YourSecurity

Het goed inrichten van je IT security is vandaag belangrijker dan ooit. Met YourSecurity bieden wij een scala aan diensten en producten om ervoor te zorgen dat je altijd en overal veilig aan het werk bent en dat je waardevolle bedrijfsdata goed geborgd is. 

YourSecurity in het kort

Iedere ICT-omgeving staat dag in dag uit bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Met YourSecurity zorgen we voor continu inzicht in de kwaliteit van jouw IT-security en helpen we je met de juiste diensten en producten je ICT-omgeving waterdicht en gebruiksvriendelijk te houden.


YourSecurity
Hier kunnen we je o.a. mee helpen

YourSecurity oplossingen

Met onze YourSecurity dienst werken we stap voor stap naar die goed beveiligde omgeving toe. Zo zorgen we voor een veilige omgeving die risico’s minimaliseert en zorgen we ervoor dat ook je medewerkers alert zijn op belangrijke signalen en hierop kunnen acteren. We bieden een breed scala aan securitydiensten aan, allemaal bedoeld om het hele securitystrategie af te dichten. Allemaal rondom het NIST-framework: identify, protect, detect, respond & recover. Hier vind je een greep uit onze dienstverlening. 

De voordelen van YourSecurity

Het goed inrichten van je IT security is belangrijker dan ooit. Met de YourSecurity dienstverlening heb je direct inzicht in je omgeving én weet je direct wat je moet doen om de veiligheid van je huidige omgeving te verbeteren. De voordelen van YourSecurity op een rij: 

 • Vink icoon blauw-groen Met YourSecurity doorlopen we een standaard traject waarbij maatwerk geleverd wordt voor jouw organisatie op basis van de security Vulnerability Scan(s). Zo kunnen we een heldere security roadmap bepalen.
 • Vink icoon blauw-groen

  Je hebt weinig omkijken meer naar je securitybeleid en bent verzekerd van een goede inrichting.

 • Vink icoon blauw-groen

  Je gebruikers zijn zich bewust van de gevaren en weten hoe te handelen in kritische situaties. Dit verlaagt de kans op schade door lekken in je IT security enorm.

 • Vink icoon blauw-groen

  Je securitybeleid is in lijn met de aangescherpte privacy- en securitywetgeving

 • Vink icoon blauw-groen

  Door een vast maandtarief per gebruiker weet je exact waar je aan toe bent. YourSecurity is eenvoudig opgezet waardoor je exact weet wat je kunt verwachten van Hands on ICT.

YourSecurity in detail

Wil je weten hoe Hands on ICT naar IT security kijkt en hoe we samen met jou de YourSecurity dienst vorm geven? Bekijk dan onze brochure waar deze dienst tot in detail staat beschreven. 

Your365

YourSecurity is onderdeel van Your365: ons complete ICT-diensten aanbod. Your365 omvat een scala aan diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Op basis van jouw wensen en eisen komen we tot de juiste samenstelling van diensten, welke naadloos passen bij jouw organisatie en werkwijze. 

Met Your365 ben je verzekerd van een toekomstbestendige en up-to-date ICT-omgeving, die wij 365 dagen per jaar ondersteunen met onze expertise. Zo heb jij volledige focus op je business.

We spreken jouw taal

YourSecurity voor elke branche

Voor elke branche is er een IT Security oplossing. Hands on ICT heeft zich echter binnen deze branches gespecialiseerd, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van werkplekken bij zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het werkplekbeheer uit handen nemen zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met YourWorkplace kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT projecten en werkplekbeheer voor uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening. 

Ontdek meer
Handel Handel

De marges binnen de handel staan onder druk. Met YourWorkplace kan Hands on ICT zorgen voor het slim inzetten van werkplekbeheer waardoor je organisatie marges nog beter benut. 

Ontdek meer
Onze klanten

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer

Meer weten over YourSecurity?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten met een berg aan ervaring. Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen.

Arnold Smit

Vraag YourSecurity aan

Wil je graag YourSecurity aanschaffen voor jouw organisatie? Of heb je vragen over deze IT Security dienst? We horen het heel graag. Vul dan dit formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter