Kim Wennink

Kim Wennink is Network Engineer bij Hands on ICT. Kim is verantwoordelijk voor alles op het gebied wat met connectiviteit te maken heeft zoals de verbindingen tussen de vestigingen maar ook een stuk connectivity in de Cloud.

Het verzinnen, ontwerpen en implementeren van mooie ICT-oplossingen op het gebied van connectiviteit, security, automation en innovatie geeft Kim voldoening en energie. Kim zijn werkzaamheden zijn vaak vormgegeven in grotere projecten.

Kim zijn persoonlijkheid kun je het beste omschrijven als resultaat- en klantgericht. Kim vindt een persoonlijke losse benadering het fijnst.

586cb6bb-491a-4367-b22a-0e191946431d

"Connectiviteit is net als een relatie: het moet veilig en betrouwbaar zijn."

Kim Wennink - Network Enigneer

Kim aan het woord

"Sinds maart 2023 ben ik werkzaam bij Hands on ICT.  Bij het overnemen van de werkzaamheden van mijn collega merkte ik dat ik steeds meer richting de design en de pre-sales kant ben opgegaan. De bestaande rol van netwerk engineer heeft dus een iets andere invulling gekregen.

Voor deze rol moet je vooral technisch en communicatief zijn. Je moet klanten kunnen adviseren en overtuigen waarom een oplossing de beste voor de klant is. Natuurlijk is het daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van de technische ontwikkelingen. Ik probeer altijd netwerk-oplossingen te designen met het oog op beheer. Ik ben dan ook een groot voorstander van automation en innovatie. Om het beheer efficiënter te maken heb je nu eenmaal standaardisatie nodig. 

Elke omgeving is weer net anders, dat maakt het werk voor mij bijzonder. Met name security zit in alle diensten verweven op alle platformen. Netwerk is toch de hele basis van je infra. Connectiviteit zal er altijd moeten blijven. Ik ben bij alle klanten betrokken als Network Engineer. Nu voornamelijk nog bij de grote klanten met complexe connectivity vraagstukken en waar nu een groter project speelt. Er komen ook changes van andere projecten aan.

Waarom ik voor Hands on ICT gekozen heb? Nou, ik wilde eigenlijk naar een plattere en grotere organisatie toe dan waar ik zat. De werkzaamheden zijn wel redelijk vergelijkbaar. Maar ik wilde vooral iets vernieuwends gaan doen. 

Hands on ICT heeft een aantal zaken goed geregeld en aan een aantal zaken kunnen we uiteraard nog werken als organisatie. De projecten en de onboarding van nieuwe klanten gaan heel goed. Het is ook fijn om de goede communicatie en werkbereidheid van de projectleiders en andere collega's te ervaren. Hands on ICT heeft nog een slag te winnen op de informatievoorziening rondom producten en diensten. Het nieuwe productportfolio Your365 gaat daar hopelijk goed bij helpen. Zo weten wij als organisatie precies wat we kunnen leveren en de klant ziet transparant wat hij daarvoor krijgt."

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Neem contact op met Kim

Wil je in contact komen met Kim? Vul in dit formulier je gegevens in en Kim neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat je gegevens achter