SharedWorkplace

Heb je werkplekken, zoals desktops of laptops, waar meerdere medewerkers gebruik van maken? Dan is SharedWorkplace het pakket waarmee we je volledig ondersteunen met werkplekbeheer en gebruikerssupport. Wel zo handig is deze tijd waarin hybride werken de boventoon voert.

SharedWorkplace in het kort

Het komt regelmatig voor dat gebruikers geen eigen werkplek hebben maar deze delen met meerdere collega's door bijvoorbeeld de inzet van ploegendiensten of parttimers. Juist voor deze medewerkers is goed ICT-beheer en support van belang. Met SharedWorkplace houden we ons bezig met het op afstand ondersteunen van alle gebruikers van de werkplek.

In veel organisaties zie je een mix van eigen en gedeelde werkplekken en zijn dus beide dienstverleningen (YourWorkplace + SharedWorkplace) van toepassing. 

SharedWorkplace

De voordelen van SharedWorkplace

ICT-beheer wordt steeds complexer en het bijbehorende takenpakket van ICT-afdelingen groeit. De hele dag bezig zijn met ad-hoc werkzaamheden kost veel tijd en leidt af van de doelen waaraan jullie werken. Laat daarom het beheer van je werkplekken met een gerust hart aan ons over. We ontlasten hiermee je ICT-afdeling, waardoor je de kostbare tijd die vrijkomt, kunt besteden aan grotere ICT- en innovatieprojecten.

De facturatie van SharedWorkplace is volledig schaalbaar. Je betaalt per maand, waarbij we de actuele stand van het daadwerkelijk aantal gebruikers factureren. 

 • Vink icoon blauw-groen Je betaalt een vast maandtarief per gebruiker. Simpel en transparant, zodat je precies weet wat de kosten zijn en wat je van ons kunt verwachten. 
 • Vink icoon blauw-groen

  Heb je meer medewerkers nodig? Dat is snel geregeld, want onze SharedWorkplace-dienstverlening is eenvoudig op te schalen.  

 • Vink icoon blauw-groen

  Je hebt geen omkijken meer naar tijdrovende ICT-zaken die indiensttredingen of technische problemen met zich meebrengen. Deze werkzaamheden nemen we namelijk allemaal van je over.

 • Vink icoon blauw-groen

  We bieden je een veilige en slimme inrichting van alle werkplekken waarbij je medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen samenwerken. 

 • Vink icoon blauw-groen

  Met SharedYourWorkplace en YourWorkplace nemen wij het beheer en de support van je over, waarbij we op basis van de Microsoft-standaarden werkplekbeheer leveren voor jouw organisatie.

Onderdelen van SharedWorkplace

 • Component #1

  Beheer en monitoring van de werkplek

  Je hebt de moderne werkplek geïmplementeerd en nu wil je de continuïteit en veiligheid borgen. Dat doen we met SharedWorkplace, waarmee we de volledige werkplek beheren. Ben je nog geen klant van Hands on ICT? Dan richten we eerst jullie werkplekken in voor optimaal gebruik. Zo kunnen we het beheer en de monitoring op afstand regelen. Onder SharedWorkplace vallen onder andere:

  • Standaardconfiguratie van de werkplek
  • Beveiliging van de werkplekken
  • Gebruikersbeheer
  • Onderhoud van de werkplekken
  • Monitoring van de werkplekken
 • Component #2

  Support voor de (eind)gebruikers

  Hebben je medewerkers of admins ondersteuning nodig bij hun werkplek? Ze kunnen direct contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via e-mail of via een persoonlijke self service portal. Onze supportmedewerkers staan voor ze klaar. Onze supportmedewerkers zijn elke werkdag van 07:30 tot 17:30 uur bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en verstoringen op te lossen. Iedere melding die bij ons binnenkomt wordt geregistreerd in ons ticketsysteem. Op basis van de verkregen informatie classificeren we het type melding en de impact van het incident. Vervolgens gaan we direct aan de slag om de melding naar behoren op te lossen. Daarnaast fungeert Hands on ICT als Single Point of Contact (sPoC).

 • Component #3

  SLA & Rapportages

  Door alle meldingen op de juiste manier te registeren, hebben we altijd duidelijke en betrouwbare informatie tot onze beschikking. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit de automatische monitoring en gebruikersmeldingen beter te anticiperen op incidenten en kunnen we toekomstige verstoringen voorkomen. In onze rapportages vind je onder andere:

  • Ticketanalyse
  • Performancerapportage over onze dienstverlening
  • Werkplekrapportage
  • Rapportage over licenties en contracten
  • Securityrapportage

  Daarnaast bepalen we gezamenlijk welk overleg er nodig is, hoe vaak en wie hierbij moeten zijn. Denk hierbij aan:

  • Strategisch overleg om jullie IT-roadmap en meerjarenvisie verder te ontwikkelen
  • Tactisch overleg over servicemanagement, trends, KPI's & advies
  • Operationeel overleg over de openstaande tickets (indien nodig)

SharedWorkplace in detail

Wil je weten wat je exact ontvangt binnen onze SharedWorkplace dienst? Bekijk dan onze brochure waar deze dienst tot in detail staat beschreven. 

Your365

SharedWorkplace is onderdeel van Your365: ons complete ICT-diensten aanbod. Your365 omvat een scala aan diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Op basis van jouw wensen en eisen komen we tot de juiste samenstelling van diensten, welke naadloos passen bij jouw organisatie en werkwijze. 

Met Your365 ben je verzekerd van een toekomstbestendige en up-to-date ICT-omgeving, die wij 365 dagen per jaar ondersteunen met onze expertise. Zo heb jij volledige focus op je business

Your365-diensten-in-circel_s_1750x
We spreken jouw taal

SharedWorkplace voor elke branche

Voor elke branche is er een werkplekbeheer-oplossing. Hands on ICT heeft zich echter binnen deze branches gespecialiseerd, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van werkplekken bij zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het werkplekbeheer uit handen nemen zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met SharedWorkplace kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT projecten en werkplekbeheer voor uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening. 

Ontdek meer
Handel Handel

De marges binnen de handel staan onder druk. Met SharedWorkplace kan Hands on ICT zorgen voor het slim inzetten van werkplekbeheer waardoor je organisatie marges nog beter benut. 

Ontdek meer
Onze klanten

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer

Meer weten over SharedWorkplace?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten met een berg aan ervaring. Ze staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de ICT-omgevingen van onze klanten op volle kracht draaien. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze een grote passie hebben voor het vak. Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Jolijn 9844

SharedWorkplace interessant voor jou? 

Wil je graag SharedWorkplace aanschaffen? Of heb je vragen over dit pakket voor werkplekbeheer? We horen het heel graag. Vul dan het formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter