header_backup oplossingen

Back-up

Iedere ICT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Daarnaast stelt de bescherming van privacygevoelige data veel eisen aan de beveiliging van je ICT-omgeving. Het dwingt ook om na te denken over beleid en concrete maatregelen om data (en privacy) binnen je bedrijfsnetwerk beter te beschermen. Beveiliging gaat niet alleen over techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken. Een belangrijk onderdeel hiervan is het zorgen voor een back-up van kritische bedrijfsdata.

Loop geen onnodig risico met je data

Malware en virussen zoals ransomware zijn een ware bedreiging voor jouw organisatie. Niet alleen de bedrijfsreputatie, maar ook de privacy en veiligheid van interne gegevens en klantgegevens lopen gevaar. Bovendien zijn menselijke fouten snel gemaakt en moet je voldoen aan wettelijke en compliance vereisten vanuit de branche. Een goede back-up is om al die redenen onmisbaar. Maak je gebruik van Office 365? Ook dan is het uitrollen van een solide back-up een goed idee. Office 365 zorgt voor een optimale performance van het platform waarop je werkt, maar je bent als gebruiker echter altijd zelf verantwoordelijk voor de opslag en bescherming van je data. Een automatische back-up is dan ook geen onderdeel van Office 365.

Back-up

De cloud back-up dienst voor Office 365

Microsoft 365 biedt tal van fantastische services met Office 365, maar een geïntegreerde back-upoplossing hoort daar niet bij. De data in Office 365 zijn eigen verantwoordelijkheid. Hoe zorg je ervoor dat al je opgeslagen data niet verloren gaat? Met Back-up 365 zorg je voor een doorlopende back-up van alle data. Download nu het leaflet en verzeker jezelf van een veilige opslag.  

Onze back-up diensten

Hier kunnen we je onder andere mee helpen

Hands on ICT

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen data. Neem dus niet het risico dat je kritische bedrijfsgegevens kwijtraakt.

Bob - Accountmanager

Altijd een back-up

Wil je meer lezen over onze IT Security oplossingen? Bezoek dan onze pagina 'IT Security'. Wil je meer weten of contact opnemen met ons? Onze consultants staan je graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over goede back-up oplossingen. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

IT Security - back-up services

Kom met ons in contact

Meer weten over onze back-up oplossingen en het borgen van de veiligheid van data? Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter