Mobiel & veilig printen met Printix software

Mobiel werken vraagt om nieuwe oplossingen voor bekende uitdagingen. Bijvoorbeeld als het gaat om printen. Want of je nou op kantoor, thuis of onderweg bent; soms moet je even snel een document afdrukken. Printix biedt je de flexibiliteit om afdrukken te maken waar je ook bent.

Vraag een offerte aan

Nieuwe oplossing voor bekende printuitdagingen

Een vertrouwelijk document afdrukken en vervolgens hollen naar de printer om te voorkomen dat iemand het ziet. Een kapotte afdelingsprinter waardoor je eerst een andere printer moet installeren op je computer voordat je een afdruk kunt maken. Wachten tot je ICT-afdeling tijd heeft om de juiste printerdriver te installeren. Niet vanuit huis of onderweg een printje kunnen maken voor een collega die op kantoor is. Dit komt je wellicht bekend voor?

Printix software - architectuur

Printen vanuit de cloud

Printix biedt voor al deze bekende uitdagingen een flexibele oplossing: printen vanuit de cloud. Geen gedoe meer met het beheer en de installatie van bedrijfsprinters. Met Printix kun je afdrukken op elke printer van jouw keuze, ook als je niet op kantoor bent. En zelfs direct vanaf je computer, tablet én smartphone.

De werkplek van de toekomst

Hier kunnen we je nog meer helpen

De werkplek van de toekomst

De markt waarin jouw organisatie zich bevindt is continu in beweging. Onze professionals zijn daarom dagelijks bezig hun kennis en kunde op peil te houden, zodat wij je organisatie kunnen voorzien van de juiste ICT-adviezen en hoogwaardige diensten om de ideale Moderne Werkplek voor je in te richten en te onderhouden. Hierbij zijn jouw doelstellingen altijd het uitgangspunt. Vertel ons dus waar jij heen wilt en welke uitdagingen je hebt zodat wij je kunnen voorzien van ICT-oplossingen die je vooruit helpen.

IT Security - Netwerksegmentatie

Vraag nu een offerte aan

Vereenvoudig het beheer van je bedrijfsprinters en ontdek de flexibiliteit en het afdrukgemak van Printix. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Laat je gegevens achter