header_Compliance

Compliance

Microsoft Configuration Analyzer for Microsoft Purview is een gratis tool die is ontworpen om te helpen bij het beoordelen van de configuratie-instellingen van Microsoft Purview. Microsoft Purview is een cloudgebaseerde oplossing voor gegevenscatalogus en -beheer die organisaties helpt om inzicht te krijgen in hun data, de locatie ervan en de risico's die eraan verbonden zijn.

Lees hieronder verder over wat Compliance (CAMP) inhoudt of vraag direct een offerte aan via dit formulier. 

 

Laat je gegevens achter

Compliance met Microsoft Purview

De Configuration Analyzer voor Microsoft Purview scant de configuratie-instellingen van Microsoft Purview op basis van best practices, richtlijnen en aanbevolen procedures van Microsoft. Het controleert of de configuratie-instellingen voldoen aan de aanbevolen beveiligings- en privacyinstellingen. Op basis van de bevindingen genereert de tool een rapport dat eventuele problemen of afwijkingen van de aanbevolen configuratie laat zien.

Purview
purview-solution-areas2

De voordelen op een rijtje

De Configuration Analyzer voor Microsoft Purview biedt verschillende voordelen, waaronder: 

 

  • Security Verbeterde beveiliging: de Configuration Analyzer voor Microsoft Purview helpt organisaties om hun beveiligingsniveau te verhogen door hen te helpen bij het implementeren van de aanbevolen beveiligingsinstellingen. 
  • Security Beperking van risico's: de tool minimaliseert de risico's die gepaard gaan met onjuiste configuratie-instellingen, zoals ongeautoriseerde toegang tot gegevens. 
  • Security Snelheid en efficiëntie: de tool scant de configuratie-instellingen van Microsoft Purview snel en efficiënt en genereert een rapport met eventuele problemen en aanbevelingen voor verbetering. 
  • Security Aanpassingsvermogen: de Configuration Analyzer voor Microsoft Purview kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en vereisten van een organisatie. 

YourSecurity

Het goed inrichten van je IT security is vandaag belangrijker dan ooit. Met YourSecurity bieden wij een scala aan diensten en producten om ervoor te zorgen dat je altijd en overal veilig aan het werk bent en dat je waardevolle bedrijfsdata goed geborgd is.
 
Onze IT Security diensten

Hier kunnen we je nog meer helpen

IT-security als topprioriteit

Kortom, de Configuration Analyzer voor Microsoft Purview is een belangrijk hulpmiddel voor organisaties die Microsoft Purview gebruiken en willen zorgen voor een optimale configuratie en beveiliging van hun gegevens. Hands on ICT kan je helpen bij het opzetten, inrichten en gebruiken van de analyzer.  

IT Security - back-up services

Vraag nu deze compliance oplossing aan

Hands on ICT kan je helpen bij het opzetten van het Compliance. Bekijk ook onze pagina YourSecurity over onze en vraag de Security Health Scan aan. Will je meer weten over IT Security diensten met een vrijblijvende kop koffie? Vul dan ons contactformulier in en we plannen direct een afspraak met je in.  

Laat je gegevens achter