Wonen Limburg

Woningcorporatie Wonen Limburg (met hoofdkantoor in Roermond) besteedt de helpdesk en het beheer van alle werkplekken en mobile devices (tablets, smartphones) uit aan Hands on ICT. Onderdeel van de overeenkomst is ook de overname van de betreffende ICT medewerkers van Wonen Limburg.

 

Uitbesteding helpdesk en beheer

Hiermee maakt Wonen Limburg weer een nieuwe stap naar een pure regierol en legt zij de focus op haar kerntaken door het onderbrengen van ondersteunende taken bij een aantal betrokken ketenpartners.

Hands on ICT is al sinds 2008 ICT partner van Wonen Limburg en voegt bovenstaande dienstverlening toe aan de bestaande overeenkomst waarin Hands on ICT reeds het beheer van de centrale IT infrastructuur inclusief het hosten van de ERP software van SAP vanuit haar Private Cloud dienst uitvoert.

Hands on ICT voert sinds 1999 het beheer uit op de centrale ICT infrastructuur van Wonen Limburg. De centrale SAP systemen zijn geïmplementeerd binnen de Private Cloud dienst van Hands on ICT. Zowel de centrale eigen ICT infrastructuur van Wonen Limburg als de Hands on ICT Private Cloud dienst voor SAP worden vanuit het moderne datacenter van Cofely op Maastricht Airport aangeboden.

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie, actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. Het credo van Wonen Limburg is dat zij een woningcorporatie is die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt. Wonen Limburg beheert 26.000 woningen en maatschappelijk vastgoed in Limburg en heeft 275 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Roermond. Daarnaast heeft de corporatie door heel Limburg buurtwinkels waar klanten eenvoudig en laagdrempelig terechtkunnen.

Onze expertise

ICT dienstverlening in het wonen

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vraag dan nu een offerte aan via dit formulier en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de woonbranche neemt direct contact met je op.  

Laat je gegevens achter