het heel graag. Vul dan dit formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter