Samir Kadri

Samir Kadri heeft bij Hands on ICT een dubbelfunctie. Hij is zowel Account Manager voor onze klanten áls Business Developer voor de Branches Zorg & Wonen en Zakelijke dienstverlening. Als Account Manager is Samir verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met klanten. Het belang van relatiemanagement en intensieve accountmanagement komt naar voren bij het oplossen van problemen en het waarborgen van de tevredenheid van klanten.  

Binnen de rol van Business Developer is hij verantwoordelijk voor het aantrekken en ontwikkelen van nieuwe business opportunities. Verder is hij bezig om bij organisaties ICT-business vraagstukken in kaart te brengen. Samir komt zeer regelmatig bij klanten en prospects over de vloer.  

Zijn persoonlijkheid is het beste te omschrijven als zakelijk, pro-actief, betrouwbaar en behulpzaam. Samir is sinds augustus 2023 werkzaam bij Hands on ICT. 

Samir HOI

"Als Account Manager geloof ik in het bouwen van duurzame relaties. Mijn kracht ligt in het omzetten van uitdagingen naar kansen en het leveren van meerwaarde".

Samir Kadri -Account Manager 

Samir aan het woord

''Ik heb eerst een studie gevolgd in de commerciële economie en ben tijdens mijn studie gaan werken voor het bedrijf van mijn vader op het administratiekantoor. Daarna ben ik overgestapt naar de sales en heb ik mij gericht op relatiemanagement. Door verschillende functies te bekleden in de sales ben ik uiteindelijk bij mijn voormalig werkgever beland. Hier werkte ik als Account Manager in softwareoplossingen voor een internationaal bedrijf. Afgelopen zomer heb ik de overstap mogen maken naar Hands on ICT. 

Mijn passie voor ICT komt voort uit de nieuwe technologie en gadgets; dit vind ik altijd heel interessant. Vroeger haalden mijn ouders de pc in huis en ik was degene die daar het meest gebruik van maakte. De mogelijkheden die er tegenwoordig zijn op het gebied van ICT zijn eindeloos en het lijkt mij erg leuk om dit aan onze klanten en potentiële klanten te kunnen vertellen. 

Hands on ICT is een goede ICT-businesspartner omdat het bekend staat om snel te reageren op verzoeken en snel te schakelen waardoor efficiënte ondersteuning mogelijk is. We bieden niet alleen producten en hardware, maar ook consultancydiensten. Dit betekent dat we proactief meedenken met klanten, adviseren over oplossingen en helpen bij het implementeren van effectieve ICT-structuren. De organisatie heeft een lage drempel, wat inhoudt dat klanten gemakkelijk vragen kunnen stellen en dat er een cultuur is van meedenken en adviseren. We kunnen een complete dienstenstructuur aanbieden die aansluit bij verschillende behoeften en niveaus binnen diverse branches, waaronder zorgspecialisten en industrie. Ook beschikken we over veel kennis in huis, vooral gericht op Microsoft-producten en -diensten. 

Hands on ICT is een fijne werkgever die je veel vrijheid biedt. Het maken van eigen afspraken en structuur in werkzaamheden is erg fijn. Ook de structuur vanuit de organisatie en de daarbij horende doelstellingen passen bij mijn ambities. Ik heb gekozen voor Hands on ICT omdat het bedrijf heel laagdrempel is en je met elke collega kunt sparren. Dit is wel een verschil met mijn vorige werkgever. Processen lopen hier makkelijker. De korte lijnen in het bedrijf zijn erg prettig. Ik kan dus snel schakelen binnen de organisatie."

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

 
Hands on ICT

Plan een video call

Stel al je vragen over ICT-dienstverleningen

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een ICT-aanpak die aansluit bij jouw behoeften. 

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Samir Kadri
Account Manager Zorg & Wonen en Zakelijke dienstverlening
Nog niet klaar om te bellen? Vraag dan hier meer informatie aan.

Neem contact op met Samir

Wil je graag met Samir Kadri in contact of wil je meer weten over de dienstverlening van Hands on ICT? Neem dan contact op met Samir om vrijblijvend een kop koffie te drinken. 

Laat je gegevens achter