Intergrin

Intergrin is de houdster van tweedelijns-zorgformules die uitblinken in effectiviteit en blijvende resultaten. Door multidisciplinair en innovatief te zijn, kunnen ze zich blijvend verbeteren, om zo steeds meer waarde te creëren voor cliënten. Hands on ICT mag als ICT-businesspartner een bijdrage leveren aan deze mooie doelen.

 

Bekijk de video

In deze video vertellen Robin Notermans - IT manager bij Intergrin en Hank van Gardingen - Manager Sales bij Hands on ICT, over de samenwerking tussen Intergrin en Hands on ICT.

Wat we al hebben bereikt, wat we nog willen realiseren en nog meer zie je terug in onze video.

Digitale stip op de horizon

Kijkend naar de toekomst zal Intergrin nog verder inzetten op “blended healthcare”. Een thema waarin toepassingen als medische sensoren, stappentellers en tele-consults, het gemak van de cliënt en de moderne toepassingen die deze tijd biedt, naadloos op elkaar aansluiten. Daarmee wordt zorg veel meer plaats- en tijdonafhankelijk en stijgt de kwaliteit en effectiviteit van de geleverde zorg.

Quote

Ik zie de samenwerking tussen Hands on ICT en Intergrin continueren op persoonlijk niveau, met professionals aan beide kanten, werkend aan de best passende oplossing.

Robin Notermans - IT-manager Intergrin

Huis op orde

De samenwerking tussen Intergrin en Hands on ICT had als centraal thema “huis op orde”. De bestaande ICT-omgeving van Intergrin vertoonde storingen en was onvoldoende in staat om mee te groeien met de ambities van de organisatie.

 

Samen met Hands on ICT heeft Intergrin nu een solide basis en adequate ICT-omgeving gerealiseerd. Naast de waarborging van bedrijfscontinuïteit en veiligheid, legt deze omgeving ook de basis voor de digitale ambities naar de toekomst toe.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vraag dan nu een offerte aan via dit formulier en één van onze medewerkers gespecialiseerd in ICT in de zorgbranche neemt direct contact met je op.  

Laat je gegevens achter