Lotte Selen

Lotte heeft als online marketing specialist binnen het commerciële team een belangrijke functie. Ze is verantwoordelijk voor alle onlinewerkzaamheden die vooral bestaan uit het vindbaar zijn voor de buitenwereld. Lotte zorgt er mede voor dat de website het visitekaartje is. Ook door de opzet van online promoties, het schrijven van content om de expertises van Hands on ICT naar buiten proberen te brengen. Lotte haar rol zit dicht tegen sales aan en samen trekken ze op om te zorgen dat de boodschap nog beter bij de potentiële klant terechtkomt. Ook houdt Lotte zich bezig met leadgeneratie. 

Lotte haar achtergrond ligt naast een consultantrol bij een marketingbureau ook in marketingfuncties voor breed uiteenlopende B2B markten zoals elektronica, retail en de event business. De ervaringen die ze in deze branches heeft opgedaan zet ze in om samen met Hands on ICT succesvolle online marketingcampagnes op te zetten.

Lotte kun je het beste omschrijven als een resultaatgerichte en analytische online marketeer met een brede kennis van het vak. Lotte is sinds januari 2022 vast in dienst bij Hands on ICT. 

Lotte Selen_vertical

"Mijn passie zit in het vergroten van de zichtbaarheid van Hands on ICT."

Lotte Selen- Online marketing specialist

Lotte aan het woord

"Ik heb al heel veel mooie projecten mogen draaien tot nu toe bij Hands on ICT. Wat mij vooral is bijgebleven is het neerzetten van de volledige nieuwe website en nieuwe branding nadat de drie merken (Hands on Informationmanagement, Compello en ITSN) samen zijn gegaan in één bedrijf. Daarna hebben we hiervoor het volledige nieuwe marketingfundament kunnen neerleggen met een uitgewerkte contentstrategie. We hebben hierna ontzettend veel relevante blogs geschreven en pagina's ontwikkeld.

Ik heb de overstap naar Hands on ICT als zeer positief ervaren. Me volledig focussen op de online marketing van Hands on ICT maakt dat we nu echt de resultaten daarvan zien. Dat is natuurlijk heel erg mooi. Zo zien we een sterke groei in het aantal website visitors waar ik persoonlijk heel blij van word. De mensen weten ons steeds sneller te vinden. De naam Hands on ICT wordt ook steeds bekender. Dat is heel erg leuk om daar dedicated mee bezig te zijn.

Hands on ICT is een goede ICT-Businesspartner omdat wij heel breed meekijken dus wij kunnen op alle facetten van ICT meehelpen. Wij kunnen ICT ondersteunen en echt uit handen nemen. Het is belangrijk om te zeggen dat we niet alleen een product naar binnen schuiven, maar veel breder kijken naar IT op strategisch niveau. Dat maakt dat Hands on ICT toegevoegde waarde biedt. We zijn dus niet zozeer leverancier maar meer een strategische partner. 

Ik ben het meeste trots op exponentiële groei van bedrijven die met ons zaken willen gaan doen. Dat mensen ons steeds makkelijker vinden. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de relevante content die we genereren voor onze klanten én prospects om ze te helpen bij hun ICT. Het blijft belangrijk om te inspireren en te informeren, vooral in zo’n snel veranderende wereld als ICT.

Waar we ook veel tijd en energie in hebben gestopt is employer branding. Niet alleen om onze klanten een gezicht te geven aan onze dienstverlening, maar ook om nieuw talent aan te trekken. Professionele ICT’ers zijn schaars, dus we blijven altijd hard werken aan ons visitekaartje als prettige werkgever.”

Een greep uit het team

De collega's van Lotte

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Neem contact op met Lotte

Wil je in contact komen met Lotte? Vul in dit formulier je gegevens in en Lotte neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat je gegevens achter