Bergweide

Bergweide heeft jarenlang haar IT afgenomen van collega zorginstelling Koraal Groep. Nadat die samenwerking ten einde is gekomen, is Bergweide op zoek gegaan naar een alternatieve invulling van haar IT behoefte. Vanuit een uitvraag in de markt heeft zij Hands on ICT gekozen als haar nieuwe IT partner. Hands on ICT gaat een 3-jarige overeenkomst aan met Bergweide.

 

Werkplek dienst

Bergweide onderscheidt zich als kleinschalige, zelfstandige zorgaanbieder tussen grote zorgaanbieders in de regio Parkstad dankzij haar concept van kwalitatief goede zorg, waarbij een belevingsgerichte- en menslievende werkwijze centraal staat en “gewoon wonen” wordt benadrukt.

Binnen de overeenkomst gaat Hands on ICT een werkplek dienst leveren aan Bergweide. Deze moderne Cloud gebaseerde werkplekdienst bestaat uit een eenduidige- en veilige ontsluiting van de bedrijfsapplicaties (o.a. het elektronische cliënten dossier van Unit4), e-mail en bestandsuitwisseling op basis van Microsoft365 en Office365. Tevens zal Hands on ICT het lokale netwerk vernieuwen en het beheer en support voor alle IT vragen voor haar rekening nemen.

Referenties_bergweide

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vraag dan nu een offerte aan via dit formulier en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de zorgbranche neemt direct contact met je op.  

Laat je gegevens achter