Hands on ICT helpt ttif.company sneller en slimmer werken

Arbodienst tttif.company heeft al bijna 50 jaar ervaring met het in beweging krijgen en houden van mensen op de arbeidsmarkt. De organisatie bestaat uit ttif & arbo, de meest ambitieuze, betrokken en gepassioneerde arbodienst van Nederland en ttif & werk, dé specialist op het vlak van coaching en loopbaanbegeleiding. Het bedrijf is al sinds 1971 actief en inmiddels uitgegroeid tot een fullservice en landelijke aanbieder op het gebied van arbodienstverlening, loopbaanadvies, coaching, tweede spoor en outplacement.

De organisatie zocht een alternatief om de primaire bedrijfsprocessen verder te automatiseren, zodat medewerkers effectiever en met nog minder kans op fouten hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. IT-businesspartner Hands on ICT bouwde de ‘Arbo APPI’ op basis van het Microsoft Power Platform, die dagelijkse workflows een stuk sneller en efficiënter maakt.

We zijn enorm blij met het eindresultaat en zullen de komende jaren de applicatie samen met Hands on ICT zeker blijven doorontwikkelen - Mariëlle Bierens de Haan, directeur en mede-eigenaar van ttif.company

Ben je benieuwd hoe Hands on ICT deze unieke oplossing voor ttif.company heeft gerealiseerd? Download dan hier de klantcase.