Betrouwbare ICT voor de Zorg

De druk op de zorgmarkt is hoog en neemt onverminderd toe. De focus ligt op het verhogen van de efficiëntie en productiviteit en het verlagen van de kosten. De technologie ontwikkelt zich snel en er komen steeds meer producten en oplossingen om de zorg te ondersteunen. Met de juiste inzet van ICT- oplossingen kunnen de strategische doelstellingen van de organisatie worden gerealiseerd.

Als ICT businesspartner hebben we specialistische kennis en ervaring binnen de zorgsector. We zien de volgende uitdagingen in de zorg: zorg op afstand, veiligheid van data en systemen, tijd- en locatie onafhankelijk kunnen werken met de digitale werkplek, digitale kennis en zelfredzaamheid van zorgmedewerkers vergroten, digitale transitie en het maximale halen uit jouw ICT-investeringen.

Uitdagingen in het
nieuwe zorgtijdperk

De zorgsector bevindt zich op een kantelpunt. Grote trends als zorg op afstand, efficiënter werken door automatisering en verbeterde zorgverlening door VR  laten zien dat ICT een cruciale rol speelt om in het komende decenium optimale zorg te verlenen. Benieuwd naar de digitaliseringskansen voor jouw zorginstelling? Download dan ons rapport.

Waarom zorginstellingen kiezen voor de expertise van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen de zorgsector. In al die jaren hebben we meer dan 100 zorginstellingen geholpen ICT succesvol in te zetten. Waarom hebben deze zorginstellingen gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-groen-01

  We zijn gespecialiseerd in zowel on-premises infrastructuur als de cloud. 

 • vink-check-2-groen-01

  Met onze ervaring hebben we veel kennis van de unieke IT-uitdagingen binnen zorginstellingen.

 • vink-check-2-groen-01

  We bedienen zorginstellingen in heel Nederland, maar zijn met onze vestigingen altijd dichtbij.

 • vink-check-2-groen-01

  We beschikken over certificeringen zoals NEN7510 en ISO-/IEC 27001.

Hands on ICT

Feiten & cijfers

Over ons, onze dienstverlening en klanten.
 • We beschikken over een groot netwerk aan 100 ervaren specialisten verdeeld over het hele land. 

 • In totaal beheren we meer dan 20.000 werkplekken voor onze klanten. 

 • Vanuit onze 3 locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd bij je in de buurt. 

 • Als ICT-businesspartner ondersteunen we meer dan 200 klanten in diverse sectoren. 

Meer over ons
Hands on ICT Jolijn 9844

De belangrijkste uitdagingen waar wij zorginstellingen mee helpen

 

backup-shutterstock_384581836

Digitale werkplek

Tot begin 2020 was voor veel zorginstellingen de vraag nog óf ze überhaupt digitale zorg konden leveren. Nu is die vraag door de coronacrisis vervangen door: Hoe kunnen we optimaal zorg op afstand verlenen en digitaal samenwerken? Het antwoord: met de digitale werkplek van Hands on ICT.

Hands On ICT Venlo 0233-beheer

IT-beheer

Ondanks het feit dat het gebruik van ICT-middelen voor gebruikers steeds eenvoudiger wordt, groeit de complexiteit van IT aan de achterkant voor de IT-afdeling. Kun je al die expertise in huis ontwikkelen om een veilige IT-omgeving te beheren of is het beter om het IT-beheer uit te besteden aan een IT-businesspartner als Hands on ICT?

security-shutterstock_1671262903

Security

Digitalisering brengt veel voordelen met zich mee voor zorginstellingen. Maar als je niet nadenkt over cybersecurity en het beschermen van je gegevens, dan loop je grote risico’s. Bij Hands on ICT zoeken we steeds naar de meest veilige en efficiënte inzet van digitale oplossingen binnen de zorg.

Office 365 bij De Vijverhof

De Vijverhof is een bruisend centrum met belangrijke voorzieningen voor de samenleving in Capelle. Naast ruim 400 appartementen voor 55+ huurders biedt De Vijverhof hier alle vormen van zorg. Van permanente verzorging en verpleging, tot zorg op afroep voor huurders. De Vijverhof vertrouwt op Hands on ICT als ICT-businesspartner. 

Quote

"We vertrouwen voor onze ICT volledig op Hands on ICT, zodat wij ons kunnen concentreren op het leveren van betrokken zorg.” 

 

Sjaak Immerzeel, Manager Vastgoed en Facilitair Beheer  - Woonzorgcentrum De Vijverhof

Plan een video call

Stel al je vragen over ICT-dienstverleningen

Team Zorg

Meer weten over ICT in de zorg? Neem dan direct contact op met Samir, Business Developer voor de branche Zorg. Als je een call wilt inplannen met Samir, dan kan dit hieronder.

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een ICT-aanpak die aansluit bij jouw behoeften. 

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Samir Kadri
Account Manager Zorg & Wonen en Zakelijke dienstverlening
Nog niet klaar om te bellen? Vraag dan hier meer informatie aan.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Denk je erover na om technologisch de volgende stap te zetten binnen jouw zorginstelling en wil je eens praten met een IT-expert binnen de zorg? Neem dan contact op en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Neem contact met ons op