Leon Berden

Leon heeft als projectleider een belangrijke functie binnen het projectteam. Hij is verantwoordelijk voor de projecten bij onze klanten en moet ervoor zorgen dat deze goed verlopen. Leon geeft sturing aan het projectteam en zorgt dat de projecten binnen tijdig-conform de afgesproken kwaliteit worden opgeleverd. Op dit moment bestaat het projectteam uit 7 medewerkers. 

Vanuit zijn hbo-studie bedrijfskundige informatica is zijn passie voor de ICT-wereld ontstaan. Leon heeft 20 jaar met alle plezier in de detachering gewerkt bij vele grote bedrijven in Nederland. De opdrachten hadden veelal een coördineerde leidinggevende of management functies. Sinds 2019 is Leon werkzaam bij Hands on ICT. 

Leon kun je het beste omschrijven als klantgericht, communicatief en een doorzetter.

Leon Berden

"Mijn passie zit in het efficiënt begeleiden van complexe ICT-projecten

Leon Berden- Projectleider

Leon aan het woord

"Ik ben vier jaar geleden begonnen bij Hands on ICT als projectleider. Vanuit Hands on ICT was de vraag gekomen om kwartiermaker te worden voor de transitie van Support. Dit heb ik met beide handen aangepakt. Met wel de opmerking, op termijn terug te willen als projectleider. Na het afronden van de transitie heb ik de overstap naar projectleider weer gemaakt. Ik heb altijd aangegeven dat mijn passie ligt in de rol van projectleider. Eind vorig jaar kwam de vraag of ik weer open stond voor de positie van projectleider, waar ik uiteraard ja op heb gezegd. 

Het grootste verschil tussen support en projecten is dat ik bij support in de dagelijkse operatie zat. Dat houdt in dat je constant in de weer bent met de dagelijkse gang van zaken bij klanten, het aantal  meldingen, escalaties en resources etc. Vaak werk je geleid door de waan van de dag. In de praktijk komt dat neer op meer op 24/7 ‘aan’ staan. Bij projecten ben ik veel meer bezig met planmatige zaken. Dat is een ander soort stress en een ander soort werkethiek. 

Het bijzondere van deze baan is wel de diversiteit van klanten, dus met name het klantencontact. Maar ook de klanten meehelpen om op een hoger niveau te komen met hun ICT. Ik heb destijds bewust de keuze gemaakt om voor Hands on ICT te werken, omdat ik het belangrijk vind dat de privé- en werkverhouding klopt. In de detachering is het niet altijd bekend waar je terecht komt. 

Waar ik trots op ben? De transitie van de afdeling support, daar is een mooi resultaat neergezet. En uiteraard de projecten die ik heb afgerond binnen Hands on ICT. We willen groeien naar een dienstverlener die niet alleen producten verkoopt, maar willen vooral een partner zijn die klanten proactief meehelpt om de gehele ICT te verbeteren en te innoveren. Het bevalt mij goed bij Hands on ICT er is genoeg ruimte om door te groeien. Ook om me te blijven ontwikkelen en mee te helpen aan de doelstellingen van het bedrijf.“

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Neem contact op met Leon

Wil je in contact komen met Leon? Vul in dit formulier je gegevens in en Leon neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat je gegevens achter