YourCommunication

Met YourCommunication wordt samenwerken nog makkelijker. We integreren het publieke telefonienetwerk binnen Teams waardoor je geen aparte centrale meer nodig hebt. Kostenbesparend, flexibel én alles-in-één.

YourCommunication in het kort

Voor een nóg betere samenwerking en meer efficiëntie in deze hybride werkmaatschappij gebruik je Microsoft Teams voor videocalls, om documenten te delen en te chatten. Maar ook bellen kun je via Teams regelen waardoor je geen ouderwetse telefooncentrale meer nodig hebt. Dit werkt met Teams Trunking. Met YourCommunication integreren we Teams Trunking in jouw omgeving waarbij we ook het publieke telefonienetwerk binnen je Teams opzetten. Hierdoor heb je geen aparte centrale meer nodig. Kostenbesparend, flexibel én alles-in-één.

YourConnection

De voordelen van YourCommunication

De oplossing bestaat uit meerdere onderdelen zoals Teams, Teams Trunking en de combinatie van beide. Elk onderdeel biedt zijn eigen voordelen, maar ook de combinatie zorgt voor extra voordelen.

 • Vink icoon blauw-groen Kostenbesparingen: met name op interne (ook internationale) gesprekken
 • Vink icoon blauw-groen

  Integratie: met name voordelen van Unified
  Communications (één adresboek, deviceen
  locatie-onafhankelijk communiceren,
  statusinformatie, e.d.)

 • Vink icoon blauw-groen

  Flexibiliteit & op- en afschalen: snel uit te breiden of in te krimpen wanneer nodig

 • Vink icoon blauw-groen

  Kwaliteit: controle over de bandbreedte voor
  telefonie en digitaal samenwerken

 • Vink icoon blauw-groen

  Disaster recovery: als onderdelen van
  de communicatieketen uitvallen dan helpt
  redundantie om de business te laten doorgaan

 • Vink icoon blauw-groen

  Geen eigen verouderde
  telefooncentrale meer nodig

Producten binnen YourCommunication

 • Dienst #1

  Gecertificeerde Microsoft Teams Trunks

  Met Teams Trunking breid je Microsoft Teams uit met de mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden via het publieke telefonienetwerk. Zo profiteer je van kostenbesparingen, vooral op gesprekken tussen medewerkers, maar ook op de internationale gesprekken.

  De volgende onderdelen worden standaard uitgevoerd of geconfigureerd door Hands on  ICT binnen deze dienst:

  • Trunklicentie
  • Unieke telefoonnummers
  • Beheer en support
  • Emergency Routing (ERS)
 • Dienst #2

  SIP trunk

  SIP Trunk (Session Initiation Protocol) is een techniek om spraak- en datacommunicatie tussen een bedrijf en de telefooncentrale van een serviceprovider te faciliteren via een IP-netwerk. Dit maakt het mogelijk om via het internet te bellen.

  De SIP Trunks die Hands on ICT aanbiedt zijn Microsoft Gecertificeerd. Dit houdt in dat er aan alle door Microsoft gestelde specificaties en vereisten zijn voldaan op het gebied van infrastructuur, licenties en support. Hierdoor biedt een door Microsoft gecertificeerde Teams Trunk verbeterde betrouwbaarheid, verbeterde beveiliging, verbeterde geluidskwaliteit, minder complexiteit en een kostenbesparing ten opzichte van de analoge technieken.

 • Dienst #3

  Forced on PBX (internationaal en nationaal)

  Forced on PBX (FoPBX) is een vorm van mobiele integratie. Hierdoor is het mogelijk om alle gesprekken via de telefooncentrale van het kantoor te laten verlopen. Het integreren van vaste en mobiele telefonie biedt verschillende voordelen:

  • Bereikbaarheid
  • Kostenbesparing
  • Flexibiliteit
  • Gebruikersgemak
  • Beschikbaarheisweergave
 • Dienst #4

  Hosted Voice (basic telefooncentrale)

  Hosted voice, ook wel bekend als hosted VoIP of cloud voice, is een telecommunicatiedienst waarbij de telefooncentrale zich niet op een vaste locatie bevindt maar in de cloud bij een externe serviceprovider. Dit betekent dat de telefooncentrale zich bevindt in een datacenter van de serviceprovider en toegankelijk is via internet. Met hosted voice kunnen bedrijven bellen via een VoIP-verbinding (Voice over Internet Protocol) wat betekent dat gesprekken worden verzonden via internet in plaats van traditionele telefoonlijnen.

 • Dienst #5

  Vast-mobiel integratie op basis van T-Mobile en Vodafone netwerk

  Vast-mobiel integratie (FoPBX) op basis van het T-Mobile en Vodafone netwerk is een dienst waarbij de mobiele telefoons van de netwerken van T-Mobile en Vodafone worden geïntegreerd met de telefooncentrale van de serviceprovider.

YourCommunication in detail

Wil je weten wat je exact ontvangt binnen onze YourCommunication dienst? Bekijk dan onze brochure waar deze dienst tot in detail staat beschreven. 

Your365

YourCommunication is onderdeel van Your365: ons complete ICT-diensten aanbod. Your365 omvat een scala aan diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Op basis van jouw wensen en eisen komen we tot de juiste samenstelling van diensten, welke naadloos passen bij jouw organisatie en werkwijze. 

Met Your365 ben je altijd verzekerd van een toekomstbestendige en up-to-date ICT-omgeving, die wij 365 dagen per jaar ondersteunen met onze expertise. Zo kun jij je volledig focussen op de groeiambities van je business.

We spreken jouw taal

YourCommunication voor elke branche

Voor elke branche is er een werkplekbeheer-oplossing. Hands on ICT heeft zich echter binnen deze branches gespecialiseerd, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van werkplekken bij zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT dé partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het werkplekbeheer uit handen nemen zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met YourWorkplace kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT projecten en werkplekbeheer voor uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening. 

Ontdek meer
Handel Handel

De marges binnen de handel staan onder druk. Met YourWorkplace kan Hands on ICT zorgen voor het slim inzetten van werkplekbeheer waardoor je organisatie marges nog beter benut. 

Ontdek meer
Onze klanten

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer

Meer weten over YourCommunication?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten met een berg aan ervaring. Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen.

Kop koffie met Jurian

Vraag YourCommunication

Wil je graag YourCommunication aanschaffen voor jouw organisatie? Of heb je vragen over deze beheerdienst? We horen het heel graag. Vul dan dit formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter