IT Beheer en Support

Onze support engineers ondersteunen je ICT-afdeling of organisatie met beheer en onderhoud van de ICT-omgeving. Daarnaast adviseren we proactief over de urgentie en impact van updates en upgrades en voeren onderhoud uit.

Indien gewenst nemen we het complete beheer van de ICT omgeving volledig uit handen en regelen wij tevens de nodige zaken op afstand. Zo kun jij je volledig focussen op jouw business.

Onze diensten

Hier kunnen we je mee helpen

 • Tijdelijke IT Support
  Beheer

  Tijdelijke IT Support

  Is je systeembeheerder op vakantie, heb je een open vacature voor je IT support of is je IT'er voor (on)bepaalde tijd afwezig door bijvoorbeeld ziekte? Wij helpen je bij het oplossen van deze personeelsuitdaging. Huur nu één van onze ICT Support Professionals in en we nemen jouw ICT-werkplekbeheer uit handen.
 • Skilled Support afdeling
  Beheer

  Skilled Support afdeling

  Onze Support helpt je ICT-team of je medewerkers bij het snel oplossen van problemen, zodat je je volledig kunt richten op je eigen dienstverlening en geen zorgen hebt over de ICT omgeving. We helpen je daarnaast met het slimmer inzetten van kostbare ICT middelen, waarmee we het gebruik en de beschikbaarheid van de omgeving verbeteren, tegen vooraf afgesproken kosten.
 • Ondersteuning op locatie
  Beheer

  Ondersteuning op locatie

  Succesvolle ICT dienstverlening blijft hoe dan ook mensenwerk. Juist daarom is Hands on ICT altijd dichtbij. Met drie vestigingen in Nederland is er altijd een deskundige medewerker in de buurt voor advies of het bespreken van ICT vraagstukken.
 • Managed Cloud en Hosting
  Beheer

  Managed Cloud en Hosting

  Het fundament van onze dienstverlening is het succesvol beheren van de ICT infrastructuren voor bedrijven en instellingen. Daarbij kunnen wij voorzien in een 1e lijn eindgebruikersondersteuning, 2e of 3e lijn beheer en support, proactief beheer en monitoring. Wij doen het werk, zodat jij je kunt richten op de eigen bedrijfsvoering. Betrouwbaar, dichtbij en tegen afgesproken kosten.
 • 24/7 ondersteuning
  Beheer

  24/7 ondersteuning

  Wij werken met een beheer- en monitoring oplossing waarmee storingen in je omgeving al in een vroeg stadium worden opgemerkt en zelfs worden voorkomen. We reageren waar mogelijk al voor dat een probleem zich voordoet, elke dag van de week, zo nodig 24 uur per dag. Daarnaast staat onze Support altijd stand-by voor ondersteuning en incidenten.

ICT-beheer uitbesteden: ja of nee?

In deze whitepaper lees je alles over het uitbesteden van ICT-beheer. Zo zetten we alle voordelen ervan op een rij, leggen we uit wat ICT-beheer inhoudt en waarom goede ICT onmisbaar is. Daarnaast nemen we je mee in onze aanpak rondom het beheren van jouw ICT-omgeving.

Geen zorgen meer om je ICT-omgeving

We leven in een snel veranderende wereld waarin digitalisering, innovatie en moderne technologie een belangrijke rol spelen. Dankzij de moderne werkplek kunnen mensen makkelijker, sneller - op afstand - samenwerken en online overleggen. Dit vraagt om een toekomstbestendige, veilige en stabiele ICT-infrastructuur die op de juiste manier ingezet en beheerd wordt. 

Van oudsher zijn ICT-afdelingen gericht op beheer, waarbij het waarborgen van de continuïteit de belangrijkste eis is. Door de digitale transformatie is deze focus niet langer houdbaar. Zo komen er continue nieuwe features en updates uit. ICT moet altijd up-to-date zijn en meer extern gericht, maar vooral een wezenlijke bijdrage leveren aan de business. Deze verschuiving van beheerder naar regievoerder vraagt andere capaciteiten en kwaliteiten van ICT-medewerkers: totaaloverzicht, impactbepaling en onderhandelcapaciteiten worden belangrijker dan kennis van techniek. Van technisch/functioneel beheerders wordt afscheid genomen en data scientists en informatiemanagers worden aangenomen. De ICT-afdeling moet haar toegevoegde waarde tonen door ontwikkelingen in de markt te vertalen naar een digitale strategie die aansluit bij de visie en doelstellingen van de organisatie. 

Daarnaast hebben ICT-afdelingen te maken met diverse uitdagingen zoals: een complex ICT-landschap met veel applicaties en koppelingen, meer gebruik van Cloud oplossingen, vaak niet alle expertise in huis en lage adoptiegraad bij gebruik van nieuwe technologie. Om al deze redenen kiezen steeds meer organisaties voor het uitbesteden van het ICT-beheer.  

Hands on ICT heeft de expertise in huis om het volledige ICT-beheer over te nemen, van licenties, hardware en hosting tot complexe ICT-omgevingen. 

Kortom, we zorgen voor een moderne, stabiele en veilige ICT-omgeving én voor tevreden eindgebruikers. 

De voordelen van beheer & support via Hands on ICT

Hands on ICT heeft de expertise in huis om het volledige ICT-beheer over te nemen, van licenties, hardware en hosting tot complexe ICT-omgevingen. Voordelen voor beheer via Hands on ICT zijn:Altijd verzekerd van een moderne, up-to-date en veilige ICT-omgeving.

 • accessability-2-blauw-01_s Volledige ontzorging van de ICT-afdeling en haar eindgebruikers
 • accessability-2-blauw-01_s Altijd verzekerd van een moderne, up-to-date en veilige ICT-omgeving
 • accessability-2-blauw-01_s Als businesspartner maken we de cirkel rond: van security tot innovatie, governance en adoptie
 • accessability-2-blauw-01_s Single Point of Contact naar andere ICT-dienstverleners
 • accessability-2-blauw-01_s Altijd een back-up tijdens vakantie of langdurige ziekte van een ICT-medewerker
 • accessability-2-blauw-01_s Up-to-date kennis van de meest complexe hybride omgevingen en Microsoft technologie
Hands on ICT

We bieden je doorlopende ondersteuning, 24/7. Onze Support afdeling staat voor je klaar.

Leon  - Manager Support Hands on ICT

Onze klanten

Organisaties die profiteren van IT Beheer, support en monitoring bij Hands on ICT

 

Totale ontzorging

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossing. Wanneer je hieronder het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Berry 9495

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Denk je erover na om het beheer van jouw IT-omgeving uit te besteden en wil je eens praten met een expert van Hands on ICT over beheer of outsourcing diensten? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter