YourConnection

Met YourConnection bieden wij je volledige ondersteuning op je netwerk zodat jouw medewerkers op elk moment en vanaf elke locatie eenvoudig toegang hebben tot applicaties, data en documenten.

YourConnection in het kort

In de wereld van vandaag zijn betrouwbaarheid en voorspelbaarheid heel belangrijk. Connectiviteit en lokale netwerken spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de stabiliteit en de prestaties van de applicaties & online diensten binnen je organisatie zodat je verzekerd bent van de beschikbaarheid. Je kunt niet zonder een netwerk- en internetverbinding, hier moet je altijd van op aan kunnen. Echter, het beheer van een netwerk is duur en tijdrovend. Aangezien netwerken steeds complexer worden, is het voor organisaties een logische overweging dit beheer uit te gaan besteden aan een specialist die netwerkmanagement kan leveren inclusief bijbehorende services. Met YourConnection is alles op het gebied van connectiviteit geregeld, zowel op kantoor als op de thuiswerkplek.

YourConnection

De voordelen van YourConnection

ICT-beheer is een steeds complexere tak van sport geworden en ICT-afdelingen zien hun takenpakket de laatste jaren alleen maar toenemen. YourConnection, de netwerkbeheer dienst van Hands on ICT kan je ICT-afdeling ontlasten en zorgen dat deze zich kan focussen op belangrijke zaken zoals grote ICT- en innovatieprojecten.

 • Vink icoon blauw-groen Je betaalt per maand per netwerkoplossing.
 • Vink icoon blauw-groen

  Door een vast maandtarief weet je exact waar je aan toe bent. YourConnection is eenvoudig opgezet waardoor je exact weet wat je kunt verwachten van Hands on ICT.

 • Vink icoon blauw-groen

  We garanderen je een stabiele en snelle verbinding zodat je medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken zonder onderbrekingen.

 • Vink icoon blauw-groen

  Veiligheid staat bij ons centraal. We nemen alle voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je medewerkers altijd veilig kunnen werken, zonder gevaar voor je kritische bedrijfsdata.

 • Vink icoon blauw-groen

  Met YourConnection doorlopen we een standaard transitietraject waarbij maatwerk geleverd wordt voor jouw organisatie op basis van jouw wensen en eisen.

De diensten van YourConnection

YourConnection omvat verschillende diensten/producten waarmee we jou kunnen ondersteunen op het gebied van verbinding en netwerken.

 • Dienst #1

  Dedicated cloud

  Een dedicated cloud is een vorm van cloud computing waarbij een organisatie eigen afzonderlijke infrastructuur en resources ter beschikking krijgt. Deze worden niet gedeeld met andere organisaties of klanten. Hands on ICT kan helpen bij het inrichten en beheren van de dedicated cloud.

 • Dienst #2

  Shared cloud

  Kort gezegd is een shared cloud een vorm van cloud computing waarbij meerdere organisaties dezelfde fysieke infrastructuur en resources delen. Dit betekent dat de resources zoals rekenkracht, opslag en netwerkbandbreedte worden gedeeld tussen meerdere klanten. Een shared cloud omgeving vanuit Hands on ICT biedt een uitstekende oplossing voor bijvoorbeeld een eigen secure internet access, een MS Azure ontsluiting of een flexibele SD-WAN oplossing.

 • Dienst #3

  Managed (Secure) SD-WAN

  Managed SD-WAN is een service die wordt geleverd om het beheer en de monitoring van het netwerkverkeer en -prestaties te vergemakkelijken. Het biedt een flexibelere en koste effectievere manier om het WAN te beheren dan traditionele WAN-technologieën.

 • Dienst #4

  Internet en MPLS IPVPN

  Hier hebben we het over internet en MPLS IPVPN (gesloten private netwerken) over alle beschikbare infrastructuren en leveranciers. Met deze dienst kunnen we alle soorten netwerken aan elkaar koppelen. Zowel het private netwerk als het openbare, waarbij we geen onderscheid maken tussen de binnenlandse- en buitenlandse netwerken.

 • Dienst #5

  BGP redundantie in connectiviteit

  BGP (Border Gateway Protocol) redundantie is een methode om de netwerkbeschikbaarheid te verbeteren en netwerkuitval te voorkomen door meerdere paden naar hetzelfde doelnetwerk te gebruiken. Dit wordt gebruikt om verkeer tussen verschillende autonome systemen (AS) op het internet te routeren. In veel gevallen levert dit een automatisch fail-over met behoud van inkomende en uitgaande IP-adressen op.

 • Dienst #6

  Mogelijkheid tot zelf beheren van Cloud firewalls en/of SD-WAN

  Dit betekent dat je zelf de controle kunt krijgen over het beheer van eigen cloud firewalls en/of SD-WAN, zodat er zelfstandig policies kunnen worden aangemaakt en deze kunnen worden beheerd op basis van de specifieke vereisten van de eigen organisatie. Dit kan vooral nuttig zijn bij complexe netwerkomgevingen of specifieke beveiligingseisen.

 • Dienst #7

  Monitoring en rapportages

  Monitoring en rapportages zijn essentieel om de prestaties en beveiliging van een netwerk te bewaken en te verbeteren. Met deze monitoringen rapportagefuncties kunnen netwerkbeheerders de prestaties en beveiliging van het netwerk bewaken, beheren en problemen snel oplossen wanneer deze zich voordoen. Hands on ICT biedt de volgende monitoring- en rapportagefuncties:

  • ICMP / SNMP monitoring
  • Realtime Netflow monitoring
  • IPSLA-monitoring
  • SD-WAN-monitoring
  • Security rapportages (Forti-Analyzer)
 • Dienst #8

  Self service portal voor eindklanten

  Een Self Service Portal is een online platform dat je toegang geeft tot bepaalde functionaliteiten en diensten, waardoor je zelf in staat bent om bepaalde taken uit te voeren, zoals het zelf aanmelden van tickets van incidenten en changes. Dit geeft een meer gedetailleerd inzicht in de status en voortgang van je tickets.

 • Dienst #9

  Anti DDoS/ NBIP nawas oplossing

  Anti DDoS/NBIP NAWAS (Nationale Wasstraat) is een oplossing die helpt bij het beveiligen van een netwerk tegen DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service). Een DDoS-aanval is een aanval op een netwerk waarbij een groot aantal computers of apparaten tegelijkertijd het netwerk overbelasten met verkeer, waardoor het netwerk onbereikbaar wordt. Anti DDoS/NBIP NAWAS werkt als een soort ‘wasstraat’ voor het netwerkverkeer en filtert het verkeer dat afkomstig is van verdachte of kwaadwillende bronnen. Hierdoor is het netwerk beter bestand tegen DDoS-aanvallen en blijft het beschikbaar voor legitiem verkeer.

 • Dienst #10

  Hosten van eigen IP-adressen als klanten over eigen IP Space

  Het hosten van eigen IP-adressen biedt het behoud van IP-adressen bij de overstap naar een andere serviceprovider.

 • Dienst #11

  Datacenter koppelingen

  Door het koppelen van datacenters en de verschillende cloudplatforms, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) en Google Cloud worden deze als het ware één netwerk. Naast de hogere beschikbaarheid kunnen applicaties en data overal beschikbaar worden gesteld.

YourConnection in detail

Wil je weten wat je exact ontvangt binnen onze YourConnection dienst? Bekijk dan onze brochure waar deze dienst tot in detail staat beschreven. 

Your365

YourConnection is onderdeel van Your365: ons complete ICT-diensten aanbod. Your365 omvat een scala aan diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Op basis van jouw wensen en eisen komen we tot de juiste samenstelling van diensten, welke naadloos passen bij jouw organisatie en werkwijze. 

Met Your365 ben je altijd verzekerd van een toekomstbestendige en up-to-date ICT-omgeving, die wij 365 dagen per jaar ondersteunen met onze expertise. Zo kun jij je volledig focussen op de groeiambities van je business.

We spreken jouw taal

YourConnection voor elke branche

Voor elke branche is er een beheer-oplossing. Hands on ICT heeft zich echter binnen deze branches gespecialiseerd, waardoor we vanuit een uitgebreide expertise organisaties kunnen adviseren en helpen met het inzetten van de beste oplossing. Bekijk hier welke oplossingen we bieden.

Zorg Zorg

Met ruim 25 jaar ervaring in het implementeren en beheren van werkplekken bij zorginstellingen in heel Nederland, is Hands on ICT de partner voor jouw organisatie. 

Ontdek meer
Wonen Wonen

Bij woningcorporaties draait het om bouwen, beheren en verhuren van woningen. Hands on ICT kan het werkplekbeheer uit handen nemen zodat jij je expliciet hiermee bezig kan houden. 

Ontdek meer
Industrie Industrie

ICT een steeds belangrijkere rol is gaan spelen bij complexe processen binnen de industrie. Met YourWorkplace kan de ICT-afdeling zich hierop volledig concentreren. 

Ontdek meer
Dienstverlening Dienstverlening

Hands on ICT heeft ruime ervaring bij het opzetten van IT projecten en werkplekbeheer voor uiteenlopende organisaties in de zakelijke dienstverlening. 

Ontdek meer
Handel Handel

De marges binnen de handel staan onder druk. Met YourWorkplace kan Hands on ICT zorgen voor het slim inzetten van werkplekbeheer waardoor je organisatie marges nog beter benut. 

Ontdek meer
Onze klanten

Deze klanten gingen je voor

Benieuwd naar andere referenties? Lees meer

Meer weten over YourConnection?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren ICT-specialisten met een berg aan ervaring. Gedreven en met plezier zijn ze iedere dag op zoek naar die kleine verbetering of innovatie, waardoor onze klanten nóg beter kunnen presteren. Onze consultants staan je dan ook graag te woord. We kijken graag samen met jou naar de uitdagingen die je hebt en adviseren je over een passende beheeroplossingen.

Kop koffie met Jurian

Vraag YourConnection

Wil je graag YourConnection aanschaffen voor jouw organisatie? Of heb je vragen over deze beheerdienst? We horen het heel graag. Vul dan dit formulier hiernaast in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter