ICT begint bij de gebruiker

Met ICT-oplossingen die naadloos aansluiten op jouw ambities, zorgen wij ervoor dat jij kunt uitblinken in jouw business. Jouw doelstellingen en mensen staan bij ons altijd centraal. Want de beste ICT-oplossingen zijn die waardoor jouw mensen nóg efficiënter kunnen werken. En dat zie je terug in je resultaten.

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Passie voor ICT

Het geheim van 25 jaar succesvol ondernemerschap? Volgens René van Klaveren (directeur van Hands on ICT) is dat absoluut een onmiskenbare passie voor technologie, maar vooral het besef dat alles draait om de mensen.

Precies 25 jaar geleden begon René Hands on Information Management. Januari 2021 werd Hands on Information Management, samen met ITSN en Compello samengevoegd tot Hands on ICT. In deze video neemt René je mee in de route naar de ICT-organisatie die nu staat.

Onze visie en belofte

Organisaties vragen vandaag de dag niet meer om generieke ICT-kennis en oplossingen, maar om kennis van hun branche. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten te combineren met branchekennis zijn wij dé ICT-businesspartner die weet welke uitdagingen organisaties hebben. Onze specialisten komen samen met onze klanten tot naadloos passende ICT-oplossingen. Oplossingen die ervoor zorgen dat ze nóg beter kunnen presteren. Simpelweg omdat goede ICT-oplossingen ervoor zorgen dat de gebruikers nog productiever kunnen zijn. Wat uiteindelijk leidt tot betere bedrijfsresultaten. 

Als jouw vertrouwde ICT-businesspartner staan we daarom naast je in de digitale transitie. Wij zijn altijd dichtbij met specialisten door het hele land. Samen met partners van wereldformaat bieden we je het antwoord op al je ICT-vraagstukken. En dat doen we in heldere, begrijpelijke taal, zodat jouw mensen er direct mee kunnen werken.

ICT Businesspartner

Door de jarenlange ervaring en kennis in huis zijn wij de ICT businesspartner die weet wat er speelt binnen jouw branche. Zo dragen wij met slimme, betrouwbare ICT oplossingen dagelijks bij aan het succes van onze klanten.

 • Asset 25

  Lokale en persoonlijke ondersteuning

 • Asset 22 Landelijk netwerk van
  ervaren ICT-specialisten
 • Security

  Betrouwbare producten en diensten

 • Specialistisch Alles in universele, begrijpelijke taal

In 4 fasen naar betere resultaten

Voorbereiding

Bij de start is het van groot belang dat er helderheid is over de visie en strategie van de organisatie en standpunt richting ICT.
Ook worden de bedrijfsdoelstellingen in kaart gebracht. Dit wordt vervolgens uitgewerkt in een Roadmap en is de basis voor  alle volgende veranderingsprocessen. Hands on ICT  ondersteunt daarin, van beleid tot uitvoering. 

Advies

Na inventarisatie van de huidige omgeving wordt samen met een senior business consultant gekeken naar mogelijke oplossingen om de organisatie effectiever en efficiënter te laten opereren. Hier vanuit worden consultants ingezet voor deskundig advies. In dit advies wordt een structurele verbetering van de huidige bedrijfsprocessen als uitgangspunt genomen. 

Implementatie

Zodra er duidelijkheid is over de oplossingen die we gaan inzetten breekt de projectfase aan. We gaan allereerst kijken naar de uitvoering, dit kan door ons of door derden. Soms kan de eigen IT afdeling het project (deels) uitvoeren en de veranderingen initiëren. Onze engineers zullen dit dan begeleiden. Implementaties worden altijd fixed price en met een resultaatgarantie aangeboden.

Beheer

Het beheren de ICT-omgeving is de laatste, maar uiterst belangrijke schakel in het proces. Hands on ICT werkt vanuit de gedachte dat er na een succesvolle implementatie, professioneel beheer moet plaatsvinden om de nieuwe situatie te borgen. Hiervoor hebben we een team van professionals: de support engineers. Dit gebeurt vanuit onze Servicedesk maar ook op locatie indien nodig..

Meer over onze werkwijze Lees meer

Prodicom

Per juni 2024 hebben wij Prodicom overgenomen. Prodicom, gevestigd nabij Amsterdam, is gespecialiseerd in IT-staffing en IT-detachering. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren zijn dienstverlening uitgebreid naar de groeimarkt van Managed Services. Prodicom staat bekend om hun innovatieve en mensgerichte aanpak, wat perfect aansluit bij de cultuur van Hands on ICT. Met het toevoegen van de diensten van Prodicom beschikken we over een nog breder dienstenportfolio, een groot voordeel voor onze klanten. Prodicom opereert onder haar eigen merk, bijgestaan door Hands on ICT.

Feiten & Cijfers

Over ons, onze dienstverlening en klanten.

 • 160

  We beschikken over een groot netwerk aan ervaren specialisten verdeeld over het hele land.

 • 4

  Vanuit onze locaties Weesp, Zwolle, Venlo en Worverveer zijn we altijd in de buurt.

 • 20.000+

  In totaal beheren we meer dan 20.000 werkplekken voor onze klanten.

 • 300+

  Als businesspartner ondersteunen we meer dan 300 klanten in diverse sectoren.

Antwoord op je ICT-vraagstukken

Partners van wereldformaat

Naar het partneroverzicht Partners
Quote

We vertrouwen voor onze ICT volledig op Hands on ICT, zodat wij ons kunnen concentreren op het leveren van betrokken zorg.

Sjaak Immerzeel - Woonzorgcentrum De Vijverhof

Klanten

Zij gingen je voor

Naar al onze referenties Referenties

Altijd op zoek naar talent

Bij ons werk je aan uitdagende vraagstukken van opdrachtgevers én aan je eigen toekomst. Wij geloven dat het talent van vandaag het antwoord heeft op vragen van morgen. Daarom investeren we graag in jou en helpen we je om jezelf verder te ontwikkelen als ICT-professional. 

Hands On ICT Venlo 9549-overons

Kom met ons in contact

Wil je weten wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We kijken graag met je mee om je te adviseren bij jouw vraagstukken. Laat hier je gegevens achter, dan nemen we op korte termijn contact met je op.

Laat hier je gegevens achter