Canon

Hands on ICT is al geruime tijd de trotse ICT-partner van Canon. Samen streven wij naar de meest passende printoplossingen voor klanten. ICT is hierin een onmisbare schakel. Als businesspartner kijken we verder dan de ICT-omgeving en denken we mee over hoe we met behulp van ICT, Canon kunnen helpen nóg succesvoller te zijn. Lees hieronder het hele verhaal.

 

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevende leverancier op het gebied van Digital Imaging en informatietechnologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De zakelijke activiteiten van Canon richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: Business Imaging (producten en diensten op het gebied van printing en document management voor kantoor- en professionele printomgevingen) en Consumer Imaging (foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All-in-One’s). Wereldwijd telt Canon 3 regionale hoofdkantoren (gevestigd in Japan, Amerika en Europa) met in totaal 376 dochterondernemingen. Dagelijks zijn hier meer dan 190.000 werknemers actief. Het hoofdkantoor van Canon Nederland N.V. is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Meer informatie over Canon Nederland is te vinden op www.canon.nl.

Canon_WEB_logo

Canon en Hands on ICT 

Al geruime tijd is Hands on ICT een belangrijke ICT-partner van Canon Nederland NV voor cloud-printmanagementoplossingen die Canon aan haar klanten aanbiedt, met name in zorg- en onderwijs.

Hands on ICT is gespecialiseerd in leveren, beheren en onderhouden van hosting- en serveroplossingen waarop de geavanceerde printmanagementsoftware van Canon wordt geïmplementeerd. Dat gebeurt in een nauwe samenwerking tussen ICT professionals van Canon en Hands on ICT.

Meer dan 20 klanten met honderdduizenden gebruikers maken naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Canon en Hands on ICT. Hands on ICT schakelt snel op de wensen van Canon zodat Canon kan blijven innoveren in haar dienstverlening. Canon kijkt vol vertrouwen vooruit met Hands on ICT naar de nieuwste ontwikkelingen op IT vlak.

logo (1)
Referenties

Bekijk ook onze andere referenties

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vraag dan nu een offerte aan via dit formulier en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de industriebranche neemt direct contact met je op.  

Laat je gegevens achter