Connectivity

IT moet het gewoon doen, zonder problemen. Je wilt dat jouw medewerkers op elk moment en vanaf elke locatie eenvoudig toegang hebben tot applicaties, data en documenten. Wij zorgen voor een veilige en stabiele verbinding. Daarbij monitoren wij de capaciteit en belasting van het netwerk om de verbinding zo goed mogelijk te optimaliseren. Wij hebben slimme oplossingen die de toegang tot IT-middelen heel eenvoudig maken. Volledig afgestemd op de wensen en eisen van jouw organisatie.

Onze diensten

Hier kunnen we je onder andere mee helpen

 
 • Managed Networking
  Connectivity

  Managed Networking

  Connectiviteit en lokale netwerken spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de stabiliteit en de prestaties van de applicaties binnen organisaties. Echter, het beheer van een netwerk is duur en tijdrovend. Aangezien netwerken steeds complexer worden, is het voor organisaties een logische overweging dit beheer uit te gaan besteden aan een specialist die netwerkmanagement kan leveren ­ inclusief bijbehorende services. Dat is wat Hands on ICT middels Managed Networking kan regelen.
 • Managed LAN
  Connectivity

  Managed LAN

  De Managed LAN dienstverlening ondersteunt een drietal netwerk functies: Core switching, Distributie switching en Access switching. Al deze functies zijn van toepassing op de toegankelijkheid van je netwerk. Wij zorgen ervoor dat dit goed en veilig geregeld wordt.
 • WIFI Site Survey
  Connectivity

  WIFI Site Survey

  Hands on ICT houdt zich onder andere bezig met advies en implementatie vraagstukken op het gebied van connectivity. Zo ook op het gebied van draadloze netwerken. Door gebruik te maken van speciale software adviseren wij onze klanten over het best passende WiFi-netwerk.
 • Managed WiFi
  Connectivity

  Managed WiFi

  WiFi moet er vandaag de dag altijd en overal zijn, van de parkeerplaats tot de kantine en van de vergaderkamers tot het magazijn. WiFi wordt voor steeds meer toepassingen gebruikt, denk bijvoorbeeld aan Voice over WiFi. Dat betekent dat het aan steeds meer eisen moet voldoen. Wil je zeker weten dat het draadloos netwerk in jouw bedrijf voldoende bandbreedte biedt en het altijd en overal doet? Besteed het beheer uit en kies voor Managed WiFi van Hands on ICT.
Hands on ICT

Altijd en overal verbonden met elkaar. Dus ook een ijzersterke netwerkverbinding. Daar zorgen we voor.

Jeroen Vercoulen - netwerk engineer 

Altijd verbonden

Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende netwerkoplossingen. Wanneer je onderstaand contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Hans 9528

Kom met ons in contact

Heb je een vraag over onze connectivity diensten? Vul dan het contactformulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter