Het Moderne Datacenter

Op 10 november 2021 hebben we een round-table georganiseerd in Greenvillge te Nieuwegein. Tijdens deze round-table “Het Moderne Datacenter als springplank voor innovatie” hebben Microsoft, HPE en Hands on ICT een gemêleerde groep gasten uitgenodigd voor een inspirerend gesprek over hybride datacenter mogelijkheden.
 

Bekijk hier de beelden van de round-table

Met de video geven je graag een sfeerimpressie van de round-table op 10 november. 

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?

Voor productiebedrijven is het borgen van continuïteit van belangrijke bedrijfsprocessen, een betrouwbare performance en een goed beveiligde omgeving van cruciaal belang. Veel bedrijven werken mede daardoor met een volledig lokaal datacenter.

Door deze datacenters te combineren met innovatieve cloud technologieën, combineer je het beste van twee werelden. Dit komt samen in het Moderne Datacenter; dé hybride oplossing die jouw bedrijf klaarstoomt voor de toekomst.

Tijdens de round-table van 10 november is een levendige discussie gevoerd hoe je het Moderne Datacenter kunt inzetten voor jou organisatie. 

Wat hebben we besproken tijdens de round-table

Een gesprek over de voordelen, learnings en de route naar een modern datacenter, om de performance, beheersbaarheid en veiligheid van jouw datacenter te optimaliseren. Aan het einde van de middag zijn de gasten met een compleet beeld van wat het Moderne Datacenter kan opleveren voor hun bedrijf naar huis gegaan. 

 • vink-check-2-oranje-01 Daniel Soest, Sr. specialist bij Microsoft gaf zijn visie op het Moderne Datacenter.
 • vink-check-2-oranje-01 Clemens Esser, CTO van HPE deelde zijn ervaringen in deze snel veranderende hybride wereld.
 • vink-check-2-oranje-01 Het geheel werd door Hands on ICT aan elkaar gepraat. De deelnemers van de round-table zijn die middag met interessante stellingen uitgedaagd om na te denken over de inrichting van het modern datacenter. 
 • vink-check-2-oranje-01 We sloten af met een borrel om in een informele setting na te praten. 
 • Sr Specialist Azure bij Microsoft

  Daniel Soest

  Daniel is een gepassioneerd en ervaren adviseur rondom Microsoft technologie die enthousiast wordt van alle vernieuwingen die er constant plaats vinden in de publieke cloud. In zijn rol helpt hij klanten met het versnellen van hun digitale transformatie middels business gerelateerde oplossingen en methodieken.

 • Chief Technologist bij Hewlett Packard Enterprise NL
   
  Clemens Esser

  Clemens combineert een brede kijk op techniek met IT-procedures in een organisatie. Hij combineert de zakelijke benadering met de technische opties om de beste oplossing te implementeren om echte zakelijke voordelen te bieden.

  Vandaag draait het allemaal om digitale transformatie en hoe IT daarbij kan helpen om sneller waarde te creëren. Veel bedrijven hebben veel data, maar hoe kun je geld verdienen met deze data met behulp van ML en AI. Om al deze data te verwerken heb je de voordelen van de Hybrid Cloud en Intelligent Edge nodig in combinatie met de juiste verbruiksmodellen.

  Clemens Esser heeft een bachelor in elektronica. Hij trad in 1989 in dienst bij Digital en bekleedde verschillende functies in consulting en presales. 

Wil jij bij een volgende editie aanwezig zijn? 

Wil jij op de hoogte worden gehouden van ons volgende event? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt het laatste nieuws an Hands on ICT. Inschrijven kan met het formulier hiernaast. 

 

Laat je gegevens achter

Deze round-table werd mede mogelijk gemaakt door:

Microsoft - Partner van Hands on ICT           HPE Silver Partner van Hands on ICT            Hands on ICT