IT Security

Iedere ICT-omgeving staat bloot aan gevaren van buitenaf. Cybercriminelen bedenken steeds slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Daarnaast stelt de bescherming van privacygevoelige data veel eisen aan de beveiliging van je ICT-omgeving. Het dwingt ook om na te denken over beleid en concrete maatregelen om data (en privacy) binnen je bedrijfsnetwerk beter te beschermen. Beveiliging gaat echter niet alleen over techniek, maar ook over de mensen die ermee werken en de manier waarop zij werken. Met onze IT security-0plossingen helpen we je jouw ICT-omgeving veilig en gebruiksvriendelijk te houden.

Zo houd je Microsoft
365 veilig én gebruiksvriendelijk

Op afstand werken is voor veel organisaties de norm geworden. Een situatie waarin medewerkers op verschillende locaties en tijdstippen kunnen werken – al dan niet op eigen devices (BYOD/CYOD) – vraagt om solide security-maatregelen. Dankzij oplossingen als Teams en SharePoint Online is Microsoft 365 een platform dat werken op afstand faciliteert. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers de 365-omgeving ook op hun eigen pc, de computer van de zaak of hun mobiele devices veilig benutten? Dat lees je in dit e-book.

Onze IT Security diensten

Hier kunnen we je onder andere mee helpen

Waarom organisaties ervoor kiezen voor de IT securitydiensten van Hands on ICT

Al meer dan 25 jaar is Hands on ICT actief binnen verschillende branches. In al die jaren hebben we meer dan 300 organisaties geholpen de IT-omgeving veilig te houden. Waarom hebben deze bedrijven gekozen voor Hands on ICT?

 • vink-check-2-blauw_s Naast de technische inrichting verzorgen we ook de bewustwording voor de gebruikers.
 • vink-check-2-blauw_s Bij ons staat niet de technologie centraal, maar de beste oplossing die past bij de klant.
 • vink-check-2-blauw_s
  Wij zijn Microsoft Gold PartnerWe voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Microsoft.
   

Webinar 'Veilige ICT, hoe regel je dat'

Veel organisaties benaderen ICT security vanuit een technisch aspect: 'Hebben we VPN, antivirus, firewall etc.'. Echter, ICT-security bestaat uit meer dan dat. Het gaat voor een groot deel over mensen in een organisatie en processen binnen een organisatie. 

In dit webinar nemen Thomas Kallenbach (accountmanager bij Hands on ICT) & Jeroen Vercoulen (Network- /security engineer) je helemaal mee in al deze aspecten van ICT-security.

Goede security: geen overbodige luxe

Digitalisering levert organisaties enorme voordelen op. Maar naast deze voordelen brengt informatie technologie ook risico's met zich mee. Dagelijks verschijnen er in de media berichten over grootschalige hacks en datalekken. Cybercriminelen bedenken steeds nieuwe en slimmere manieren om door digitale muren te breken. En vaak met succes. Dit kan grote impact hebben op jouw organisatie. Gelukkig worden de beveiligingsinstrumenten ook steeds geavanceerder. Hands on ICT helpt je jouw IT-omgeving optimaal te beveiligen zonder dat het ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen?

Microsoft 365 Security Scan

Microsoft-LogoWil jij weten hoe het staat met de actuele beveiliging van jouw Microsoft 365 omgeving? In een aantal eenvoudige stappen inventariseren we jouw beveiliging en brengen kwetsbaarheden in kaart. We brengen na deze scan een concreet advies uit om kwetsbaarheden op te lossen en waar mogelijk passen we security features en instellingen direct aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu de scan aan. 

 • vink-check-2-blauw_s

  Wij brengen de actuele situatie in kaart en toetsen beveiligingsinstellingen.

 • vink-check-2-blauw_s

  Wij geven je advies over noodzakelijke security features en instellingen.

 • vink-check-2-blauw_s

  In een plan van aanpak maken we concreet welke verbeteringen we doorvoeren.

 • vink-check-2-blauw_s

  Samen gaan we aan de slag met de inrichting van de security features.

 • vink-check-2-blauw_s

  Wij nemen de beveiliging van jouw Microsoft 365 omgeving in beheer.

Security Awareness Trainingen

Security is natuurlijk veel meer dan alleen ICT. Sterker nog, bij meer dan 70% van alle lekken en hacks is menselijk handelen de belangrijkste oorzaak. Hoe zorg je nu dat je medewerkers alert zijn (en blijven) op alle gevaren die op ons afkomen? Onze Security Awareness trainingen nemen je mensen aan de hand. Vraag nu onze training aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Security Awareness training image
Onze klanten

Deze organisaties gingen je voor met IT beveiliging

 
Naar het klantenoverzicht Referenties
Quote

Er is geen wondermiddel voor IT Security, de enige manier voor een goede verdediging tegen cybercriminaliteit is door een goede security baseline op te zetten. 

Jean Pierre Geeraths  - Accountmanager Hands on ICT

Veiligheid voor alles

We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende security oplossingen. Onze consultants staan je graag te woord. Wanneer je onderstaand het contactformulier invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hands on ICT Arnold 4802

Kom met ons in contact

Wil je de beveiliging van jouw IT-omgeving naar een hoger niveau tillen en wil je eens praten met een expert van Hands on ICT? Neem dan contact op door het formulier hiernaast in te vullen. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter