Zorggroep Zaanstreek

Zorggroep Zaanstreek, gevormd door de zorgcentra Mennistenerf en Pennemes, is een vertrouwde naam die diepgeworteld is in de Zaanstreek. Hun missie is helder: ze versterken waar mogelijk en ondersteunen waar nodig de mensen in de Zaanstreek. Deze toewijding komt voort uit hun visie om naar elkaar om te zien en goed te zorgen voor de medemens, geïnspireerd door de Doopsgezinde en Protestantse geloofstradities van hun huizen.

Bij Zorggroep Zaanstreek staat gelijkwaardigheid centraal. Ze streven naar een samenleving waarin iedereen ertoe doet, waar verschillen worden gerespecteerd. Samenwerken is voor hen essentieel; ze werken mét en vóór elkaar. Hun professionaliteit en samenwerking met het netwerk van de cliënt stellen hen in staat de beste zorg en ondersteuning te bieden binnen hun deskundigheid.

Strategische samenwerking

Met trots kondigen we aan dat we een strategische samenwerking zijn aangegaan met Zorggroep Zaanstreek. Deze samenwerking omvat de lancering van een veelomvattend project dat gericht is op de migratie naar de cloud en de implementatie van de moderne werkplek. Het startsein voor dit initiatief is eind 2023 gegeven.

Onze samenwerking zal vormgegeven worden door collega's van Zorggroep Zaanstreek en de IT consultants van Hands on ICT met behulp van de geavanceerde tools van Microsoft Azure. Samen willen we de IT-omgeving van Zorggroep Zaanstreek updaten zodat het bij de technische ontwikkelingen van vandaag past. Met de nieuwste snufjes en technieken zorgen we ervoor dat Zorggroep Zaanstreek een IT-infrastructuur krijgt die klaar is voor de toekomst.

Zorggroep Zaanstreek logo

Een geavanceerde IT-infrastructuur

Dit project is niet alleen een upgrade van technologische systemen, maar een strategische investering in de efficiëntie, flexibiliteit en veiligheid van de IT-omgeving van Zorggroep Zaanstreek. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal resulteren in een geoptimaliseerde en geavanceerde IT-infrastructuur die de organisatie in staat stelt om met vertrouwen de uitdagingen van de moderne tijd aan te gaan.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vraag dan nu een offerte aan via dit formulier en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de zorgbranche neemt direct contact met je op.  

Laat je gegevens achter