De Moderne Werkplek

De digitale Moderne Werkplek is dé gereedschapskist van moderne professionals. Het maakt niet uit waar ze zijn of met welk apparaat ze inloggen, ze willen altijd toegang tot dezelfde digitale tools en bestanden. Hands on ICT maakt efficiënt en veilig online werken mogelijk. Benieuwd waar een digitale werkplek anno 2022 aan moet voldoen? Dat antwoord vind je hier!

Waar kunnen we je mee helpen

Onze moderne werkplek diensten

YourWorkplace YourWorkplace-2 YourWorkplace
YourWorkplace Met YourWorkplace bieden wij je volledige ondersteuning op werkplekbeheer & gebruikerssupportZo kunnen jouw medewerkers direct aan de slag op een moderne werkplek en wordt alles vooraf geregeld en geconfigureerd met een goed beveiligingsniveau. Bij vragen of technische issues zorgen wij voor de support én we zorgen dat de werkplekken up-to-date blijven.  Ontdek de dienst
YourWorkplace
SharedWorkplace SharedWorkplace-2 SharedWorkplace
SharedWorkplace Heb je één werkplek waar meerdere medewerkers gebruik van maken? Dan is SharedWorkplace het pakket waarmee we je volledig kunnen ondersteunen met werkplekbeheer & gebruikerssupport. Met SharedWorkplace kunnen jouw medewerkers direct aan de slag op hun moderne werkplek en ondersteunen we bij vragen of technische issues met een uitgebreid support team.  Ontdek de dienst
HOC-Graphic circle - Diensten fotos - SharedWorkplace
 • Altijd en overal werken

  IT moet het gewoon doen, zonder problemen. Je wil dat jouw medewerkers op elk moment en vanaf elke locatie eenvoudig toegang hebben tot applicaties, data en documenten. Zonder op elke plek met verschillende wachtwoorden in te loggen of te maken krijgen met allerlei verschillende schermen. Het moet simpel zijn. Wij hebben slimme oplossingen die de toegang tot IT-middelen heel eenvoudig maken. Volledig afgestemd op de wensen en eisen van jouw organisatie. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt, zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

   
 • Slim samenwerken

  'Vele handen maken licht werk'. Een bekend gezegde dat ook geldt in het digitale tijdperk. Mensen die samenwerken komen verder en voegen meer waarde toe voor de eigen organisatie en voor klanten, cliënten of patiënten. Maar om succesvol digitaal samen te werken moeten medewerkers wel de juiste tools hebben. Als deze tools ontbreken of niet juist functioneren, dan gaat dit ten koste van de productiviteit. Met de diensten van Hands on ICT hebben jouw medewerkers alle instrumenten in handen om samen vooruit te gaan.

   

De Moderne Werkplek inrichten

Wat heb je nodig om de Moderne Werkplek in te richten? De basis van de Moderne Werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Dit betreft een Suite van Microsoft, waarin de belangrijkste tools worden geboden om een veilige en eenvoudig beheerbare werkplek in te richten. Microsoft Teams en SharePoint vormen hierin de belangrijkste basis waarin het samenwerken en het delen van bestanden ideaal wordt gefaciliteerd. Zo zijn jouw medewerkers in staat om overal even efficiënt te kunnen werken. 

 
 

Whitepaper: De werkplek van nu

Om klanten zo goed mogelijk te helpen moeten medewerkers optimaal samenwerken, zowel met mensen binnen de organisatie als met stakeholders daarbuiten. Zeker nu Nederland massaal thuiswerkt, hebben veel organisaties een nieuwe digitale werkplek nodig. Waar moet de ideale werkplek aan voldoen om jouw medewerkers écht verder te helpen? Dat lees je in onze whitepaper.

De voordelen van de Moderne Werkplek

Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent. Je medewerkers kunnen altijd inloggen op hun Moderne Werkplek via de cloud en hebben toegang tot alle documenten via SharePoint, kunnen snel en efficiënt met elkaar overleggen d.m.v. Teams en kunnen bij alle gewenste applicaties die ze nodig hebben zoals Word, Excel en andere tools. Dat in combinatie met een goede beveiliging van je data, een goede back-up en bescherming tegen cybercriminelen maakt dat de Moderne Werkplek de ideale faciliteiten biedt om te werken, zoals dat anno 2022 zou moeten.

 • Toegang tot bestanden Overal toegang tot je bestanden
 • Asset 13 Efficiënt samenwerken doordat al je documenten in de cloud staan
 • Asset 8 Geen dataverlies meer door goede back-ups en een solide beveiliging
 • Asset 20 Alle Micosoft applicaties bij de hand
 • Asset 23 Altijd up-to-date software en upgrades
 • Asset 26 Hoge schaalbaarheid waardoor je snel kunt groeien met je organisatie.

Veilig samenwerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams maakt samenwerken makkelijk. Door het grote aantal functies zijn de mogelijkheden nu al eindeloos, en worden je teams productiever. Dat is tegelijk de uitdaging: hoe maak je gebruik van al die mogelijkheden, en wat voegt dat toe aan je organisatie? Wij helpen hierin de passende keuzes te maken.

Waarom organisaties kiezen voor de digitale werkplek van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we bij meer dan 300 organisatie digitale werkplekken geïmplementeerd en in totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw-01 We bedienen organisaties in heel Nederland, maar zijn met                           onze drie vestigingen altijd                                 dichtbij.
 • vink-check-2-blauw-01 Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.
 • vink-check-2-blauw-01 Wij zijn Microsoft Partner. We voldoen aan de strenge eisen voor ICT-kennis van Microsoft.
Hands on ICT

De Moderne Werkplek biedt alles wat de gebruiker nodig heeft om te kunnen excelleren in zijn/haar werk. Flexibel, snel, veilig en altijd verbonden.

Eric Drossaert - CCO bij Hands on ICT

Onze klanten

Deze organisaties gingen je voor

 
Bekijk alle referenties Lees meer

Whitepaper: Productief digitaal samenwerken

De manier waarop we samenwerken verandert drastisch. Werkten we voorheen meestal op kantoor, nu doen we dat op uiteenlopende locaties en devices. Bijvoorbeeld thuis achter de laptop, of in de trein op onze smartphone. Microsoft 365 biedt alle mogelijkheden om op welk device dan ook met collega's samen te werken. Benieuwd hoe je alle samenwerkingsmogelijkheden van Microsoft 365 zo optimaal mogelijk benut als aanjager van productievere samenwerking in jouw organisatie? Dat lees je in deze whitepaper. 

De werkplek van de toekomst

De markt waarin jouw organisatie zich bevindt is continu in beweging. Onze professionals zijn daarom dagelijks bezig hun kennis en kunde op peil te houden, zodat wij je organisatie kunnen voorzien van de juiste ICT-adviezen en hoogwaardige diensten om de ideale Moderne Werkplek voor je in te richten en te onderhouden. Hierbij zijn jouw doelstellingen altijd het uitgangspunt. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

 
De moderne werkplek

Wil jij ook een Moderne Werkplek ingericht hebben? 

Heb je een vraag over onze werkplek dienstverlening? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter