Microsoft

De herziening van het Microsoft Partnerprogramma in 2023 markeert een belangrijke verandering waarbij bedrijven nu moeten aantonen dat ze de vereiste kennis en ervaring hebben, in plaats van simpelweg een status te kunnen kopen. Hands on ICT heeft deze Solutions Partner-status. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat ze samenwerken met een betrouwbare partner die consistent beschikt over de juiste expertise om optimaal gebruik te maken van Microsoft's technologische mogelijkheden. 

Hands on ICT beschikt over de volgende Microsoft Partner Solutions:

- De Moderne Werkplek

- Azure Infrastructure

Modern Work

Als Solutions Partner voor Modern Work demonstreert Hands on ICT een uitgebreide bekwaamheid om klanten te ondersteunen bij het verhogen van hun productiviteit en de overgang naar hybride werken te vergemakkelijken met behulp van Microsoft 365. Het partnerschap als Solutions Partner voor Modern Work biedt klanten een manier om Hands on ICT te herkennen als  partner die zich toegewijd heeft aan training en accreditatie, en die oplossingen levert aan klanten.

Modern Work Color

Infrastructure Azure

Als Solutions Partner voor Infrastructure toont Hands on ICT brede capaciteiten aan om klanten te helpen bij het versnellen van de migratie van cruciale infrastructuurworkloads naar Microsoft Azure. Een Solutions Partner voor Infrastructuur biedt klanten een manier om Hands on ICT te identificeren als een partner die toewijding heeft getoond aan training en accreditatie, en oplossingen heeft geleverd die leiden tot klantsucces.

Infrastucture Azure Color

Microsoft licenties

Hands on ICT is gespecialiseerd in het leveren van Microsoft licenties en abonnementen. Microsoft is continue bezig met het updaten en ontwikkelen van nieuwe cloud producten en diensten. Hands on ICT zit bovenop deze ontwikkelingen en kan vanuit deskundig advies de vertaalslag maken naar de behoeftes van jouw organisatie. Door de vele bedrijven die wij de afgelopen 25 jaar hebben geholpen met het inregelen van Microsoft licenties, hebben we een gedegen ervaring. En als Microsoft partner kunnen wij daarbij altijd rekenen op de uitgebreide ondersteuning vanuit Microsoft. 

De werkplek van de toekomst

Een greep uit onze Microsoft diensten

Wat heb je nodig om de Moderne Werkplek in te richten? De basis van de Moderne Werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Dit betreft een Suite van Microsoft, waarin de belangrijkste tools worden geboden om een veilige en eenvoudig beheerbare werkplek in te richten. Microsoft Teams en SharePoint vormen hierin de belangrijkste basis waarin het samenwerken en het delen van bestanden ideaal wordt gefaciliteerd. Zo zijn jouw medewerkers in staat om overal even efficiënt te kunnen werken.