Connectivity

IT moet het gewoon doen, zonder problemen. Je wilt dat jouw medewerkers op elk moment en vanaf elke locatie eenvoudig toegang hebben tot applicaties, data en documenten. Wij zorgen voor een veilige en stabiele verbinding. Daarbij monitoren wij de capaciteit en belasting van het netwerk om de verbinding zo goed mogelijk te optimaliseren. Wij hebben slimme oplossingen die de toegang tot IT-middelen heel eenvoudig maken. Volledig afgestemd op de wensen en eisen van jouw organisatie.

YourInfra

YourInfra is onze verzamelnaam voor alle diensten die we leveren die betrekkingen hebben op je infrastructuur waaronder je WiFi, routers, UPS’s, Switches, internetverbinding, VPN-verbinding, Firewalls en overige infra gerelateerde zaken. In ons op maat gemaakt beheerpakket van YourInfra ontvang je volledige ondersteuning van Hands on ICT op je infra- en netwerkcomponenten. Vraag nu een offerte aan voor YourInfra. 

Onze diensten

Hier kunnen we je onder andere mee helpen

 
Hands on ICT

Altijd en overal verbonden met elkaar. Dus ook een ijzersterke netwerkverbinding. Daar zorgen we voor.

Jeroen Vercoulen - netwerk engineer 

Altijd verbonden

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende netwerkoplossingen. Wanneer je onderstaand contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Timo Verhaagh

Kom met ons in contact

Heb je een vraag over onze connectivity diensten? Vul dan het contactformulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter