Wonen Limburg

Woningcorporatie Wonen Limburg (met hoofdkantoor in Roermond) besteedt de helpdesk en het beheer van alle werkplekken en mobile devices (tablets, smartphones) uit aan Hands on ICT. Onderdeel van de overeenkomst is ook de overname van de betreffende ICT medewerkers van Wonen Limburg.

 

Uitbesteding helpdesk en beheer

Woningcorporatie Wonen Limburg heeft de helpdesk en het beheer van alle werkplekken en devices (tablets, smartphones) uitbesteed aan Hands on ICT. Daarnaast voeren we het beheer van de centrale IT-infrastructuur inclusief het hosten van de ERP software van SAP vanuit onze Private Cloud dienst.

Hiermee heeft Wonen Limburg de stap gemaakt naar regievoerder ICT en legt zij de focus op haar kerntaken. We zijn Single Point of Contact voor andere ICT-aanbieders. Momenteel zijn we bezig met het transitietraject van de Citrix omgeving naar de moderne werkplek. In dit traject worden de Thin Client vervangen door Microsoft Surfaces. Om de nieuwe manier van werken goed te laten landen binnen de corporatie besteden we zorgvuldig aandacht aan adoptie-en verandermanagement.

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. Het credo van Wonen Limburg is dat zij een woningcorporatie is die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt. Wonen Limburg beheert 26.000 woningen en maatschappelijk vastgoed in Limburg en heeft 250 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Roermond. Daarnaast heeft de corporatie regionale buurtwinkels waar klanten eenvoudig en laagdrempelig terechtkunnen.

Onze expertise

ICT dienstverlening in het wonen

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vraag dan nu een offerte aan via dit formulier en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de woonbranche neemt direct contact met je op.  

Laat je gegevens achter