Arnold Smit

Arnold Smit is binnen Hands on ICT als Account manager verantwoordelijk voor het segment Industrie. Met een uitgebreide kennis van productie omgevingen gecombineerd met IT-oplossingen kan hij voor elke industriële organisatie het juiste advies bieden. 

Arnold Smit

"De belangrijkste taak vind ik dat je samen optrekt als business partners en dat we gezamenlijk de ICT-doelstellingen van jouw organisatie gaan realiseren." 

Arnold Smit - Account manager

Arnold aan het woord

"Vanaf kleins af aan ben ik al gefascineerd door technologie. Ik vind het erg interessant dat technologie steeds blijft veranderen en verder innoveert. Tijdens en na mijn studie ben ik gaan werken als commerciële kracht bij een technologie bedrijf om technologische oplossingen toe te passen in diverse sectoren. Hierna heb ik de stap gemaakt naar Hands on ICT waarin ik mag werken in een innovatie sector waar elke dag nieuwe mogelijkheden ontstaan.

In mijn rol als Account Manager Industrie mag ik met klanten uit deze sector dagelijks onderzoeken welke mogelijkheden ICT heeft voor hun corebusiness. Dit is leuk, afwisseling én uitdagend. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te zoeken welke oplossingen het beste aansluiten bij een bedrijf en haar medewerkers. Dit houdt niet alleen de juiste technische oplossing in maar ook de oplossing waar medewerkers goed mee kunnen werken. In zulke trajecten spreek ik met verschillende key-users, managers en directieleden om een volledig beeld én draagkracht te realiseren. Middels deze aanpak stel ik de klant, haar medewerkers én haar corebusiness centraal om zodoende een lange termijn relatie op te bouwen waarin we op basis van vertrouwen met elkaar werken.

Mensen beschrijven mij als enthousiast, sociaal, gedreven, analytisch en open. Ik krijg veel energie om met mensen samen te werken aan hetzelfde doel. Vanuit mijn rol onderhoud ik klantrelaties en ben ik bezig om nieuwe potentiële klanten te binden aan Hands on ICT."

Over Hands on ICT

Onze 100 specialisten staan dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat de werkplekken van jouw mensen van alle gemakken voorzien zijn. Met 3 locaties in Nederland zijn we altijd dichtbij en snel op locatie. Als businesspartner begeleiden we jouw organisatie in de voortdurende digitale transitie.

 
Hands on ICT

Neem contact op met Arnold

Wil je graag met Arnold Smit in contact of wil je meer weten over de dienstverlening van Hands on ICT? Neem dan contact op met Arnold om vrijblijvend een kop koffie te drinken. 

Laat je gegevens achter