Berry Bloemhof

Berry heeft binnen het directieteam een belangrijke functie als COO, Chief Operations Officer. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkste aansturing van de mensen die het werk doen bij de klant. 

Berry werkt al meer dan 20 jaar bij deze organisatie, dat betekent dat hij vanuit de techniek hierin is gegroeid waarin hij uiteindelijk in 2022 in de rol van COO terecht is gekomen. 

Berry kun je het beste omschrijven als echte alleskunner met inhoudelijke kennis van ICT. Berry is altijd bereikbaar en heeft een zeer optimistische kijk op de wereld.  

"Mijn dag is geslaagd als we onze klanten hebben geholpen om de ICT te innoveren

Berry Bloemhof - COO bij Hands on ICT

Berry in beeld

In het teken van het 25 jarige jubileum van Hands on ICT is een gemêleerde groep medewerkers geïnterviewd over hun rol binnen deze ICT-organisatie. In deze video komt Berry aan het woord

Berry over Hands on ICT

"Omdat ik al 5 á 6 jaar met hetzelfde team samenwerk, merk ik ook dat het voor mij een hele mooie drive is om aan onze klantcases een bijdrage te leveren.  Per locatie werken we met een vast team aan mensen, verdeeld over onze drie locaties. Hierdoor kunnen we, vooral in geval van calamiteiten zeer snel op locatie zijn om onze hulp te kunnen bieden. Ik vind het ook bijzonder belangrijk dat we actief zijn in de zorg branche, dat geeft ook een absolute bijdrage die we leveren op maatschappelijk vlak. IT  security is natuurlijk op dit moment in de zorg een enorm actueel thema en daarin zien we dat we absoluut van toegevoegde waarde kunnen zijn. Als je het hebt over IT, dan moet het gangbaar zijn en het moet gewoon functioneren. En het moet natuurlijk bijdrage en ondersteunen aan waar de klant zijn geld aan verdiend. Ja dat vind ik het mooie aan dit werk. “

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Neem contact op met Berry

Wil je in contact komen met Berry? Vul in dit formulier je gegevens in en Berry neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat je gegevens achter