ICT advies & Consultancy

De markt waarin jouw organisatie zich bevindt is continu in beweging. Onze professionals zijn daarom dagelijks bezig hun kennis en kunde op peil te houden zodat wij je organisatie kunnen voorzien van de juiste ICT-adviezen en hoogwaardige diensten. Hierbij zijn jouw doelstellingen altijd het uitgangspunt. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

In 5 concrete stappen naar succes

Met jouw bedrijfsdoelstellingen voorop werken we in een aantal eenvoudige stappen toe naar het gewenste resultaat. Gedurende dit proces kunnen we bijsturen en aanscherpen. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan en of dit past bij jou organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

  • backup-2-blauw-01_s Stap 1: We bepalen de rol van ICT binnen jouw core business
  • backup-2-blauw-01_s Stap 2: We adviseren de
    geschikte ICT-mogelijkheden 
  • backup-2-blauw-01_s Stap 3: We maken een roadmap richting doel
  • backup-2-blauw-01_s Stap 4:  Stap voor stap realisatie van de roadmap
  • backup-2-blauw-01_s Stap 5: Met professioneel beheer monitoren

ICT roadmap

Organisaties willen flexibel en wendbaar zijn om snel te kunnen reageren op veranderingen. Medewerkers willen steeds vaker onafhankelijk van tijd en plaats (samen)werken. Ondertussen heeft de ICT-afdeling andere prioriteiten zoals de stabiliteit en beschikbaarheid van de ICT. Hoe kun je de business- en IT doelstellingen op 1 lijn brengen? Wij helpen je met het opstellen van jouw ICT-roadmap zodat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. 

 

 

netwerk-shutterstock_210974194

Adoptie en verandermanagement

Organisatieveranderingen, zoals de implementatie van een nieuw CRM-systeem, hebben een grote invloed op individuele medewerkers en de manier waarop zij hun werk doen. Als medewerkers niet meegenomen worden, en dus niet betrokken raken bij de verandering, heeft dit een trage adoptie en een laag gebruik van het nieuwe systeem als gevolg. Dit is vaak de reden waarom de doelstellingen van het project, de reden waarom de oplossing überhaupt geïmplementeerd is, niet bereikt worden. Wij willen dat u maximaal rendement haalt uit uw ICT-investering. Daarom geven wij workshops, on-site support en persoonlijk advies & begeleiding om de adoptie van nieuwe technologie bij onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en te verbeteren.

werkplek-shutterstock_1245856573
Hands on ICT

Wij helpen organisaties met een onafhankelijk advies. Altijd met het oog op hun ambities. Open, eerlijk en transparant. 

Jurian - Consultant

Onafhankelijk advies

Onze consultants denken graag met je mee. We kijken graag samen met jou naar jouw uitdagingen en adviseren je over een passende oplossingen. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT 06-2022 0078-7

Kom met ons in contact

Ben je op zoek naar een onafhankelijk advies op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter