De Moderne Werkplek

De digitale Moderne Werkplek is dé gereedschapskist van moderne professionals. Het maakt niet uit waar ze zijn of met welk apparaat ze inloggen, ze willen altijd toegang tot dezelfde digitale tools en bestanden. Hands on ICT maakt efficiënt en veilig online werken mogelijk. Benieuwd waar een digitale werkplek anno 2024 aan moet voldoen? Dat antwoord vind je hier!

De Moderne Werkplek inrichten

Wat heb je nodig om de Moderne Werkplek in te richten? De basis van de Moderne Werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Dit betreft een Suite van Microsoft, waarin de belangrijkste tools worden geboden om een veilige en eenvoudig beheerbare werkplek in te richten. Microsoft Teams en SharePoint vormen hierin de belangrijkste basis waarin het samenwerken en het delen van bestanden ideaal wordt gefaciliteerd. Zo zijn jouw medewerkers in staat om overal even efficiënt te kunnen werken. 

 • Altijd en overal werken

  IT moet het gewoon doen, zonder problemen. Je wil dat jouw medewerkers op elk moment en vanaf elke locatie eenvoudig toegang hebben tot applicaties, data en documenten. Zonder op elke plek met verschillende wachtwoorden in te loggen of te maken krijgen met allerlei verschillende schermen. Het moet simpel zijn. Wij hebben slimme oplossingen die de toegang tot IT-middelen heel eenvoudig maken. Volledig afgestemd op de wensen en eisen van jouw organisatie. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt, zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

   
 • Slim samenwerken

  'Vele handen maken licht werk'. Een bekend gezegde dat ook geldt in het digitale tijdperk. Mensen die samenwerken komen verder en voegen meer waarde toe voor de eigen organisatie en voor klanten, cliënten of patiënten. Maar om succesvol digitaal samen te werken moeten medewerkers wel de juiste tools hebben. Als deze tools ontbreken of niet juist functioneren, dan gaat dit ten koste van de productiviteit. Met de diensten van Hands on ICT hebben jouw medewerkers alle instrumenten in handen om samen vooruit te gaan.

   

De voordelen van de Moderne Werkplek

Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent. Je medewerkers kunnen altijd inloggen op hun Moderne Werkplek via de cloud en hebben toegang tot alle documenten via SharePoint, kunnen snel en efficiënt met elkaar overleggen d.m.v. Teams en kunnen bij alle gewenste applicaties die ze nodig hebben zoals Word, Excel en andere tools. Dat in combinatie met een goede beveiliging van je data, een goede back-up en bescherming tegen cybercriminelen maakt dat de Moderne Werkplek de ideale faciliteiten biedt om te werken, zoals dat anno 2022 zou moeten.

 • Toegang tot bestanden Overal toegang tot je bestanden
 • Asset 13 Efficiënt samenwerken doordat al je documenten in de cloud staan
 • Asset 8 Geen dataverlies meer door goede back-ups en een solide beveiliging
 • Asset 20 Alle Micosoft applicaties bij de hand
 • Asset 23 Altijd up-to-date software en upgrades
 • Asset 26 Hoge schaalbaarheid waardoor je snel kunt groeien met je organisatie.
Onze klanten

Deze organisaties gingen je voor

 
Bekijk alle referenties Lees meer

De werkplek van de toekomst

De markt waarin jouw organisatie zich bevindt is continu in beweging. Onze professionals zijn daarom dagelijks bezig hun kennis en kunde op peil te houden, zodat wij je organisatie kunnen voorzien van de juiste ICT-adviezen en hoogwaardige diensten om de ideale Moderne Werkplek voor je in te richten en te onderhouden. Hierbij zijn jouw doelstellingen altijd het uitgangspunt. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

 
De moderne werkplek

Wil jij ook een Moderne Werkplek ingericht hebben? 

Heb je een vraag over onze werkplek dienstverlening? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter