Betrouwbare ICT voor de zakelijke dienstverlening

De tijd dat medewerkers in de zakelijke dienstverlening per se op kantoor moesten werken is voorbij. Zolang ze een internetverbinding hebben, kunnen ze (samen)werken vanaf iedere plek die ze maar willen.  Maar om succesvol online te werken moeten systemen wel altijd beschikbaar zijn, anders verspillen kostbare professionals veel tijd en dus geld. Om permanente beschikbaarheid van kernsystemen te garanderen moet je ICT-landschap robuust en toekomstbestendig zijn. Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van IT-systemen (zowel on-premises als in de cloud) bij zakelijke dienstverleners in heel Nederland, is Hands on ICT dé ICT-partner voor jouw organisatie! 

Het belang van een veilige en toekomstbestendige ICT-omgeving voor financiële dienstverleners

In deze whitepaper bespreken we diverse risico’s voor financiële dienstverleners en hoe je die kunt voorkomen of oplossen, zodat je ICT-omgeving betrouwbaar en veilig is.  

Waarom zakelijke dienstverleners kiezen voor de expertise van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief binnen de zakelijke dienstverlening. In al die jaren hebben we meer dan 300 bedrijven geholpen ICT succesvol in te zetten. Waarom hebben deze organisaties gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw_s

  We zijn gespecialiseerd in zowel on-premises infrastructuur als de cloud.

 • vink-check-2-blauw_s

  We hebben veel kennis van de unieke IT-uitdagingen binnen de zakelijke dienstverlening.

 • vink-check-2-blauw_s

  We bedienen dienstverleners in heel Nederland, maar zijn met onze vestigingen altijd dichtbij.

 • vink-check-2-blauw_s

  Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.

Hands on ICT

Feiten & cijfers

Over ons, onze dienstverlening en klanten.
 • We beschikken over een groot netwerk aan 100 ervaren specialisten verdeeld over het hele land. 

 • In totaal beheren we meer dan 20.000 werkplekken voor onze klanten. 

 • Vanuit onze 3 locaties Weesp, Zwolle en Venlo zijn we altijd bij je in de buurt. 

 • Als ICT-businesspartner ondersteunen we meer dan 200 klanten in diverse sectoren. 

Meer over ons
Hands On ICT Venlo 0233-beheer

De belangrijkste uitdagingen waar wij zakelijke dienstverleners mee helpen

 

backup-shutterstock_384581836

Digitale werkplek

Tot voor kort was voor veel zakelijke dienstverleners de vraag nog óf ze überhaupt digitaal en op afstand konden werken. Nu is die vraag  vervangen door: Hoe kunnen we optimaal digitaal samenwerken? Het antwoord: met de digitale werkplek van Hands on ICT.

Hands On ICT Venlo 0233-beheer

IT-beheer

Ondanks het feit dat het gebruik van ICT-middelen voor gebruikers steeds eenvoudiger wordt, groeit de complexiteit van IT aan de achterkant voor de IT-afdeling. Kun je al die expertise in huis ontwikkelen om een veilige IT-omgeving te beheren of is het beter om het IT-beheer uit te besteden aan een IT-businesspartner als Hands on ICT?

Hands On ICT Weesp 4748-connectivity

Connectiviteit

In de 24 uurseconomie waar zakelijke dienstverleners in opereren, is permanente beschikbaarheid van je systemen geen luxe maar een must! Iedere minuut waarop je medewerkers niet kunnen (samen)werken, kost je simpelweg geld. Hands on ICT levert de infrastructuur die altijd beschikbaar is. 

ICT-oplossing voor Arbodienst TTIF.company 

TTIF.company zocht een zocht een alternatief om de primaire bedrijfsprocessen verder te automatiseren, zodat medewerkers effectiever en met nog minder kans op fouten hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij bouwde de ‘Arbo APPI’ op basis van het Microsoft Power Platform, die dagelijkse workflows een stuk sneller en efficiënter maakt.

Whitepaper:
De werkplek van nu

Om succesvol te zijn in een tijdperk waarin samenwerken steeds meer verschuift van fysiek naar online, moeten medewerkers het gereedschap hebben om optimaal digitaal te werken.  Daarom hebben we, zeker nu Nederland massaal thuiswerkt, een nieuwe digitale werkplek nodig. Waar moet de ideale werkplek aan voldoen om jouw medewerkers écht verder te helpen? Dat lees je in onze whitepaper.

Team Dienstverlening

Meer weten over ICT in de zakelijke dienstverlening? Neem dan direct contact op met het team van zakelijke dienstverlening. Als je hieronder het contactformulier invult, dan neemt hij of een collega direct contact met je op.

Rudi van der Wel

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Denk je erover na om technologisch de volgende stap te zetten binnen jouw organisatie en wil je eens praten met een IT-expert binnen de zakelijke dienstverlening? Neem contact op en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Neem contact met ons op