Hands on ICT is dé cloud partner voor vernieuwing en beheer voor Van Geloven (McCain)

Van Geloven heeft na een gedegen selectieproces met vier partijen definitief voor Hands on ICT gekozen. Met deze opdracht migreert Hands on ICT de werkplekken én de achterliggende infrastructuur geleidelijk naar een hybride Cloud omgeving. Hiermee is Van Geloven voorbereid op de toekomst, en zijn haar medewerkers in staat om makkelijker, productiever én veiliger samen te werken. We bereiden meteen de vergaande integratie met de primaire applicaties voor, die in een parallel project worden vernieuwd.

 

Marktleider in diepvriessnacks en maaltijdcomponenten

De naam Van Geloven zegt je misschien niet zo snel iets, maar als je het hebt over Mora en van Dobben dan gaan er sneller belletjes rinkelen. Van Geloven is producent voor diverse merken snacks en maaltijdcomponenten en is hierin marktleider voor het retail- en foodservice kanaal. Van Geloven heeft in Nederland en België samen maar liefst 1.500 mensen in dienst. Van Geloven produceert naast bovengenomede merken ook voor deze merken: Bourgondiër, Ad van Geloven, van Lieshout Snacks en Souflesse. Daarnaast produceert van Geloven ook voor geselecteerde partijen private label producten. 

Van Geloven is sinds 2016 onderdeel van McCain, met wereldwijd meer dan 25.000 medewerkers en marktleider in diepvries-aardappel producten. 

Van Geloven

Van proof of concept tot opdracht

Nadat er samen een businesscase is uitgewerkt, is een succesvolle Proof of Concept uitgevoerd met de moderne Microsoft Azure Virtual Desktop. Daarna is de fasering voor migratie naar een hybride Cloud omgeving ingevuld. We kiezen hierbij nadrukkelijk voor de Microsoft 365 en Microsoft Azure platforms. De voordelen op het gebied van gebruiksgemak, veiligheid én schaalbaarheid onderbouwen deze keuze.

Security loopt als rode draad door de vernieuwing. Doordat we het Zero Trust model toepassen, besteden we ook veel aandacht aan het benutten van geavanceerde voorzieningen die de Microsoft platformen bieden.

Van Geloven - samenwerking

Risico's voor productieuitval minimaliseren

Vast staat dat de productie op geen enkele manier hinder mag ondervinden van de vernieuwingen. Juist daarom hebben we een fasering uitgewerkt die de risico’s minimaliseert. Dat betekent ook dat de beheeropdracht geleidelijk meegroeit met de vernieuwde omgeving. Op die manier blijft Van Geloven de ondersteuning krijgen die nodig is.

Doordat Van Geloven voor drie jaar beheer afneemt, met nog een optie op telkens een jaar verlenging, is het uitgangspunt dat onze relatie de komende vijf jaar wordt bestendigd.

Naast deze opdrachten lopen er nog nieuwe mogelijkheden de inzet van Azure services, die op dit moment al zijn óf worden uitgewerkt. We kunnen hiermee op termijn een schat aan innovatieve diensten aanbieden. De wereld verandert razendsnel, met deze omgeving zal Van Geloven mee vooroplopen. En dat is waar het uiteindelijk om draait.

Speciale dank aan Raymond Coenen van Van Geloven voor deze opdracht en Niels, Marijn, Bram, Jean-Pierre en Hans vanuit het team van Hands on ICT om deze innovaties technisch tot stand te brengen. Al met al een super team effort waarin we onze gebundelde kennis hebben kunnen omzetten in een mooie opdracht.

Whitepaper:Het Moderne
Datacenter met Azure Stack HCI

In deze whitepaper lees je meer over de nieuwe technieken van het moderne datacenter; een omgeving waarbij een deel on-premise draait en een deel in de cloud.

Onze expertise

Onze diensten voor industriële organisaties

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Hands on ICT is gespecialiseerd in het Moderne Datacenter en de toepassingen van Azure in de hybrid cloud. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Geen resultaten

Onze klanten

Een greep uit onze industriële klanten 

Hands on ICT heeft zich gespecialiseerd in ICT-diensten voor de industrie. Hierdoor kunnen zijn we in staat om de juiste producten en diensten te leveren die passen bij jouw uitdagingen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Neem nu contact op en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de Industrie voor een vrijblijvende kop koffie. 

Laat je gegevens achter