Krachtige ICT voor de Handel

Het landschap voor handelsorganisaties en retailers is de afgelopen jaren gigantisch veranderd. Digitalisering heeft een grote impact op alle aspecten van de business. Door de opkomst van e-commerce zijn klantrelaties van fysiek verschoven naar online. Maar ook supply chains drijven volledig op digitale technologie. Om in dit decennium succesvol te zijn, moet het ICT-fundament binnen de (detail)handel dus staan als een huis. Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van IT-systemen (zowel on-premises als in de cloud) bij (detail)handelaren in heel Nederland, is Hands on ICT dé ICT-partner voor jouw organisatie! 

Hoe ICT de risico’s op het stilvallen van je handelsonderneming verkleint

Klanten hebben torenhoge verwachtingen qua levering, de concurrentie is moordend en de marges worden steeds kleiner. Als je óók nog winstgevend wilt zijn, kun je als handelsonderneming niet meer zonder feilloze ICT. Maar wat als er een systeem uitvalt, een applicatie niet meer werkt of een server het begeeft?

In deze whitepaper bespreken we diverse risico’s voor handelsondernemingen en hoe je die kunt voorkomen of oplossen, zodat je applicaties weer snel en veilig werken. 

Waarom handelsorganisaties kiezen voor de expertise van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief binnen de handel en retail. In al die jaren hebben we meer dan 200 bedrijven geholpen ICT succesvol in te zetten. Waarom hebben deze organisaties gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-geel_S

  We zijn gespecialiseerd in zowel on-premises infrastructuur als de cloud.

 • vink-check-2-geel_S

  We hebben veel kennis van de unieke IT-uitdagingen binnen de handel en retail.

 • vink-check-2-geel_S

  We bedienen bedrijven in heel Nederland, maar zijn met onze vestigingen altijd dichtbij.

 • vink-check-2-geel_S

  Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.

Hands on ICT

Feiten & cijfers

Over ons, onze dienstverlening en klanten.
 • We beschikken over een groot netwerk aan 100 ervaren specialisten verdeeld over het hele land. 

 • In totaal beheren we meer dan 20.000 werkplekken voor onze klanten. 

 • Vanuit onze 3 locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd bij je in de buurt. 

 • Als ICT-businesspartner ondersteunen we meer dan 200 klanten in diverse sectoren. 

Meer over ons
4

Whitepaper:
De werkplek van nu

Om succesvol te zijn in een tijdperk waarin klantenrelaties steeds meer verschuiven van fysiek naar online, moeten medewerkers het gereedschap hebben om optimaal digitaal te werken.  Daarom hebben we, zeker nu Nederland massaal thuiswerkt, een nieuwe digitale werkplek nodig. Waar moet de ideale werkplek aan voldoen om jouw medewerkers écht verder te helpen? Dat lees je in onze whitepaper.

De belangrijkste uitdagingen waar wij handelsorganisaties mee helpen

 

backup-shutterstock_384581836

De Moderne Werkplek

Tot voor kort was voor veel handelsorganisaties de vraag nog óf ze überhaupt digitaal en op afstand konden werken. Nu is die vraag  vervangen door: Hoe kunnen we optimaal digitaal samenwerken? Het antwoord: met de digitale werkplek van Hands on ICT.

Hands On ICT Venlo 0233-beheer

IT-beheer & Support

Ondanks het feit dat het gebruik van ICT-middelen voor gebruikers steeds eenvoudiger wordt, groeit de complexiteit van IT aan de achterkant voor de IT-afdeling. Kun je al die expertise in huis ontwikkelen om een veilige IT-omgeving te beheren of is het beter om het IT-beheer uit te besteden aan een IT-businesspartner als Hands on ICT? 

Hands On ICT Weesp 4748-connectivity

(hybrid) Cloud

In de 24 uurs economie waar handelsorganisaties  in opereren, is permanente beschikbaarheid van je systemen geen luxe maar een must! Iedere minuut waarop je niet bereikbaar bent, kost je simpelweg klanten en omzet. Hands on ICT levert de infrastructuur die altijd beschikbaar is. 

Plan een video call

Stel al je vragen over ICT-dienstverleningen

Team Handel & Retail

Meer weten over ICT in de Handel? Neem dan direct contact op met Danny, Business Developer voor Handel & Retail. Als je een call wilt inplannen met Danny, dan kan dit hieronder. 

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een ICT-aanpak die aansluit bij jouw behoeften. 

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Danny van Anholt
Business development manager
Nog niet klaar om te bellen? Vraag dan hier meer informatie aan.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Denk je erover na om technologisch de volgende stap te zetten binnen jouw organisatie en wil je eens praten met een IT-expert binnen de handel en retail? Neem contact op en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Neem contact met ons op