De Moderne Werkplek

De digitale Moderne Werkplek is dé gereedschapskist van moderne professionals. Het maakt niet uit waar ze zijn of met welk apparaat ze inloggen, ze willen altijd toegang tot dezelfde digitale tools en bestanden. Hands on ICT maakt efficiënt en veilig online werken mogelijk. Benieuwd waar een digitale werkplek in 2022 aan moet voldoen? Dat antwoord vind je hier!

 
 • Altijd en overal toegang

  IT moet het gewoon doen, zonder problemen. Je wil dat jouw medewerkers op elk moment en vanaf elke locatie eenvoudig toegang hebben tot applicaties, data en documenten. Zonder op elke plek met verschillende wachtwoorden in te loggen of te maken krijgen met allerlei verschillende schermen. Het moet simpel zijn. Wij hebben slimme oplossingen die de toegang tot IT-middelen heel eenvoudig maken. Volledig afgestemd op de wensen en eisen van jouw organisatie. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

   
 • Slim samenwerken

  'Vele handen maken licht werk'. Een bekend gezegde dat ook geldt in het digitale tijdperk. Mensen die samenwerken komen verder en voegen meer waarde toe voor de eigen organisatie én voor klanten, cliënten of patiënten. Maar om succesvol digitaal samen te werken moeten medewerkers wel de juiste tools hebben. Als deze tools ontbreken of niet juist functioneren, dan gaat dit ten koste van de productiviteit. Met de diensten van Hands on ICT hebben jouw medewerkers alle instrumenten in handen om samen vooruit te gaan.

   

De Moderne Werkplek inrichten

Wat heb je nodig om de Moderne Werkplek in te richten? De basis van de Moderne Werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Dit betreft een Suite van Microsoft waarin de belangrijkste tools worden geboden om een veilige en eenvoudig beheerbare werkplek in te richten. Microsoft Teams en SharePoint vormen hierin de belangrijkste basis waarin het samenwerken en het delen van bestanden ideaal wordt gefaciliteerd. Zo zijn jouw medewerkers in staat om overal even efficiënt te kunnen werken. 

 
 
 • Microsoft 365 migratie
  de Moderne Werkplek

  Microsoft 365 migratie

  We helpen je met een succesvolle migratie van je oude omgeving naar Microsoft 365. Daarbij nemen we jouw mensen als uitgangspunt. Naast techniek bepalen uiteindelijk jouw medewerkers hoe de nieuwe omgeving wordt gebruikt. Daarna blijven we bijsturen om nieuwe functies stap voor stap te leren gebruiken.
 • SharePoint & Teams
  de Moderne Werkplek

  SharePoint & Teams

  Om zoveel mogelijk te profiteren van kostbare bedrijfsinformatie helpen we je om deze data toegankelijk en veilig te bewerken, bewaren en wanneer nodig verwijderen. We maken gebruik van onze best practices, die ervoor zorgen dat de juiste informatie altijd beschikbaar is voor de juiste medewerker.
 • YourWorkplace365
  de Moderne Werkplek

  YourWorkplace365

  Organisaties besteden vaak onnodig veel tijd aan het uitleveren, installeren en onderhouden van een werkplek. Dat hoeft niet langer, Hands on ICT biedt een volledig ontzorgde werkplek, tegen een vast bedrag per maand. Makkelijk, veilig en volledig ontzorgd samenwerken.
 • Adoptie van de Moderne Werkplek
  de Moderne Werkplek

  Adoptie van de Moderne Werkplek

  Bij elke migratie naar Microsoft 365 is het essentieel de gebruikers te betrekken in de nieuwe manieren van samenwerken. Wanneer dat lukt is de migratie pas echt succesvol. Wij helpen hierbij met ons cafetariamodel voor adoptie: gebruik alleen wat echt nodig is en houd dus regie op de kosten van verandering.
 • Mobile Device Management
  IT Security de Moderne Werkplek

  Mobile Device Management

  Overal en altijd kunnen samenwerken is de nieuwe norm voor veel organisaties, zeker nu. Om dat verantwoord te kunnen doen, moet dat wel veilig zijn. Dat doen we door de informatie die naar een apparaat gaat veilig te beheren. Alleen dan kunnen organisaties met een gerust hart mobiel aan de slag.

Whitepaper: De werkplek van nu

Om klanten zo goed mogelijk te helpen moeten medewerkers optimaal samenwerken, zowel met mensen binnen de organisatie als met stakeholders daarbuiten. Zeker nu Nederland massaal thuiswerkt, hebben veel organisaties een nieuwe digitale werkplek nodig. Waar moet de ideale werkplek aan voldoen om jouw medewerkers écht verder te helpen? Dat lees je in onze whitepaper.

De voordelen van de Moderne Werkplek

Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent. Je medewerkers kunnen altijd inloggen op hun Moderne Werkplek via de cloud en hebben toegang tot alle documenten via SharePoint, kunnen snel en efficiënt met elkaar overleggen d.m.v. Teams en kunnen bij alle gewenste applicaties die ze nodig hebben zoals Word, Excel en andere tools. Dat in combinatie met een goede beveiliging van je data, een goede back-up en bescherming tegen cybercriminelen maakt dat de Moderne Werkplek de ideale 

 • Toegang tot bestanden Overal toegang tot je bestanden
 • Asset 13 Efficiënt samenwerken doordat al je documenten in de cloud staan
 • Asset 8 Geen dataverlies meer door goede back-ups en een solide beveiliging
 • Asset 20 Alle Micosoft applicaties bij de hand
 • Asset 23 Altijd up-to-date software en upgrades
 • Asset 26 Het is heel schaalbaar waardoor je snel kunt groeien met je organisatie. 

Veilig samenwerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams maakt samenwerken makkelijk. Door het grote aantal functies zijn de mogelijkheden nu al eindeloos, en worden je teams productiever. Dat is tegelijk de uitdaging: hoe maak je gebruik van al die mogelijkheden, en wat voegt dat toe aan je organisatie? Wij helpen hierin de passende keuzes te maken.

Waarom organisaties kiezen voor de digitale werkplek van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we bij meer dan 300 organisatie digitale werkplekken geïmplementeerd en in totaal beheren we meer dan 35.000 werkplekken voor onze klanten. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw-01 We bedienen organisaties in heel Nederland, maar zijn met onze drie vestigingen altijd dichtbij.
 • vink-check-2-blauw-01 Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.
 • vink-check-2-blauw-01 Wij zijn Microsoft Partner. We voldoen aan de strenge eisen voor ICT-kennis van Microsoft.
Hands on ICT

De Moderne Werkplek biedt alles wat de gebruiker nodig heeft om te kunnen excelleren in zijn/haar werk. Flexibel, snel, veilig en altijd verbonden.

Hans - Manager Services bij Hands on ICT

Onze klanten

Deze organisaties gingen je voor

 
Bekijk alle referenties Lees meer

Whitepaper: Productief digitaal samenwerken

De manier waarop we samenwerken verandert drastisch. Werkten we voorheen meestal op kantoor, nu doen we dat op uiteenlopende locaties en devices. Bijvoorbeeld thuis achter de laptop, of in de trein op onze smartphone. Microsoft 365 biedt alle mogelijkheden om op welk device dan ook met collega's samen te werken. Benieuwd hoe je alle samenwerkingsmogelijkheden van Microsoft 365 zo optimaal mogelijk benut als aanjager van productievere samenwerking in jouw organisatie? Dat lees je in deze whitepaper. 

De werkplek van de toekomst

De markt waarin jouw organisatie zich bevindt is continu in beweging. Onze professionals zijn daarom dagelijks bezig hun kennis en kunde op peil te houden zodat wij je organisatie kunnen voorzien van de juiste ICT-adviezen en hoogwaardige diensten om de ideale Moderne Werkplek voor je in te richten en te onderhouden. Hierbij zijn jouw doelstellingen altijd het uitgangspunt. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

 
De moderne werkplek

Wil jij ook een Moderne Werkplek ingericht hebben? 

Heb je een vraag over onze werkplek dienstverlening? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter