IT Security als topprioriteit

Iedere ICT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Daarnaast stelt de bescherming van privacygevoelige data veel eisen aan de beveiliging van je ICT-omgeving. Het dwingt ook om na te denken over beleid en concrete maatregelen om data (en privacy) binnen je bedrijfsnetwerk beter te beschermen. Beveiliging gaat echter niet alleen over techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken. Met onze IT security-oplossingen helpen we je jouw ICT-omgeving veilig en gebruiksvriendelijk te houden.

Een veilige ICT-omgeving, hoe regel je dat?

ICT-security en je bewapenen tegen cyberaanvallen; het leek altijd ver weg, maar komt toch steeds dichterbij. Cybercriminelen kunnen met de ICT-mogelijkheden van tegenwoordig steeds gemakkelijker binnenkomen in een niet-optimaal beveiligde omgevingen. Het voorkomen van een aanval of hack vraagt hoge eisen aan de security van je ICT-omgeving. In deze whitepaper nemen we je mee in alle belangrijke aspecten van ICT-security zodat jij je organisatie beter weerbaar maakt tegen Cybercriminaliteit.

Onze IT Security diensten

Hier kunnen we je onder andere mee helpen

Waarom kiezen organisaties voor de security oplossingen van Hands on ICT?

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we meer dan 300 organisaties geholpen de IT-omgeving veilig te houden. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

  • Asset 25 Naast de technische inrichting verzorgen we ook de bewustwording voor de gebruikers.
  • Asset 26 Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.
  • Asset 15
    Wij zijn Microsoft Gold PartnerWe voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Microsoft.
     

Goede security: geen overbodige luxe

Digitalisering levert organisaties enorme voordelen op. Maar naast deze voordelen brengt informatie technologie ook risico's met zich mee. Dagelijks verschijnen er in de media berichten over grootschalige hacks en datalekken. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe en slimmere manieren om door digitale muren te breken. Helaas vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Gelukkig worden de beveiligingsinstrumenten ook steeds geavanceerder. Hands on ICT helpt je jouw IT-omgeving optimaal te beveiligen zonder dat het ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen?

Onze klanten

Deze organisaties gingen je voor met IT beveiliging

 
Naar het klantenoverzicht Referenties

Is jouw organisatie al NIS2 compliant? 

In oktober van dit jaar wordt de bestaande Europese richtlijn voor beveiliging (NIS) aanzienlijk verstrengd. NIS2, wat staat voor Network and Information Systems Security Directive, heeft als voornaamste doel de digitale beveiliging te versterken en de impact van cyberincidenten te verminderen. Deze richtlijn heeft invloed op organisaties in diverse sectoren en is ontworpen om de digitale infrastructuur in Europa te beschermen. NIS2 is gepubliceerd op 27 december 2022. Desalniettemin hebben alle Europese landen tot 17 oktober 2024 de tijd om de richtlijn in hun nationale wet- en regelgeving te implementeren.

Kom er achter of jouw organisatie voldoet aan de nieuwe NIS2 regelgeving en lees onze volledige pagina.

nis2 vlagv1
Quote

Er is geen wondermiddel voor ICT-Security, de enige manier voor een goede verdediging tegen cybercriminaliteit is door een goede security baseline op te zetten. 

Arnold Smit  - Accountmanager Hands on ICT

Veiligheid voor alles

We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende security oplossingen. Onze consultants staan je graag te woord. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Arnold Smit

Kom met ons in contact

Wil je de beveiliging van jouw IT-omgeving naar een hoger niveau tillen en wil je eens praten met een expert van Hands on ICT? Neem dan contact op door het formulier hiernaast in te vullen. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter