Jurian Rietvelt

Jurian Rietvelt is sinds 2015 werkzaam bij Hands on ICT als Account Manager en is verantwoordelijk voor het segment Handel & Retail en Industrie. Hij heeft veel ervaring met het inzetten van slimme ICT voor grote handelsorganisatie om te zorgen dat de commercie altijd door kan gaan en de marges met behulp van innovatie ICT zo hoog mogelijk liggen.   

Jurian kun je het beste omschrijven als extreem positief ingesteld, maar niet onrealistisch. Altijd kijkend naar passende oplossingen waarmee we de IT samen of iets verbeteren.

Hands on ICT Jurian 9424 VK

"Het belang van ICT wordt in 2023 steeds groter" 

Jurian Rietvelt - Account manager Handel & Retail

Jurian aan het woord

In mijn rol als Account Manager stel ik de doelstelling van mijn contactpersonen en de organisaties centraal. Ik hecht veel waarde aan het bouwen van lange termijn relaties met mijn klanten. Door de jarenlange ervaring binnen de ICT-branche ben ik een waardig gesprekspartner die naast ICT ook meedenkt over strategische en organisatorische aspecten. Mijn passie draagt als accountmanager bij aan het gezamenlijke doel met de klant. Ons doel is om de dienstverlening te verbeteren van onze klant. ''Ik probeer geen product te verkopen, ik probeer een organisatie te verbeteren" we verkopen vertrouwen, geruststelling en ontzorging. Daarom is Hands on ICT een goede businesspartner, omdat wij er een extra sausje over heen leveren en een organisatie zijn die je verder helpt en de klant helpt als het misgaat.

Jurian Rietvelt bij Hands on ICT

Jurian over Hands on ICT

Ik ben in maart 2015 door het toenmalige bedrijf Hands on gebeld of ik bij ze wilde komen werken. Ik ben toen overgestapt omdat het qua reistijd beter in mijn leven paste. De reden dat ik het nu 8 jaar vol hou bij Hands on ICT is omdat ik elke keer andere facetten en dingen heb die mijn werk leuk maken. Ook heb ik veel klanten mogen ontmoeten, zowel grote als kleine klanten. Het is mijn sport om van kleine klanten grote klanten te kunnen maken door ze te helpen met groeien. Als ik daar een bijdrage aan heb kunnen geven, geeft dat veel voldoening. De vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg van de organisatie is heel belangrijk. Waar ik trots op ben? Op de deal met Horticoop, dat heeft wel 6 jaar geduurd waar nu een hele mooie relatie aan ten grondslag ligt, gebaseerd op vertrouwen. Daarnaast ben ik ook trots op diverse grote projecten die we hebben mogen uitvoeren. Bijvoorbeeld het HW-project, waarbij onder grote druk alles ingeregeld moest worden of de overeenkomst afsluiten met een grote energieleverancier, dat is ook wel heel gaaf geweest. Een project waar ik nu heel veel energie van krijg is de samenwerking met Canon. Hier maken we nu de stap naar een Cloud migratie voor hun printoplossing. Hier gaan we echt het verschil in performance en kosten maken. De definitie van  een goede deal is ''Is een deal waar je trots op bent''.

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

logo (1)

Plan een video call

Stel al je vragen over ICT-dienstverleningen

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een ICT-aanpak die aansluit bij jouw behoeften. 

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Jurian Rietvelt
Account manager Handel & Retail

Nog niet klaar om te bellen? Vraag dan hier meer informatie aan.

Geen zin in een call maar heb je wel een vraag?

Wil je graag met Jurian in contact of wil je meer weten over de dienstverlening van Hands on ICT? Neem dan contact op met Jurian via dit contactformulier. 

 

Laat je gegevens achter