YourServer

Het hart van je ICT-omgeving zijn je servers. Je servers moeten altijd goed onderhouden worden en er moet adequate support zijn bij problemen. Hier kunnen we bij ondersteunen met YourServer, het serverbeheer pakket van Hands on ICT. 

YourServer in het kort

Een goed functionerende server is belangrijk, hiermee kan je organisatie immers zijn primaire werkzaamheden uitvoeren. Elke vertraging of verstoring hindert de organisatie hierbij.  Hands on ICT voert daarom continu controles uit op de server met een monitoringtool, die gekoppeld is aan de server. Daarnaast verzorgen we het onderhoud van de servers om ze up-to-date te houden. Tevens is het hebben van correcte back-ups van groot belang voor de borging van de bedrijfscontinuïteit. Dit faciliteren we allemaal in het YourServer pakket. 

YourServer

De voordelen van YourServer

ICT-beheer wordt steeds complexer en het bijbehorende takenpakket van ICT-afdelingen groeit. Laat daarom het beheer van je servers met een gerust hart aan ons over. Hierdoor kunnen problemen sneller worden opgelost en kan de uptime van de servers worden verbeterd. De kostbare tijd die vrijkomt, kun je dan besteden aan grotere ICT- en innovatieprojecten.

 • Vink icoon blauw-groen Je betaalt een vast maandtarief per server. Simpel en transparant, zodat je precies weet wat de kosten zijn en wat je van ons kunt verwachten. 
 • Vink icoon blauw-groen

  Je hebt geen omkijken meer naar technische details en problemen met de server. Deze werkzaamheden nemen we namelijk allemaal van je over.

 • Vink icoon blauw-groen

  We bieden je een veilige en slimme inrichting van alle servers, inclusief onderhoud, monitoring en back-up.  

 • Vink icoon blauw-groen

  Met YourServer nemen het beheer en de support van je over, waarbij we op basis van de Microsoft-standaarden serverbeheer leveren voor jouw organisatie. 

Onderdelen van YourServer

 • Component #1

  Onderhoud van de server

  Goed onderhoud van een server is essentieel voor de betrouwbaarheid en veiligheid van de serveromgeving. Standaardonderdelen van serveronderhoud zijn het beheer van de standaardsoftware en het doorvoeren van updates en patches.
 • Component #2

  Monitoring van de server

  Voor onze YourServer-dienst maken we gebruik van onze monitoringsysteem om servers 24/7 in de gaten te houden. We monitoren hiermee standaardcomponenten, maar kunnen deze tool ook inrichten voor bedrijfsspecifieke componenten of services binnen de server.  
  Voor het bewaken richten we thresholds in, zodat we op tijd kunnen ingrijpen wanneer een server bijvoorbeeld vol of overbelast dreigt te raken. De meldingen die we vanuit ons monitoringsysteem krijgen, volgen we op tijdens het servicewindow: van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:30 uur. Door deze proactieve monitoring kunnen we storingen voorkomen en de continuïteit, performance en capaciteit van de servers waarborgen.
 • Component #3

  Back-upmanagement

  Een goed functionerende back-up is cruciaal voor de bescherming en beschikbaarheid van jouw gegevens. We zorgen ervoor dat jouw back-up altijd up-to-date is, wordt getest en gecontroleerd. Daarnaast gaan we in op de uitvoer van restore-verzoeken binnen het servicewindow, voor het geval er onverhoopt gegevens verloren zijn gegaan en deze moeten worden hersteld. Zo borgen we jouw bedrijfscontinuïteit.

YourServer in detail

Wil je weten wat je exact ontvangt binnen onze YourServer beheerdienst? Bekijk dan onze brochure waar deze dienst tot in detail staat beschreven.

Your365

YourServer is onderdeel van Your365: ons complete ICT-diensten aanbod. Your365 omvat een scala aan diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Op basis van jouw wensen en eisen komen we tot de juiste samenstelling van diensten, welke naadloos passen bij jouw organisatie en werkwijze. 

Met Your365 ben je verzekerd van een toekomstbestendige en up-to-date ICT-omgeving, die wij 365 dagen per jaar ondersteunen met onze expertise. Zo heb jij volledige focus op je business.

We spreken jouw taal

YourServer voor elke branche

Hands on ICT heeft zich binnen deze branches gespecialiseerd in beheer, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van servers bij zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het serverbeheer uit handen nemen zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met YourServer kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT projecten en serverbeheer voor uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening. 

Ontdek meer
Handel Handel

De marges binnen de handel staan onder druk. Met YourServer kan Hands on ICT zorgen voor het slim inzetten van werkplekbeheer waardoor je organisatie marges nog beter benut. 

Ontdek meer

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer

Meer weten over YourServer?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten met een berg aan ervaring. Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen.

YourServer

YourServer interessant voor jou? 

Wil je graag YourServer aanschaffen? Of heb je vragen over dit pakket voor serverbeheer? Vul dan dit contactformulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter