Marvin Lemmens

Marvin Lemmens is bij Hands on ICT werkzaam als IT Consultant/Systeembeheerder.

Je kunt Marvin zowel vinden bij onze klanten on-site waarbij hij advies en technische support geeft aan onze klanten. Als Marvin op kantoor is, dan kun je zijn werkzaamheden het beste omschrijven als systeembeheerder op afstand. Daarnaast wordt Marvin ingezet op onze Managed Services afdeling waarbij hij aan de slag gaat met de incidenten van onze klanten binnen de branches zorg, wonen en zakelijke diensteverlening.

Marvin is breed inzetbaar, dit mede door zijn lange werkervaring. Marvin zijn persoonlijkheid is het beste te omschrijven als: communicatief, oplossingsgericht en klantgericht. Marvin gaat altijd met plezier naar zijn werk. Hij is sinds februari 2022 werkzaam bij Hands on ICT.

Marvin Lemmens

"Mijn liefde voor ICT is niet beperkt tot kantooruren; het is een levenslange passie die mijn werk verrijkt en mijn vrije tijd vervult met digitale ontdekkingen".

Marvin Lemmens -IT Consultant

Marvin aan het woord

"Mijn motivatie om in de ICT te werken komt voort uit mijn verlangen om klantproblemen op te lossen en ervoor te zorgen dat er geen nieuwe problemen ontstaan. Ik hou van het monitoren van opkomende issues en heb mijn passie voor ICT omgezet in mijn beroep.

Na enkele jaren werkervaring in een andere branche heb ik de overstap gemaakt naar de ICT-wereld om werk te doen waar ik echt blij van word. Via verschillende functies ben ik uiteindelijk systeembeheerder geworden bij mijn vorige werkgever. Mijn bijdragen aan het versterken van het team en het bedrijf door collega's te helpen, is iets waar ik veel voldoening uit haal. Bij Hands on ICT waardeer ik de hands-on aanpak en het teamwork tussen de services en supportafdeling. We helpen elkaar effectief en ik draag graag bij aan het versterken van het team door het gelijktrekken van processen.

Wat Hands on ICT voor mij onderscheidend maakt, is de goed ontwikkelde skillset van onze support. We blijven gebruikers van onze klanten ondersteunen totdat het probleem is opgelost. Mijn brede kennis en achtergrond voegen waarde toe aan het team en ik deel graag mijn werkervaring.

Ik ben betrokken geweest bij het behouden van verschillende klanten door het aangaan van gesprekken, intern problemen op te lossen en proactief actie te ondernemen. Het streven naar klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Het behalen van eigen certificeringen en het actief volgen van nieuwe ontwikkelingen zijn voor mij vanzelfsprekend. Ik zoek gericht naar oplossingen, ongeacht de specifieke technologie. Mijn interesse reikt verder dan IT; ik lees veel literatuur, zowel op IT-gebied als op psychologisch gebied, wat helpt bij het plannen en structureren van mijn dag.

Hands on ICT is in mijn ogen de ideale ICT-businesspartner vanwege de snelle reacties op verzoeken en het vermogen om efficiënt te schakelen. Naast producten en hardware bieden we consultancydiensten aan, waarbij we proactief meedenken en adviseren. De organisatie heeft een lage drempel, wat resulteert in een cultuur van samenwerken en adviseren. We kunnen een complete dienstenstructuur aanbieden die aansluit bij diverse behoeften en niveaus in verschillende branches, waaronder zorg en industrie. Onze diepgaande kennis, vooral gericht op Microsoft-producten en -diensten, stelt ons in staat om effectieve ICT-structuren te implementeren."'

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

 
Hands on ICT

Neem contact op met Marvin

Wil je graag met Marvin Lemmens in contact of wil je meer weten over de dienstverlening van Hands on ICT? Neem dan contact op met Marvin om vrijblijvend een kop koffie te drinken. 

Laat je gegevens achter