Joute de Vries

Joute heeft als Senior IT Consultant binnen het consultantteam een belangrijke functie.  Hij is verantwoordelijk voor advies, implementatie, ontwikkeling en adoptietrajecten voor verschillende organisaties. Joute zijn technische gebieden zijn vooral gericht op Microsoft 365, Office 365, Azure, SharePoint en Microsoft Power Platform.

Joute begeleidt de organisatie zo dat er op een slimme en efficiënte manier samen gewerkt kan worden; hoe je werkplek eruitziet, hoe je slim gebruik kunt maken van applicaties, koppelingen etc. Maar ook vooral hoe je met je data veilig kunt samenwerken binnen de producten van Microsoft.

Joute heeft ruime ervaring opgedaan in de ICT-wereld en heeft na zijn IT-opleiding goed kunnen doorgroeien bij verschillende werkgevers en functies.

Joute kun je het beste omschrijven als echte ICT-professioneel. Sinds 2018 is Joute werkzaam bij Hands on ICT. 

"Het is mooi om een team te begeleiden naar een betere en veiligere manier van samenwerking"

Joute de Vries - Senior IT Consultant

Joute in beeld

In het teken van het 25 jarige jubileum van Hands on ICT is een gemêleerde groep medewerkers geïnterviewd over hun rol binnen deze ICT-organisatie. In deze video komt Joute ook aan het woord.

Joute over Hands on ICT

"Wat voor mij het werk zo bijzonder maakt is vooral het enthousiasme dat je bij eindgebruikers en medewerkers creëert bij het slim gebruiken van hun moderne werkplek. Je laat mensen zien wat mogelijk is, je inspireert ze. Uiteindelijk gaan ze er zelf mee aan de slag en dan merken ze ook heel snel hoe efficiënt en eenvoudig je er mee kunt werken. Denk aan Teams en SharePoint toepassingen. Uiteindelijk is het doel om de mensen dat inzicht te geven, maar ook de ervaring dat ze daar heel laagdrempelig en snel mee kunnen werken. 

Corona heeft op werkvlak veel veranderd. In mijn werk betekende dat vooral toen Corona begon, dat veel mensen noodgedwongen vanuit huis moesten gaan werken. Het gebruik van Teams moest daarmee snel worden geadopteerd. Een aantal van onze klanten hadden al Microsoft Teams, maar het gebruik was niet in alle gevallen goed ingericht. Die bedrijven hebben we in die tijd geholpen om Microsoft Teams te optimaliseren. Zodat ze vanuit huis konden werken. 

De techniek gaat zo snel, de beperkingen waar je soms tegenaan loopt zijn vaak in een bepaald tijdsbestek toch mogelijk door de snelle innovaties. Dat houdt in dat we nog veel mooie dingen kunnen maken samen met onze klanten.”

Een greep uit het team

De collega's van Joute

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Neem contact op met Joute

Wil je in contact komen met Joute? Vul in dit formulier je gegevens in en Joute neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat je gegevens achter