Dennis Boerhof

Dennis heeft als IT-consultant een belangrijke functie binnen het managed servicesteam. Dennis zijn standplaats is vanuit Zwolle. Zijn dagelijkse werkzaamheden zijn het begeleiden van organisaties met nieuwe technologieën. Dennis is vanuit zijn functie klantverantwoordelijke voor o.a. de klanten Wajer, VanWonen en RMN. Hij ondersteunt ze met hun problemen en daarnaast gaat Dennis per 1 juni 2023 de overstap maken naar projecten, waarbij hij de klanten op projectniveau gaat begeleiden. Hij heeft zich de moderne werkplek in een razend tempo eigen gemaakt.

Dennis kun je het beste omschrijven als zelfstandig, resultaat- en doelgericht. Dennis wilt graag kwaliteit leveren boven kwantiteit.

Dennis is al meer dan 5 jaar werkzaam binnen Hands on ICT, voorheen Compello. Dennis is als stagiair begonnen, doorgegroeid naar Support en nu al enige tijd beheerder in het Services team en vanaf juni dus over naar projecten. 

MicrosoftTeams-image (5)

"Een IT consultant is als een gids die organisaties begeleidt bij het navigeren door de steeds veranderende technologische landschappen"

 

Dennis Boerhof - IT Consultant

Dennis aan het woord

"Ik ben hartstikke trots op het doorgroeiproces dat ik heb doorgemaakt van stagiair naar volwaardig IT Consultant. Ik heb de begeleiding van dit proces als heel prettig ervaren. Via mijn rol als stagiair heb ik mij echt in de organisatie weten te vormen. In mijn ogen is veel vanzelf gegaan. Mooi dat mij die kans toen geboden is. Sinds we Hands on ICT zijn wordt het werk alleen nog maar interessanter.

Als IT-consultant moet je heel erg gedreven zijn. Er wordt natuurlijk van je verwacht dat je heel zelfstandig bent. Als je iets leuk vindt gaat het je meestal ook makkelijk af. Het is belangrijk om te weten hoe je de klant op juiste manier moet begeleiden met professioneel klantencontact. Ik vind het vak enorm leuk en daarnaast hou ik ervan om de klant mee te nemen in het proces van het beginpunt naar het einddoel rondom ICT. Het is mooi om samen terug te kunnen kijken naar een succesvol IT-traject, dat is toch een stukje waardering voor de werkdruk die je hebt gehad.

Ik ben het meeste trots op mijn rol bij klanten. Hoe ik onze klanten heb kunnen meehelpen met de transitie van de 'old school' werkplek naar de moderne werkplek. Eigenlijk als je het overkoepelend zou zeggen dan bedoel ik kwaliteit leveren aan je klanten en deze zo goed mogelijk ondersteunen met de problemen die ze hebben, je verantwoordelijkheid daarin nemen en de klanten goed kunnen begeleiden met de nieuwe technieken.  

Ik ga nog steeds elke dag met plezier naar het werk. Hands on ICT is echt wel een fijne organisatie om voor te werken. De doorgroeimogelijkheden binnen Hands on ICT zijn ruimschoots. Je hebt de vrijheid, waarin je jezelf kunt ontwikkelen en er wordt meegedacht met het maken van een persoonlijk ontwikkelplan. Hands on ICT is echt een hele goede en positieve werkgever."

Over Hands on ICT

Onze 125 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

Neem contact op met Dennis

Wil je in contact komen met Dennis? Vul in dit formulier je gegevens in en Dennis neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat je gegevens achter