Microsoft Azure Stack HCI

De cloud is tegenwoordig steeds meer de norm, maar er kunnen nog allerlei redenen zijn waarom een organisatie niet (volledig) naar de cloud kan of wil. Wij zien dat vooral bij bedrijven in de maakindustrie maar ook voor handelsorganisaties, dienstverlening en andere branches is deze oplossing geschikt. Bij organisaties waarbij hun in-huis omgeving technisch en economisch afgeschreven is – en aan vervanging toe is - en die nog niet (volledig) naar de cloud kunnen, bieden wij een moderne in-huis oplossing op basis van Microsofttechnologie en HPE hardware.

Het beste van twee werelden met Azure Stack HCI

Als er nog een behoorlijke workload on-premise (in-huis) moet draaien is een Hyper Converged Infrastructuur (HCI) op basis van HPE serverapparatuur en Microsoft software een goed alternatief. Deze oplossing word ook wel het Moderne Datacenter genoemd. Met Azure Stack HCI (onderdeel van Windows Server Datacenter Editie) kan een in-huis omgeving gerealiseerd worden die uitstekende performance levert, hoog beschikbaar en minder complex is vergeleken met traditionele oplossingen en naadloos integreert met (Microsoft) clouddiensten. Denk hierbij aan monitoring, security, updatemanagement, back-up en disaster recovery.

Microsoft Azure Stack HCI

Azure besparingscheck

Eenvoudig kosten besparen

Ben jij benieuwd hoe jouw bedrijf de Azure-omgeving kan optimaliseren én tegelijkertijd kan besparen? Dan is de onderstaande button interessant voor jou. 

 • Vertrouwd en toch modern

  De oplossing combineert het vertrouwde van on-premises maar biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om te profiteren van moderne clouddiensten.

 • Flexibel en schaalbaar

  Azure Stack HCI is schaalbaar en uitbreidbaar; zowel qua capaciteit als functionaliteit. Anders dan bij clouddiensten ben jij zelf eigenaar van de hardware. Je bepaalt daarmee zelf wat en hoe je wilt uitbreiden.

 • Kostenefficiënt

  Vergeleken met een meer traditionele oplossing met een SAN - een apart storagenetwerk met veelal meer hardware om aan te schaffen en te onderhouden - is Azure Stack HCI voordeliger. Onder meer omdat je slechts voor één onderdeel licenties en garantie hoeft aan te schaffen.

 • Toekomstbestendig

  Azure Stack HCI is een software oplossing van Microsoft. Deze oplossing zal de komende jaren doorontwikkeld worden en is dan ook een toekomstbestendige oplossing.

Jetmail kiest samen met Hands on ICT de weg van vernieuwing

Ben je benieuwd hoe Hands on ICT deze toekomstbestendige IT-omgeving heeft gerealiseerd bij Jetmail? Download dan de volledige referentiecase.

jetmail
Quote

Azure Stack HCI is écht hyperconverged. Een moderne on-premises oplossing die toekomstvast en cloudready is

Hank van Gardingen - Account director industrie

Whitepaper: Het Moderne
Datacenter met Azure Stack HCI

In deze whitepaper lees je meer over de technieken van het Moderne Datacenter; een omgeving waarbij een deel on-premise draait en een deel in de cloud. 

Wat kunnen we voor jou betekenen

Denk je erover na om technologisch de volgende stap te zetten binnen jouw productiebedrijf en wil je eens praten met een IT-expert binnen de industrie? Neem dan contact op en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Laat je gegevens achter