YourWifi

Goede wifi is simpelweg onmisbaar.
Geautomatiseerde bedrijfsprocessen en belangrijke applicaties zijn allemaal  afhankelijk van wifi.  Met YourWifi zorgen we voor de gewenste kwaliteit én ondersteunen we je bij het beheer van je wifi en access points, zodat je kunt vertrouwen op goed en snel internet.
 

YourWifi in het kort

Betrouwbaar en stabiel internet vormt de backbone van je bedrijf. Medewerkers hebben het nodig om hun werk te kunnen doen, we bellen tegenwoordig steeds vaker via het internet, en geautomatiseerde bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van wifi. Daarom is het belangrijk dat je wifi goed wordt onderhouden. Deze dienst is onderdeel van onze netwerkdiensten, waaronder ook YourFirewall en YourSwitch vallen. YourWifi wordt ingericht op basis van de standaard securitybaseline van Hands on ICT. We zorgen ervoor dat je access points altijd up-to-date zijn en uiteraard staan we bij vragen of technische issues voor je klaar. Met onze YourWifi-dienst nemen we je een hoop werk uit handen, zodat jij je kunt richten op de groei en innovatie van jouw organisatie.

YourWifi

De voordelen van YourWifi

ICT-beheer wordt steeds complexer en het bijbehorende takenpakket van ICT-afdelingen groeit. De hele dag bezig zijn met ad-hocwerkzaamheden kost veel tijd en leidt af van de doelen waaraan jullie werken. Laat daarom het onderhoud en beheer van je wifi met een gerust hart aan ons over. We ontlasten hiermee je ICT-afdeling, waardoor je de kostbare tijd die vrijkomt, kunt besteden aan grotere ICT- en innovatieprojecten. 

 • Vink icoon blauw-groen Je betaalt een vast maandtarief per access point. Simpel en transparant, zodat je precies weet wat de kosten zijn en wat je van ons kunt verwachten.
 • Vink icoon blauw-groen

  Je hebt geen omkijken meer naar tijdrovende ICT-zaken die onderhoud, beheer en technische problemen met zich meebrengen. Deze werkzaamheden nemen we namelijk allemaal van je over.

 • Vink icoon blauw-groen

  We zorgen ervoor dat je wifinetwerk veilig is en blijft. We updaten de access points en zorgen voor andere beveiligingsmaatregelen. 

 • Vink icoon blauw-groen

  Groeit je bedrijf? Dan is het gemakkelijk om je wifinetwerk op te schalen. We installeren bijvoorbeeld extra access points en zorgen ervoor dat je netwerk altijd voldoende capaciteit heeft.

 • Vink icoon blauw-groen

  Als er problemen zijn met je wifi, dan grijpen we snel in om het probleem op te lossen. Voordat je het weet ben je weer online.

Onderdelen van YourWifi

 • Component #1

  Inrichting & configuratie van de wifi

  Voordat we het beheer van jouw wifi overnemen, moeten een aantal zaken geconfigureerd worden én moet aan bepaalde vereisten worden voldaan. Denk hierbij o.a. aan hardware vereisten, up-to-date firmware, optie voor VPN-verbinding, optie voor reboot- & patchmanagement door Hands on ICT, etc.

  In het Dossier Afspraken en Procedures (DAP) leggen we alle afspraken die we met je maken vast, inclusief de KPI’s. Als je nog geen wifi hebt, dan gaan we uiteraard aan de slag met de opgestelde vereisten voor de standaardconfiguratie van jouw nieuwe wifioplossing.

 • Component #2

  Beveiliging van de wifi

  Om snel en veilig te kunnen werken, is het belangrijk om eventuele beveiligingsrisico's snel op te sporen en aan te pakken. Daarom zorgen we ervoor dat de firmware van jouw wifioplossing up-to-date is, door regelmatig te controleren op software-updates en deze zo snel mogelijk te installeren. Daarnaast kijken we naar nieuwe ontwikkelingen en dreigingen. Door deze trends te monitoren, helpen we je om de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen. En tot slot voeren we actieve monitoring uit op kritieke kwetsbaarheden en lossen we die op, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van je wifioplossing. 

 • Component #3

  Beheer & monitoring van de wifi

  Binnen het beheer & monitoringscomponent borgen we de continuïteit en een goede werking van jouw wifiverbinding.  Hierbij maken we een onderscheidt tussen:

  • Gebruikersbeheer; We zorgen voor het toewijzen van de juiste rollen en rechten zodat niet iedereen zomaar de wifi kan uitzetten of de configuratie van de access points kan wijzigen. 
  • Onderhoud van de wifi; we beheren alle software die vanuit de Hands on ICT-configuratie wordt geïnstalleerd en we zorgen voor alle updates en patches. Verder hanteren we de officiële lifecycle-support van de softwareleveranciers. 
  • Monitoring van de wifi; we voeren continu controles uit op de wifioplossing. Hiervoor gebruiken we N-able N-central om meerdere vitale functies van je wifi en afwijkend netwerkverkeer in de gaten te houden. 
 • Component #4

  Servicelevels & rapportages

  Door alle meldingen op de juiste manier te registeren, hebben we altijd duidelijke en betrouwbare informatie tot onze beschikking. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit de automatische monitoring beter te anticiperen op incidenten en kunnen we toekomstige verstoringen voorkomen. In onze rapportages vind je onder andere:

  • Ticketanalyse
  • Performancerapportage over onze dienstverlening
  • Rapportage over licenties en contracten
  • Securityrapportage (optioneel)


  Daarnaast bepalen we gezamenlijk welk overleg er nodig is, hoe vaak en wie hierbij moeten zijn. Denk hierbij aan tactisch overleg, operationeel overleg of strategisch overleg. 

YourWifi in detail

Wil je weten wat je exact ontvangt binnen onze YourWifi dienst? Bekijk dan onze brochure waar deze dienst tot in detail staat beschreven. 

Your365

YourWifi is onderdeel van Your365: ons complete ICT-diensten aanbod. Your365 omvat een scala aan diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Op basis van jouw wensen en eisen komen we tot de juiste samenstelling van diensten, welke naadloos passen bij jouw organisatie en werkwijze. 

Met Your365 ben je verzekerd van een toekomstbestendige en up-to-date ICT-omgeving, die wij 365 dagen per jaar ondersteunen met onze expertise. Zo heb jij volledige focus op je business.

We spreken jouw taal

YourWifi voor elke branche

Voor elke branche is er een beheer-oplossing. Hands on ICT heeft zich echter binnen deze branches gespecialiseerd, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van werkplekken bij zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het werkplekbeheer uit handen nemen zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met YourWorkplace kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT projecten en werkplekbeheer voor uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening. 

Ontdek meer
Handel Handel

De marges binnen de handel staan onder druk. Met YourWorkplace kan Hands on ICT zorgen voor het slim inzetten van werkplekbeheer waardoor je organisatie marges nog beter benut. 

Ontdek meer
Onze klanten

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer

Meer weten over YourWifi?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten met een berg aan ervaring. Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen.

Linda Wouda

Vraag YourWifi aan

Wil je graag YourWifi aanschaffen voor jouw organisatie? Of heb je vragen over deze beheerdienst? We horen het heel graag. Vul dan dit formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter