Christian Peters nieuwe commercieel directeur van Hands on ICT

Hands on ICT verwelkomt vanaf 1 maart Christian Peters als nieuwe Commercieel Directeur. Met 29 jaar ervaring in de sales binnen de ICT-branche neemt hij een schat aan ervaring mee.

Cristian Peters nieuwe commercieel directeur van Hands on ICT

Met zijn komst naar Hands on ICT geeft hij invulling aan onze ambitie om dag in dag uit ondernemend met ICT-business bezig te zijn en actief in gesprek te zijn met onze klanten. Alles met een sterke focus op groei, in de breedste zin van het woord. Groei van onze klanten, groei van onze organisatie en de groei van onze eigen mensen.

Christian heeft een zeer uitgebreide ervaring in managementrollen binnen de ICT-branche. De eerste 17 jaar bij een Nederlandse IT reseller(s) in sales en directie. Vervolgens 12 jaar in sales directie bij diverse corporate internationale beursgenoteerde IT-bedrijven,  zoals HP en Tech Data en Lenovo. Bij deze grootste fabrikant van de wereld als Director Channel en SMB Benelux en sinds 2022 als Director Enterprise, Public en Global Accounts Benelux. Al met al een ruime ervaring in de IT-branche in alle schakels (reseller, distributeur, fabrikant). 

We heten Christian van harte welkom bij Hands on ICT!

Heb je vragen n.a.v. dit bericht of wil je in contact komen met Christian? Dit kan via c.peters@handsonict.nl